Sygeplejersker, Ældre- og sundhedsområdet | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Ældre- og sundhedsområdet

Sygeplejersker

Ældre- og sundhedsområdet

Vi skal opnormere i vores sygeplejegruppe, så har du lyst i at være en del af hjemmesygeplejen og arbejde i spændingsfeltet mellem den akutte, komplekse og den rehabiliterende sygepleje? 
 
Fra 1. marts 2017 søger vi to sygeplejersker der vil indgå i et stærkt team af hjemmesygeplejersker. 
 
Om Jobbet:
Som hjemmesygeplejerske hos os, vil du indgå i et sundhedsteam, der arbejder med alle aktuelle aspekter indenfor primærsygeplejen. 
Vi arbejder med forskellige perspektiver for at være en aktiv del af det nære sundhedsvæsen feks., akutindsats, rehabilitering, udvikling af dokumentation, opsporing af sårbare ældre. 
Vi løser konkrete, sygeplejefaglige opgaver i borgernes hjem, og vi vejleder og underviser kollegaer på fx hjemmepleje og bosteder. Derudover tager vi aktivt del i at udvikle og forny samarbejdsrelationerne på tværs af kommuner og sektorer. 
 
Målet med vores arbejde er, at fremme eller bevare borgernes funktionsevne samt forhindre unødige indlæggelser og genindlæggelser for især ældre borgere med komplekse og/eller kroniske forløb - men vi rykker ud til borgere i alle aldre. 
 
Din Profil:                                                                   
Du er ambitiøs og brænder for at løse opgaver i hjemmeplejen. Du er robust og evner opgaveskift og kan prioritere dine opgaver. Du evner at reflektere over egen praksis og dermed til stadighed at udvikle din faglighed. 
Du er fleksibel og har en positiv og nysgerrig tilgang til arbejdet og udviser personligt engagement. Du er udadvendt, resultatorienteret, stræber efter at gøre en forskel og bidrager positivt til en god stemning. 
 
Derfor skal du vælge os:
Vi er et stærkt team som samarbejder på et højt fagligt niveau og drøfter komplekse sager i fællesskab. Vi udfordrer traditionelle tankegange, tænker kreativt, afprøver nye metoder og prioriterer udvikling og læring højt. Vi vægter forskellighed og tør udfordre hinanden i vores holdninger og værdier, og vi giver dig mulighed for at sætte din faglighed og kompetencer i spil og prioritere kompetenceudvikling højt. 
 
I vores afdeling er også trænende og sagsbehandlende terapeuter, demenskoordinator og forebyggende hjemmesygeplejerske, sundhedskoordinator og ernæringsfaglig medarbejder hvilket betyder, at vi hurtigt kan samarbejde omkring borgeren. 
 
Afdelingen har til huse i et sundhedshus, hvor der også er sygehusafdeling, praktiserende læger, misbrugsbehandling mv. hvilket betyder at der er et tæt, hurtigt og effektivt tværfagligt samarbejde omkring borgeren. 
Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt og har en ledelse, der er klar til at tage imod dine gode idéer og forslag. Vi tilbyder et spændende job, hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver og arbejdsdag, og vi glæder os til at møde lige netop dig. 
 
Ansøgningsfrist:
Mandag den 23. januar 2017 kl. 12.00. 
 
Løn og ansættelsesvilkår: 
Stillingerne er på 32 timer pr. uge og forventes besat fra 1. marts 2017. Den ene stilling er tidsbegrænset til et halvt år. Løn efter gældende overenskomst. 
 
Vi skal gøre opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med Nem ID på www.borger.dk eller www.politi.dk 
 
Hvis du vil vide mere: 
Du kan læse mere om Ældre- og Sundhedsområdet i Ærø Kommune på www.omsorgfordig.dk 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Sundhed og Forebyggelse Anne Marie Hedegaard på mail anh@aeroekommune.dk eller på tlf. 23 35 09 89. 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 4 2017. 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
22-12-2016
Udløbsdato
23-01-2017
Job-ID
329680474
Jobbets adresse

Ældre- og sundhedsområdet

Gilleballetofte 3

5970Ærøskøbing

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden