Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker efterlyses til velfungerende stort sygeplejeteam i dag- og aftenvagter

Har du lyst til at udvikle sygeplejen i Hjemmeplejen i Ballerup Kommune - med tanke og fokus for rehabilitering? Vi søger dygtige sygeplejersker til vores fælles sygeplejeteam på 35 fagligt dygtige og meget kompetente kollegaer. Arbejdstiden for både dag- og aftenvagt stillingen er fleksibel og tilpasses efter dialog og aftaler. 

HVEM ER DU

  • Du er selvstændig og energifyldt og vil derfor hurtigt sætte dit præg på sygeplejen
  • Du er åben, udadvendt og udviklingsorienteret, har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og kan arbejde selvstændigt
  • Erfaren og dynamisk sygeplejerske, som motiveres af selvstændighed og indflydelse, og som samtidig er en aktiv holdspiller.

ARBEJDSOMRÅDER
  • Mange udfordrende og komplicerede arbejdsopgaver hos borgerne
  • En selvstændig arbejdsdag
  • Tværfagligt samarbejde i hele organisationen
  • Koordinering af komplekse og akutte borgerforløb 
  • Delegering af sygeplejeopgaver og tæt samarbejde med øvrige faggrupper i organisationen.

HVEM ER VI
Vi er en gruppe på 35 udekørende sygeplejersker - flere med særlige fokusområder. Alle brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser, komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser. Dette stiller store krav til kompetencerne i hjemmeplejen som helhed. Derfor har vi brug for endnu flere dygtige sygeplejersker, som kan medvirke til at varetage pleje og behandling af vores borgere.

Vi er en arbejdsplads, der er på forkant med udviklingen med åben dialog samt en anerkendende og synlig ledelsesstil. Tillid er et bærende element i vores organisation både leder og medarbejdere imellem.

Dit kommende team består af hjælpsomme kollegaer, der går ind i opgaverne og samarbejdet med godt humør og åbenhed. Der er høj trivsel og et godt arbejdsmiljø.

I aftenvagten er du som udgangspunkt sammen med to andre udekørende sygeplejerske kollegaer og en ansvarshavende sygeplejerske kollega, som har en funktion primært på matriklen i forhold til indkommende henvendelser, personale situationer mv.
 
HJEMMEPLEJEN
Hjemmeplejen er organiseret i 7 fagteams, der, ud over sygeplejerskerne, er sammensat af ca. 100 social- og sundhedsassistenter og ca. 200 social- og sundhedshjælpere. Hjemmeplejen er organiseret i hhv. kognitivt område, kroniker område og rehabiliterende område. Der arbejdes med triagering i fagteams, og der er kontinuerlige sygeplejerske-assistentmøder i fagteamene i hjemmeplejen - både dag og aften.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Julie Kjellberg-Andersen  på telefon 7230 9492 eller teamkoordinator Dina Thorlaksen på telefon 7230 9375.
 
ANSØGNINGSFRIST:  24. NOVEMBER 2020
Der afholdes samtaler 25. og 26. november.  

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.