Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter til Kastanjehusene

Brænder du for kvalitet og ældreplejen? Vil du være med til at sætte kvaliteten på dagsordenen i ældreplejen? Har du mod på at være med til at ændre kulturen på vores plejecenter? Så er det dig, der skal søge stillingen!   
 
Kastanjehusene søger to sygeplejersker/social- og sundhedsassistenter, der vil være med til at sætte kvaliteten i spil og lave faglige indsatser på bl.a. medicinhåndtering, inkontinens og ernæring. 
 
Vores værdier
I Kastanjehusene arbejder vi målrettet med forbedringsmetoden på flere indsatser. Vi er i udvikling og er optaget af faglighed og det gode samarbejde. Udover at være i plejen skal du sammen med afdelingslederen have ansvaret for de indsatser, der arbejdes med i Kastanjehusene. 
 
Hos os skal det være trygt at være beboer, nemt at være medarbejder og svært at lave fejl. Vi har borgeren i centrum og arbejder med borgerinddragelse blandt andet i forhold til aktiviteter, klippekortsordning og kost. Vi ønsker en kultur, hvor tillid er et nøgleord, og hvor vi tager ansvar for borger og personale.  
 
Hvem søger vi?
Vi søger to kolleger, som har lyst til at deltage i denne proces, og som kan se sig selv i et hus, hvor den enkelte medarbejder har indflydelse på at gøre Kastanjehusene til en attraktiv arbejdsplads.  
 
Vi søger sygeplejersker/social- og sundhedsassistenter, der  
 • brænder for ældreområdet og for udvikling af sygeplejen på et plejehjem  
 • har uddannelse og erfaring  
 • har arbejdet med kvalitetsarbejde  
 • har gode kommunikations- og samarbejdsevner  
 • har overblik og kan bevare roen  
 • er indstillet på faglige forandringer  
 • er fortrolig med elektronisk journal og er god til at dokumentere  
 • kan arbejde selvstændigt samt indgå i teamwork  
 • kan varetage det sygeplejefaglige ansvar i Kastanjehusene i henhold til indsatskatalog for sygepleje  
Vi tilbyder en arbejdsplads, som  
 • har fokus på tillid, ansvarlighed, respekt, kvalitet, omsorg og samarbejde  
 • har tæt samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper  
 • har engagerede og dygtige medarbejdere, der brænder for arbejdet med ældre  
 • er i udvikling, og hvor man har gode muligheder for at have indflydelse på indhold og arbejdsgange  
 • har medarbejdere, der alle tager ansvar, og hvor der er tilfredshed hos beboerne
Om Kastanjehusene 
Kastanjehusene er beliggende i De Gamles By. Vi består af 120 plejeboliger fordelt på fire huse og tolv etager. Hver etage rummer mellem ni og elleve beboere. Personalegruppen består af social- og sundhedshjælpere, sygehjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, fysioterapeut, ergoterapeut, rengøringsmedarbejdere, serviceteam, aktivitetsmedarbejdere og en administrativ medarbejder. Vi har egen fysioterapi med træningsredskaber, aktivitetscenter, bus til ture ud af huset, og omsorgstandplejen er beliggende på området. Der er rig mulighed for udendørsaktiviteter med beboerne i form af haver, terrasser, orangeri, kirke, dyr og meget mere. Vi er uddannelsessted for social- og sundhedselever og har en ambition om også at uddanne sygeplejersker.    
 
Ansættelsesforhold
Stillingen er 32-37 ugentligt i skiftende dag- og aftenvagter, 13-21-vagter og weekendvagt hver 3. uge. Tiltrædelse den 1. april. 2018 eller efter aftale.   
 
Mere information
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nana Batista på 4014 8930.    
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 25. februar 2018
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her