Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker, ergoterapeuter og SOSU-assistenter til jobrotation i behandlingspsykiatrien

Tag et fagligt hop - bliv rotationsvikar i Psykiatri og Social 

Regionspsykiatrien Midt mangler vikarer til jobrotation, da nogle af vores sygeplejersker skal på specialuddannelsen i psykiatri. Er du sygeplejersker, SOSU-assistenter eller ergoterapeut, og har du lyst til at være vikar for en sygeplejerske, er det dig, vi søger. Du vil som rotationsvikar få chancen for at skabe gode nye erfaringer og kompetencer, der konstant bliver styrket.

Vi søger 5 rotationsvikarer til vores afsnit i Viborg.

Rotationsvikariatet vil som udgangspunkt gå fra den 17. september 2018 til og med den 17. februar 2019. Inden vikariatet starter vil der være mulighed for to uges virksomhedspraktik i uge 36 og 37, for at lære den afdeling, man bliver rotationsvikar i, bedre at kende. Ansættelsen kan rykkes en til to uger frem eller tilbage, efter aftale mellem dig og afsnittet.

For at blive rotationsvikar skal du være ledig, og have minimum 26 ugers ledighed på dagpenge eller kontakthjælp pr. 17. september 2018.

Som rotationsvikar vil du modtage overenskomstmæssig løn. Under virksomhedspraktik vil du modtage dagpenge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om rotationsvikariaterne eller informationsmødet kan fås ved at henvende sig til HR Konsulent Lone Aagaard Østerbøg, tlf. 23 10 43 73.

Ansøgningsfrist den 12. august 2018
Der er ansøgningsfrist den 12. august 2018, men da vi løbende forsøger at matche mulige vikarer med de forskellige afdelinger, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her