Sygeplejersker i kombinationsstilling til medicinsk fælles ambulatorium og nefrologisk sengeafsnit, Holbæk Sygehus

Medicinsk fælles ambulatorium og Nefrologisk sengeafsnit 04-5 søger sygeplejersker til kombinationsstilling

Medicinsk Afdeling søger to sygeplejersker til sjældent udbudte kombinationsstillinger mellem vores Medicinsk Fælles Ambulatorium og nefrologisk sengeafsnit 04-5.

I ambulatoriet er du den person som er gennemgående i et stort hus med mange forskellige patienter og faggrupper. Dine opgaver spænder fra small talk og skænke kaffe til at tale om alvorlig sygdom. Der er en del koordinering mellem patienternes forskellige tider og her er du et vigtigt bindeled. Vi ser det som en vigtig opgave at patienterne føler sig godt til rette og kan slappe af forud for konsultationerne.

Opgaverne i opholdsrummet er en stor del af den udvikling som er i gang i Medicinsk Fælles Ambulatorium hvor vi tænker anderledes og har indrettet vores ambulante område på en ny måde for at imødekomme patienternes ændrede behov. Vi har fortsat fokus på at udvikle yderligere så patienternes ventetid i opholdsrummet bliver til forberedelses tid. Her har du en væsentlig opgave i at være med til at udvikle hvilke tilbud der skal prioriteres til patienterne.

I sengeafsnittet er der 22 senge fordelt med 18 nefrologiske og fire endokrinologiske sengepladser.

Patientkategorien er hovedsageligt patienter til udredning for nyresygdom, prædialyse-, hæmodialyse-, peritonaldialyse- samt diabetespatienter.

På sengeafsnittet arbejder vi med tildelt patientpleje, du varetager derfor hele plejen omkring patienten, stuegang, medicinering, al yderligere pleje samt kontakt til kommunal hjemmepleje.

De fleste patienter indlægges akut gennem hele døgnet og der er stor variation i indlæggelsesforløbne. Vi har korte og ukomplicerede forløb samt mere komplekse og langvarige.

Specialekendskab vil selvfølgelig være en fordel, men absolut ikke en betingelse da vi har evner og vilje til at oplære dig. Det vigtigste er, at du har lyst til at blive en del af vores team, så vi i fællesskab kan løse de mange fagligt udfordrende opgaver vi har nu og fremover.

Vi forventer at du har lyst og energi til at være en del af ovenstående. Hvor dine faglige kompetencer bliver brugt både i Medicinsk Fælles Ambulatorium samt i sengeafsnittet på de Nefrologiske / Endokrinologiske patienter. Her vil du skulle deltage i weekend vagt hver 4. weekend.

Både i ambulatoriet og i sengeafsnittet vil du få kompetente og fagligt dedikerede kolleger, fra flere faggrupper og specialer, herunder social- og sundhedsassistenter, læger, sekretærer, diætister og frivillige. Vi vil tage godt imod dig med introduktion, planlagt undervisning og nefrologisk grundkursus.

Vi arbejder begge steder arbejdet målrettet på at tilpasse vores arbejdsgange til Sundhedsplatformen. Vi har en velfungerende superbrugerorganisation hvori der også kan blive plads til dig.

Du kan vælge en stilling på mellem 32-37 timer per uge.

Planlagt oplæring og efteruddannelse

  • Din introduktion vil bestå af en individuel tilpasset oplæring med en eller to mentorer ud fra dine kompetencer. Vi tilstræber at du ikke indgår i normeringen den første måned hvor du følger din mentor og dennes vagter. Herefter får du udarbejdet et vagtplan rul. Du bliver en del af et team, hvor du arbejder tæt sammen med engagerede, dedikerede og dygtige kolleger og hvor du har mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning
  • I 2018 vil alle sygeplejersker på medicinsk afdeling deltage i et fagligt udviklingstiltag, hvor du får undervisning og vejledning samt mulighed for at demonstrere en række kliniske procedurer – vi kalder det Kompetencedage Skills Stations
  • Derudover tilbydes alle nyuddannede og nyansatte sygeplejersker på Holbæk sygehus et fire dages kompetenceudviklings, der gennemføres to x årligt. Endelig tilbydes der efterfølgende supervision/erfaringsudveksling til alle deltagere

Hvis du syntes ovenstående er noget for dig – så fat pennen og send en ansøgning, og lad os tale alt det igennem, som vi ikke har fået med i denne stillingsannonce.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejersker med intensiv specialuddannelse eller sygeplejersker til uddannelsesstilling, Intensiv afsnit, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Ønsker du nye udfordringer i et højteknologisk afsnit, hvor patient og omsorg er i centrum? Fra 01.07.18 kan vi tilbyde faste stillinger i blandede vagter med weekendarbejde hver 4. uge. Hvem er vi? Den 12. juni 2018 flytter vi ind i en helt ny, sup...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Sygeplejerske til ortopædkirurgisk ambulatorium og afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Spændende stilling med alsidige sygeplejefaglige opgaver samt høj grad af tværfagligt samarbejde haves. Ortopædkirurgisk Afdeling i Holbæk søger en engageret sygeplejerske med hovedfunktion i ambulatoriet. En kommende kollega forventes at være fagli...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit B72, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Hej - nefrologisk afsnit søger ny kollega Hvis du søger en arbejdsplads med kolleger, som prioriterer at tage vare på hinanden og som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, så skal du lige læse lidt mere. Fagligt har B72 Regionsfunktion i nefrologi, s...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske til Ortopædkirurgisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske til Ortopædkirurgisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus Brænder du for sygeplejerskeuddannelsen og vil du være med til at uddanne dygtige og selvstændige sygeplejersker så har vi en stilling som klinisk uddannel...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Sygeplejerske til geriatrisk afsnit 240, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Sygeplejerske til fast fuldtidsstilling på geriatrisk afsnit på Nykøbing F. Sygehus Vi søger en sygeplejerske til blandede vagter. Du vil på alle måder opleve en dynamisk afdeling, hvor der hele tiden er fokus på, hvordan vi kan arbejde med de mulig...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018