Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker i vikariat

Vi søger nye kollegaer til hjemmesygeplejen. 
 
Idet nogle af vores sygeplejersker har fået tildelt flere timer til deres specialistfunktioner, søger vi nye sygeplejefaglige kollegaer i vikariat m. mulighed for fastansættelse. Vikariatets varighed er min. 1 år.
 
Som sygeplejerske i Faxe kommunes hjemmesygepleje er du en del af det nære sundhedsvæsen, hvor kompleksiteten af sygeplejeopgaverne og behovet for en kvalificeret faglig indsats er stigende. Vi har brug for dig til at give borgerne faglig kompetent, individuel og helhedsorienteret sygepleje. 
 
Den kommunale sygepleje er i rivende udvikling og du vil automatisk blive en del af denne. Vi har et højt fagligt niveau, som vi forventer du vil være med til at vedligeholde og udbygge og i dette perspektiv har fokus på borgerens egne ressourcer, kollegafællesskabet samt arbejdsmiljøet. 
 
Da vi har ofte har mange bolde i luften er overblik og prioriteringsevnen naturligt for dig. Vi har mange samarbejdspartnere som forudsætter at du har gode samarbejdsevner, er mødestabil samt er imødekommende. 
 
Vi har en uformel og uhøjtidelig tone og der er altid plads til humor og faglig sparring. 
 
Altså: Er du handlekraftig, humoristisk, selvstændig og kan reflektere på et højt fagligt niveau i samarbejde med dine kollegaer og har du kørekort kat. B, vil vi glæde os til at møde dig ved en uddybende samtale.   
 
Vi arbejder dag/aften, weekend og helligdage. Lige pt hver 4.weekend, ca. 8 aftenvagter på 8 uger.  
 
Løn efter gældende overenskomst.   
 
Ved spørgsmål omkring stillingen kan leder Jacob Clausen kontaktes på 30232792 eller claus@faxekommune.dk
 
Samtaler forventes afholdt primo uge 9 og indkaldelser til samtalerne forventes udsendt primo uge 8.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her