Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker med eller uden specialuddannelse til Intensiv Afdeling i Slagelse

Vi søger intensiv uddannede sygeplejersker som brænder for det intensive speciale, og sygeplejersker, som har lyst til at få kendskab til den intensive sygepleje og som på sigt vil være interesseret i en intensiv specialuddannelse.

Om os: Vi er en intensiv / intermediær afdeling (ITA / IMA), som sætter en ære i at arbejde efter en høj faglig standard, og vi har særligt fokus på udvikling og uddannelse. Vi arbejder også målrettet for at bevare en god kultur, hvor vi respekterer hinanden og værner om det gode arbejdsmiljø.

I NSR anæstesiologisk afdeling arbejder vi for at skabe respektfulde relationer i mødet med patienten og mellem medarbejdere, hvor ordentlighed og tillid er en forudsætning. På intensiv / intermediær afsnit sætter vi en ære i at arbejde efter en høj faglig standard og med særligt fokus på udvikling og uddannelse. Samtidig arbejder vi målrettet for at bevare en god kultur, hvor vi respekterer hinanden og værner om det gode arbejdsmiljø.

Vores afsnit varetager uddannelse for sygeplejestuderende, medicinstuderende, sygeplejersker i specialuddannelse samt læger i videreuddannelse. Vi er derfor optaget af at skabe gode og trygge rammer for et godt læringsmiljø. Til at understøtte den faglige udvikling har vi to klinisk sygeplejespecialister ansat, som arbejder med sygeplejefaglig udvikling. Den ene har specifikt fokus på sygeplejersker under specialuddannelse, og denne anden har fokus rettet på udvikling af sygeplejefaglig klinisk praksis. Dette sker i et tæt samarbejde med afdelingens læger, som deltager i undervisningen og i et ugentligt fagligt forum med specifikke emner relateret til intensiv pleje og behandling.

Afdelingen deltager kontinuerligt i forskellige forskningsprojekter, og i sygeplejegruppen er der ansat en sygeplejerske, som deltager i dette forskningsarbejde. Udover dette består medarbejdergruppen af meget erfarne sygeplejersker med og uden specialuddannelse, to social- og sundhedsassistenter og en vagtplanlægger.

Vi søger nu sygeplejersker til vores team, som har en intensiv specialuddannelse, og som

 • Har lyst til at arbejde med den vågne respiratorpatient

 • Har lyst til at være en del af en afdeling, som har fokus på udvikling og uddannelse

 • Vil deltage i specialistgrupper indenfor det område, som lige præcis har din interesse eller hvor du har særlige kompetencer.

Til vores team ønsker vi også dig, som er uddannet sygeplejerske, og som

 • Har interesse i at lære om det intensive speciale

 • Har lyst til at arbejde med kritisk syge patienter og deres pårørende

 • Er indstillet på at gennemgå et introforløb tilrettelagt for dig med udgangspunkt i den erfaring, du har.

 • Synes at et introforløb med grundig oplæring og et fastlagt undervisningsprogram lyder tiltalende.

 • Har lyst til at udvikle din sygepleje og arbejde i et miljø, hvor arbejdsopgaverne veksler mellem at være meget akutte, hvor der skal handles hurtigt, og mere rolige perioder hvor der er mulighed for fordybelse.

Forudsætningen for at blive en del af vores team, er

 • At du vil deltage i afdelingens vagter – det kan 2- eller 3-holdsskift efter eget ønske.

 • At du vil arbejde hver 2. weekend i 8-timers vagter eller hver 3. weekend i 12-timers vagter.

 • At du vil arbejde et sted, hvor du har indflydelse på egen vagtplan

 • At du vil være en del af en kultur, hvor trivsel er i højsædet

Generelt om afsnittet:

Intensivafsnittet på Slagelse Sygehus er et multidisciplinært afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt.

På intensiv pladserne kommer patienterne overvejende fra de medicinske og kirurgiske specialer, og den hyppigste årsag er respiratorisk og cirkulatorisk svigt. På afsnittet har vi mulighed for noninvasiv og invasiv respirator behandling, kredsløbsunderstøttende behandling samt kontinuerlig dialyse. Vi varetager endvidere MAT-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske, som støtter sygehusets andre afdelinger i plejen og behandlingen af den kritisk syge patient.

På de intermediære pladser behandles patienter med behov for behandling og/eller observation, som ikke kan honoreres på et stationært sengeafsnit. F.eks. respirations understøttende behandling i form at større (stabilt) iltbehov, CPAP og NIV, observation og behandling af patienter med ketoacidose og sepsis samt patienter med behov for observation efter større abdominale kirurgiske indgreb.

Anæstesilægerne er vores tætteste samarbejdspartnere. De går de daglige stuegange på patienterne, og derudover kommer de specialeansvarlige læger på daglige tilsyn, hvilket giver os muligheden for at skabe det bedst mulige patientforløb.

Vi arbejder som én stor afdeling, og IMA/ITA-patienterne ligger blandet, hvilket gør det muligt for os at arbejde i teams, hvor vi supplerer hinanden med forskellige kompetencer.

Vi deltager i COVID-beredskabet og har det sidste års tid arbejdet med at optimere teamsamarbejde – særligt i forhold til pleje af isolationspatienterne. Vores fokus i teamsamarbejdet er at optimere patientbehandlingen samtidig med, at vi har fokus på vores arbejdsmiljø i forhold til at minimere tiden i isolation for alle medarbejdere. Vi arbejder med rotation på COVID-stuerne, hvilket i praksis betyder, at tiden i isolation kan minimeres til 4 timer fordelt på en 8-timers vagt.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Winnie Ahrenkiel på tlf. 40 22 38 57. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, så du kan se afdelingen. Se også følgende link, hvor vi fortæller om vores afdeling: https://youtu.be/sb68S6YCdkU

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved samtale vil vi gerne have samtykke til indhentelse af børneattest. Ansættelse er mulig fra 1. juni eller efter aftale.

Samtaler forventes afholdt i uge 16.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.