Sygeplejersker med interesse for kirurgi søges til Mave. og Tarmkirurgi, L1


Sygeplejersker søges til tre faste stillinger og to barselsvikariater i Mave- og Tarmkirurgi, L1, på Nørrebrogade, Aarhus Universitetshospital.

Da to af vores sygeplejersker er rejst til andre dele af landet og en ønsker at prøve noget andet, søger vi tre sygeplejersker til faste stillinger pr. 1. marts 2018 eller efter aftale. Timetallet er 37 timer, men kan aftales individuelt.

Da vi også er en afdeling med mange vordende mødre, søger vi to sygeplejersker til barselsvikariater, begge på 37 timer eller efter aftale.
Begge vikariater løber fra 1. marts 2018 til 1. februar 2019.

Stillingerne er i blandede vagter, men vi tilstræber, at man kun har to vagttyper, dag/aften eller dag/nat. Dette aftales individuelt. Der arbejdes 5 weekender på 12 uger. Disse weekender følger et fast rul, som man altid kan planlægge efter. Vi afprøver i øjeblikket 12 timers vagter i weekender for dem, der ønsker det.

L1 er et sengeafsnit i det nyligt fusionerede Mave- og Tarmkirurgi. Mave- og Tarmkirurgi varetager undersøgelse og behandling af patienter med kirurgiske lidelser i fordøjelseskanalen.

2018 bliver året hvor Mave- og Tarmkirurgi, Nørrebrogade får lov at flytte ud under fælles tag i Skejby. Vi forventer at det sker i slutningen af maj måned.

Samlet set bliver Mave- og Tarmkirurgi en stor afdeling, når Mave- og Tarmkirurgi på Tage-Hansens Gade også flytter ud, forventeligt i september 2018.

Mave- og Tarmkirurgi, L1 har speciale i den øvre gastroenterologi, som er sygdomme i spiserør, mavesæk, tolvfingertarm, lever, galdeveje, bugspytkirtel og milt.
L1 er inddelt i tre tværfaglige teams, HPB (lever, bugspytkirtel og galdeveje), ECV (spiserør, mavemund og mavesæk) samt Akut (akut indlagte patienter, patienter med benigne lidelser i galdeblære og bugspytkirtel samt traumepatienter).

Sengeafsnittet består af 35 sengepladser, hvor af 4 senge findes på vores observationsstue. Her behandler vi patienter med blødning samt patienter med et større observationsbehov. Denne stue bemandes af en af afsnittets sygeplejersker døgnet rundt. Man vil blive oplært i denne stues funktioner, når man har været ansat her i 3 måneder.


Vi søger en sygeplejerske, som

 • gerne har kendskab til specialet eller som har interesse for kirurgien
 • har lyst til at arbejde målrettet med patientforløb, har kendskab til accelereret patientforløb, og har lyst til at være en del af tilrettelæggelsen af nye forløb for vores patienter
 • har lyst til at være i et afsnit som rummer både indlæggelser af én dags varighed og længere forløb, med den forskellighed i sygeplejen, det giver
 • har lyst til at være i et afsnit med mange forskellige sygeplejeopgaver
 • kan arbejde i et travlt afsnit med stort patient flow
 • kan tænke kreativt i løsning af opgaver
 • kan rumme variationen af opgaver
 • kan bevare overblikket i travle situationer
 • har et godt humør


Vi tilbyder
 • introduktion og mentorordning med plan for oplæring
 • et spændende speciale med en bred vifte af muligheder for at tilegne sig kirurgiske kompetencer indenfor de forskellige teams
 • et engageret personale, som brænder for specialet og med stor indsigt i specialet
 • muligheden for at vælge team ud fra interesse
 • et godt socialt sammenhold i afsnittet


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Du kan få mere at vide om afdelingen på vores hjemmeside og ved at kontakte afdelingssygeplejerske Inger Sønderholm på 2499 5582 eller til afsnittets koordinator på 7846 6411.

Ansøgningsfristen er 20. februar 2018.
Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i uge 9.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

vikariater som sygeplejersker

Neurologisk Afdeling F

Aarhus
På Apopleksiafsnittet, F2, NBG, opslås 2 vikariater som sygeplejersker af et års varighed. Timeantal samt tidspunkt efter nærmere aftale. Apopleksiafsnittet F2 består af et sengeafsnit og et dagafsnit. Sengeafsnittet er et akut modtage afsnit for pa...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Sygeplejerske til Neurologisk Afdeling F

Neurologisk Afdeling F

Aarhus
På Neurologisk afsnit F1, NBG er 2 vikariater af 1 års varighed ledige til besættelse pr 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer og er i blandede vagter. Der arbejdes 4-5 weekender over 12 uger og der må forventes ca 18-20 vagt...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejersker til Akuttilbud og Rehabilitering, Vikærgården

Aarhus Kommune, Akuttilbud og Rehabilitering

Om jobbet Akuttilbud og Rehablitering på Vikærgården søger nye kollegaer Rejselyst og lysten til nye udfordringer betyder at vi søger nye kolleger på akutenheden og rehabiliteringsafdelingen på Vikærgården. Vi søger 1 sygeplejerske til vores rehabil...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Sygeplejerske til barn nær Frederikshavn

SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS

SPVB søger Sygeplejerske til et mindre årigt barn Du skal: * være indstillet på at indgå i et team med andre * kunne passe ind i familien - barnet - SFO - legekammerater * kunne holde dig vågen i vagterne 7-16 og 20 - 6.30 - dog vil det prmært være ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

To sygeplejersker til Lokalcenter Præstehaven

Skanderborg Kommune

Aarhus
Sygeplejersker til Distrikt Hørning Vi søger sygeplejersker til to faste stillinger fra 1. april eller hurtigst muligt på 30-35 timer pr. uge. Den ene stilling i fortrinsvis dagvagt, med mulighed for enkelte aftenvagter. Den anden stilling i fortrin...