Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker med mod på læring og faglig udvikling søges til faste stillinger i Neurologisk afdeling, Hospitalsenheden Vest

Vi søger

  • sygeplejersker til sengeafdelingen.
    Her tager vi med glæde tager imod dig uanset om du er ny og uprøvet sygeplejerske eller erfaren med lyst til nye udfordringer i et spændende speciale.
 
  • sygeplejersker til neurologisk klinik i kombination med arbejde i med sengeafdelingen.
    Er du sygeplejerske med erfaring, så du selvstændigt kan drive sygeplejefagligt klinikarbejde indenfor parkinson, demens, epilepsi, multipel sklerose eller ALS, vil vi gerne have dig med i vores team.

Vi i afdelingen har en ambition om at konvertere vores vikarbudget til faste stillinger for at få den robusthed og fleksibilitet, der er afgørende for et fagligt miljø, hvor vi kan aflaste hinanden og trives, også når der er travlt. Derfor søger vi i løbet af foråret flere ansættelser.

Med dig på holdet
Med dig på holdet drømmer vi om at få en kollega, der har mod på og lyst til at dygtiggøre sig, og som motiveres af at løse plejeopgaven sammen med dygtige kolleger.

Vi har et tæt samarbejde med rehabiliteringsafsnittene i Region Midtjylland og et tæt tværsektorielt samarbejde om gode patientforløb på tværs af hospital og hjemkommune. Vi arbejder i tværfaglige teams bestående af plejepersonale, læger, fysio- og ergoterapeuter, logopæder og neuropsykologer. I afdelingen er ansat sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, terapeuter, specialeansvarlig sygeplejerske, udviklingssygeplejerske og afdelingssygeplejersker.

Arbejdstiden fordeler sig over hele døgnet (i første omgang dag og aften) og indebærer weekendvagter. Der er gode muligheder for at få indflydelse på vagtplanlægningen.

Du kan se en lille video om sygeplejen i stroketeamet her (endnu ikke tilpasset efter sammenflytning med almen neurologi)

Sammen gør vi en forskel
For det er vores erfaring, at udvikling og ambitioner er gode, når man har en spændende hverdag og nogle gode kolleger at støtte sig til.

Ikke alting lader sig gøre i de nuværende rammer med flersengstuer og med en ny sammenlægning af to sengeafsnit i bagagen. Til gengæld er vi gode til at øve os og prøve tingene af, lige som vi værdsætter at gøre det sammen i mindre sygeplejeteams og på tværs af faggrupper.

Alt sammen for at blive endnu bedre til at tage vare på vores neurologiske patienter og den mangfoldighed af diagnoser og plejebehov, der hører med til både de korte akutte og de lidt længevarende pleje- og behandlings- og rehabiliteringsforløb.

Vi arbejder mod stadig større sammenhæng på tværs af sengeafdeling og klinik, sådan at man som erfaren har mulighed for opgaver begge steder.

Vi er i udvikling, og vi har ambitioner. Lige om hjørnet, i efteråret 2021, rykker vi sammen med resten af hospitalet i Holstebro og Herning under samme tag i helt nye rammer på Regionshospitalet Gødstrup. Det er en rejse for vores patienter og for os selv, som vi allerede nu er i fuld sving med at forberede.

Se stillings- og funktionsbeskrivelse her

Den første tid
Vi tilbyder:
* Et veltilrettelagt introduktions- og oplæringsprogram med sikker indføring i praksis og specialets teori
* En spændende stilling med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder
* Et afsnit i stor udvikling i et positivt arbejdsmiljø med plads til humor
* Aktive, fleksible og fagligt engagerede kolleger
* Et rigtig godt kollegialt samarbejde med kerneopgaven som fælles omdrejningspunkt
* En mentor i en opstart af ansættelsen

Vi tager med glæde mod dig, uanset om du er helt ny og har behov for tæt følgeskab – eller erfaren med lyst og evne til flere opgaver, f.eks. i vores klinikfunktioner.

Du kan læse mere om os her: https://www.vest.rm.dk/afdelinger/neurologi-og-fysio-ergoterapi/neurologi/ (siden er dog endnu ikke opdateret efter sammenlægningen af to sengeafsnit).

Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Jytte Borg Madsen på tlf. 30577286 eller konstitueret afdelingssygeplejerske Anne-Mette Sottrup-Jensen Roost på 40120268.

IT-kompetencer på brugerniveau forventes.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Opslaget er åbent indtil 11. april 2021.
Samtaler og ansættelser foretages løbende, indtil vi har gennemført ambitionen om at konvertere vores vikarbudget til faste stillinger.

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.