Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker, Medicinsk Sengeafsnit 4, Regionshospitalet Randers

Sygeplejersker søges til spændende og attraktiv medicinsk afdeling med ansættelse gerne den 1. april 2018 eller hurtigst mulig herefter.

Da nogle af vores sygeplejersker skal på uddannelse og barsel, søger vi dig, der har lyst til at arbejde indenfor geriatri og apopleksi. Vi har som afdeling meget spændende at byde på.
 
Vi er en stor medicinsk afdeling med geriatri og apopleksi som speciale. Vi er en sengeafdeling med plads til 24 patienter. Vi har også et udekørende team som følger op på vores apopleksi patienter efter udskrivelse.
 
Vi er en stor flok af personale både sygeplejersker, assistenter, fysioterapeuter samt ergoterapeuter. Desuden er vi et uddannelsessted for andre personalegrupper indenfor sundhedssektoren.
 
Vi brænder ALLE for vores speciale og ønsker den bedste behandling til vores patienter. Vi udfører forskellige interventioner på at målrette vores behandling bedst mulig for vores patientgruppe. Vi er i fuld gang med at udvikle nye forskellige tiltag og implementering. Derudover er vi en afdeling der har fokus på evidensbaseret sygepleje, forskning, uddannelse og innovation.
 
Vi har ugentlig klinisk undervisning i forskellige emner for at dygtiggøre os. Der undervises både internt og eksternt. Vi er desuden i fuld gang med at udvikle nye strukturer i afsnittet bla. i form af tværfaglige konferencer.
 
Vi er et godt team bestående af både erfarne samt nyuddannede. Socialt fungerer vi godt med hinanden. Vi mødes også over forskellige sociale sammenkomster.
 
Pt. arbejder man hver 2. weekend. I løbet af foråret forventes det at ændres til hver 3.weekend.
Personalet har stor indflydelse på egen vagtplan.
 
Vi søger dig som:

 • Har erfaring eller lyst til at få det indenfor vores specialer
 • Har stor interesse i egen faglige udvikling
 • VIL være en del af et godt arbejdsmiljø.
 • Har et godt humør og positiv indstilling
 • Gerne vil være faglig stolt indenfor dit speciale
 
Vi tilbyder dig:
 • Et spændende arbejde med udfordringer og ansvar
 • En god introduktion med fast mentor
 • En afdeling, der støtter Dig i dine ambitioner for din sygepleje.
 • Et særdeles åbent og positivt miljø med plads til humor
 • En afdeling med udvikling i fokus og høje ambitioner
 • At deltage i relevante kurser
 
Vi vægter fællesskabsfølelsen højt – både på arbejdspladsen og i fritiden, hvor nogle af os dyrker idræt sammen.
 
Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afd. sygeplejerske Helena Stoffregen på tlf. 78421571 / 51424939 eller afdelingens hjemmeside http://www.regionshospitalet-randers.dk/afdelinger/medicinsk-afdeling/om-medicinsk-afdeling/kontakt/kontakt-medicinsk-sengeafsnit-4/
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag den 6. marts 2018.

Ansættelsessamtale vil foregå mandag den 12. marts 2018. Send venligst ansøgning via link. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
 
 
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her