Sygeplejersker søges - gerne med intensiv erfaring

Sygeplejersker gerne med neurointensiv /intensiv erfaring søges pr. 1. april 2018 eller efter aftale til Neurointensiv Afsnit, NIA, OPI NORD.

Ønsker du nye udfordringer og udvikling af dine faglige og personlige kompetencer – så er intensiv sygepleje noget for dig! Vi søger sygeplejersker både til en almindelig basisstilling og til et vikariat.
 
Oplæring i afdelingen
I NIA vægter vi en grundig og tryg oplæring; vi har derfor en introduktions- og oplæringsansvarlig intensivsygeplejerske, der følger dig tæt gennem det første år. Den første måned følges du med en mentor hver dag, og de kommende måneder vil du være tilknyttet en sygeplejerske, som arbejder på samme stue som dig.
 
I vores oplæring tilbyder vi et uddannelsesprogram, der bla består i

 • undervisningsdage i det neurointensive speciale
 • følgedage med sygeplejersker i specialfunktioner
 • fire uddannelsessamtaler
 • supervision i en gruppe med andre nyansatte
 
Udvikling og faglighed prioriteres højt i vores afdeling. Hver dag afholder vi sygeplejekonference, og har man interesse for at fordybe sig i et af afdelingens specialer, kan det bl.a. gøres ved deltagelse i arbejdsgrupper. Muligheden for at uddanne sig til intensivsygeplejerske samt deltagelse i faglige kurser prioriteres højt.
 
Du kan på sigt gennemgå specialuddannelsen i intensiv sygepleje.

Arbejdsforhold
Du får mulighed for at fordybe dig i sygeplejen – lige fra fokus på patientens basale behov til meget komplekse sygeplejeopgaver. Helhedsplejen indebærer også en tæt kontakt og samarbejde med pårørende.
 
I NIA har du mulighed for selv at få indflydelse på din vagtplan, så du kan få dine 8-10 aften- eller nattevagter på 4 uger til at passe ind i dit privatliv. Du har mulighed for at vælge 12- timers vagter i både hverdage og weekender.
 
NIA er en spændende arbejdsplads. Her er en god blanding af erfarne intensive sygeplejersker og erfarne basissygeplejersker. Vi er mange forskellige personligheder og temperamenter, som fungerer rigtig godt i et udviklende  samarbejde såvel mono- som tværfagligt.
 
Vores patientgrupper er
 • traumepatienter
 • patienter med intracerebrale blødninger og aneurismer
 • patienter med hjernetumorer
 • patienter med para- og tetraplegi
 • børn med hydrocephalus, kraniedeformiteter m.m.
 • mange unge patienter
 • børneintensivafdeling for alle specialer på NBG
 • organdonation
Vi har korte og lange indlæggelsesforløb og beskæftiger os med tidlig intensiv rehabilitering. 
 
Vi flytter til  Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby som de sidste i 2019.  
 
Vi ønsker nye kollegaer der 
 • har neurointensiv /intensiv erfaring
 • har god energi og trives med de skiftende vagter
 • er fleksibel og evner at samarbejde                     

Har du lyst til at vide mere om NIA, kan du kontakte afdelingssygeplejerske Jytte Haaning, NIA på 7846 3492 eller på  jytchr@rm.dk.
 
Der er ansøgningsfrist tirsdag den 13. marts 2018. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der må påregnes prøvetid i de første 3 måneder af ansættelsen. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Sygeplejerske til barn nær Frederikshavn

SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS

SPVB søger Sygeplejerske til et mindre årigt barn Du skal: * være indstillet på at indgå i et team med andre * kunne passe ind i familien - barnet - SFO - legekammerater * kunne holde dig vågen i vagterne 7-16 og 20 - 6.30 - dog vil det prmært være ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Sygeplejersker til Nyfødt- og børneintensivt, Børn og Unge

Børn og Unge

Aarhus
Børn og Unge 3 søger sygeplejersker til en fast stilling og 3 vikariater som løber fra 1. maj til 31. december 2018. Stillingerne er med start 1. maj 2018 eller efter aftale. Der er mulighed for fuldtid eller deltid.Nyfødt- og børneintensivt, Børn o...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Plejecenter Hinneruplund søger sygeplejerske

Plejecenter Favrskov Syd

Aarhus
Er du sygeplejerske, og har du lyst til at stå i spidsen for den sygeplejefaglige kvalitet på vores korttidsafsnit Plejecenter Hinneruplund søger pr. 1. marts 2018, eller snarest derefter, en sygeplejerske på 30 timer pr. uge, der arbejdes hver 3. w...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Sygeplejersker

AUH Afd R - Retspsykiatrisk Afsnit R2

Aarhus
Sygeplejersker søges til Retpsykiatrisk Afsnit R2, 37 timer ugentligtR2 søger sygeplejersker til ansættelse på 37 timer ugentligt, hvor der arbejdes i blandede vagter samt hver anden weekend. Stillingerne ønskes som udgangspunkt besat fra d. 1. apri...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Projektsygeplejerske - Infektionssygdomme

Infektionssygdomme

Aarhus
Vi søger en projektsygeplejerske på deltid til snarlig tiltrædelse til Klinisk Forskningsenhed, Infektionssygdomme, AUH, med ansættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingen er eksternt finansieret og indtil videre tidsbegrænset for en 1-...