Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker søges til Afdeling for Led- og Knoglekirurgi

På afdelingen for Led- og Knoglekirurgi på Rigshospitalet er vi inde i en af de mest spændende og udfordrende perioder i afdelingens historie. På en måde starter vi forfra, og derfor er her din enestående chance for at være med til at sætte dit præg på en afdeling.

Ny ledelse og nye rammer
Vi er en ny ledelse, og vi lægger vægt på en anerkendende ledelsesstil, og vil rigtig gerne have, at du som medarbejder er med til at sætte dit præg på afdelingen, så vi kan være sammen om at skabe de bedste rammer for arbejdet med vores patienter.
Vi prioriterer, at kliniske sygeplejespecialister er med i plejen i forbindelse med oplæring og kompetenceudvikling af personalet.
Vi søger nu sygeplejersker til vores sengeafsnit, der har lyst til at være med til at bygge en faglig stærk afdeling op, hvor der er fokus på fælles opgaveløsning, individuel udvikling og solidt sammenhold. Der er allerede ansat en gruppe af dedikerede og dygtige sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, som i den grad glæder sig til, at du også vil være en del af afdelingen.

Individuelt tilpasset oplæringsprogram
Vi kan tilbyde et struktureret og individuelt tilpasset oplæringsprogram, og vi tilstræber, at du kommer til at gå med de samme sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i hele din introduktionsperiode. Det hænder, at det ikke lykkes, men vi kan love, at vi vil tage godt imod dig og forsøge at give netop dig de bedste rammer for introduktion og oplæring.
Under din introduktion er du også tilknyttet en læge, som følger op på dine spørgsmål, og som introducerer dig til vores ambulatorie og operationsgangen.
Vores afdeling består i øjeblikket af 26 senge i Rigshospitalets nye Nordfløj. Vi har en studieunit, hvor vi har samlet de studerende, der er i praktik hos os, og hvor der er tilknyttet en klinisk underviser.
Vi har også et semi-intensivt afsnit med 6 sengepladser, hvor der ligger komplekse ortopædkirurgiske patienter, der kan være hæmodynamisk eller respiratorisk ustabile med behov for øget monitorering.


Sygepleje og behandling inden for højtspecialisteret ortopædkirurgi
Afdeling for Led- og Knoglekirurgi er en spændende afdeling bestående af højtspecialiserede områder indenfor ortopædkirurgien.
Vi behandler og yder sygepleje til patienter fra hovedsagelig Østdanmark, Færøerne og Grønland.

Vi har 5 sektioner bestående af:

 • Tumorsektion, patienter med tumorer i knogler og/eller bløddele
 • Rygsektionen, specialiseret rygkirurgi samt patienter med rygfrakturer og tumorer med/uden rygmarvsskade
 • Traumesektionen, multitraumatiserede patienter fra hele Østdanmark
 • Alloplastik sektionen, patienter med komplekse problemstillinger i forhold til infektion i eller flergangs revidering af hofte- og knæalloplastik
 • Håndkirurgi – hvoraf de fleste patienter opereres ambulant
Hvem er vi

 • Vi er et afsnit med et højt patientflow, og vi har patienter i alle aldre
 • Vi er et afsnit med patienttyper, der kræver at vi bruger mange forskellige facetter af sygeplejen
 • Vi er et afsnit, der er i gang med sygeplejefaglig opbygning med fokus på kerneopgaven
 • Vi har en velfungerende studie-unit
 • Vi er et afsnit, der tør tænke nyt og prøve noget andet
 • Vi er et afsnit med et godt kollegialt samarbejde
 • Vi er et afsnit som for nylig er flyttet i nye lokaler i Rigshospitalets nye Nordfløj og alle vores patienter har enestue med eget badeværelse
Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer/uge, med skiftende vagter med start den 1. februar 2021 eller snarest derefter. Der er også mulighed for at blive ansat på 32 timer/uge.

Weekendarbejde hver 3. uge i 12 timers vagter eller hver anden weekend 8 timers vagter.

Ansøgningsfrist: 18. januar 2021

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hvis du har lyst til at besøge os og/eller høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til ledende oversygeplejerske Helene Williams på telefon 34 45 80 87.

Stillinger i Afdeling for Led- og Knoglekirurgi er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.