Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker søges til faste stillinger i et spændende og højt specialiseret speciale ved Led- og Bindevævssygdomme, Aarhus Universitetshospital

Da en af vores kollegaer har valgt at gå på efterløn, og vi desuden er blevet opnormeret, søger vi sygeplejersker til faste stillinger på 37 timer pr. uge pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter.
  
Hvem er vi?
Vi er en højt specialiseret afdeling med landsdelsfunktion, der modtager patienter med reumatologiske sygdomme til udredning, behandling og pleje. Afdelingen består af en klinik, der dagligt ser ca. 120 patienter, og et sengeafsnit med syv senge.

Vi er en gruppe på ca. 20 sygeplejersker, der efter oplæring arbejder på tværs i både klinikken og sengeafsnittet. Vi kommer hinanden ved som kollegaer, og i en ikke covid-19 tid er der sociale arrangementer, som styrker fællesskabet. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, hvor tonen er god, fri og respektfuld og vi hjælpes med at gøre hinanden gode til gavn for patienterne.

Klinikken
I klinikken udføres forskellige former for korttids sygepleje. Information, vejledning og undervisning vægtes højt. Patienter undervises individuelt i selv-injektion, samt i sygdom og mestring inden for forskellige diagnosegrupper. Sygeplejersken giver intravenøse behandlinger med biologiske lægemidler, immunglobuliner og cyklofosfamid til dagpatienter, og assisterer til ledinjektioner. Der varetages administrative opgaver med blodprøvebestillinger, vurderinger af blodprøvesvar, mail korrespondance mm. Sygeplejersken har dagligt telefonkonsultationer med patienter med akutte problemstillinger, og herunder selvstændige vurderinger af relevante tiltag, samt planlagte telemedicinske konsultationer.

Sengeafsnittet
I sengeafsnittet koordinerer sygeplejersken patientens undersøgelses og behandlingsforløb. Patienterne har ofte akutte reumatologiske symptomer og problemstillinger som sygeplejersken selvstændigt skal vurdere og handle på. Sygeplejersken giver adskillige intravenøse behandlinger. 

Blandede vagter. Arbejder hver tredje weekend. 


Vi søger en kollega
 • der har lyst til at arbejde både i klinikken og i sengeafsnittet
 • der trives med en travl arbejdsdag
 • der har lyst til at arbejde i blandede vagter
 • der ser muligheder, er fleksibel og prioriterer det tværfaglige samarbejde og kollegiale sammenhold
 • der er imødekommende og har gode kommunikative evner
 • der er handlekraftig og vil udvikling.

Vi tilbyder
 • en individuel oplæring, introduktionsprogram til både klinik og sengeafsnit
 • en afdeling med øje for de individuelle kompetencer på det faglige og personlige plan og som sætter disse i spil til gavn for patienterne
 • sygeplejefaglige procedurebeskrivelser og evidensbaserede kliniske retningslinjer
 • et godt arbejdsmiljø såvel mono - som tværfagligt, hvor humor, åbenhed og respekt værdsættes højt
 • vægtning af en anerkendende tilgang til hinanden
 • et arbejde med en spændende, givende og aktiv patient gruppe
 • kort afstand mellem medarbejdere og ledelse.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.