Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker søges til faste stillinger på Medicinsk Afdeling V, sengeafsnittet.

Vi søger pr. 15. juli 2018 eller efter aftale, 2 sygeplejersker til faste stillinger i blandede vagter, 37 timer /uge. Weekendvagt hver 3. weekend.
 
Afdeling V er en medicinsk afdeling med speciale i hepatologi, gastroenterologi samt tarminsufficiens. En meget stor del af patienterne indlægges med sygdomme der relateres til afdelingens speciale. Patientgruppen er fortrinsvis yngre og midaldrende patienter. Afdelingen omfatter ét sengeafsnit med 24 senge. Afdelingen flytter i foråret 2018 til Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby.
 
Personalegruppen består af såvel unge som mere erfarne medarbejdere. Omgangstonen er humoristisk og behagelig, og der arbejdes med en fælles ansvarsfølelse både overfor vore patienter og i forhold til hinanden.
 
Vi ønsker en kollega, som
  • har solid klinisk erfaring med sygepleje til højt specialiserede gastroenterologiske og hepatologiske patienter samt til patienter med tarminsufficiens
  • kan arbejde særdeles selvstændigt på et rutineret niveau i alle vagter
  • kan træffe gode beslutninger og handle velovervejet i akutte situationer
  • har masser af energi og trives med skiftende arbejdspres
 
Vi kan tilbyde dig
  • en velfungerende afdeling med et godt arbejdsmiljø
  • faglig og personlig udvikling
  • udviklingssamtaler
 
Ansøgere med lang erfaring indenfor specialet foretrækkes.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der må påregnes prøvetid i de første 3 måneder af ansættelsen. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt en tilfredsstillende autorisation.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jane Holm på 4048 4873.
 
Ansøgning sendes via nedenstående link og stiles til afdelingssygeplejerske Jane Holm. Ansøgningsfrist d. 19. februar 2018.  
 


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her