Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker søges til ny funktion - Hjemme-NIV

Opstart af hjemme-NIV på Bispebjerg Hospital

Sygeplejersker søges til ny funktionI lungemedicinsk afdeling L ønsker vi at styrke indsatsen for vores patienter med behov for NIV i eget hjem. Vi er stolte af og glade for, at vi fremover vil have ansvaret for opstart af hjemme-NIV til patienter med KOL i vores optageområde.

Derfor ønsker vi at ansætte to sygeplejersker med specialiserede kompetencer inden for NIV-behandling til respirationsinsufficiente patienter. Drømmer du om at få medindflydelse og være med til at tilrettelægge disse forløb, er dette stillingen til dig.

Om stillingen:

Du vil indgå i normeringen sammen med afsnittets øvrige sygeplejersker, men på dine 2-3 konsultationsdage om ugen arbejder du udelukkende med indlagte patienter til opstart af NIV, eller patienter i hjemmet som skal have støtte/oplæring i hjemme-NIV.

Som NIV-sygeplejerske i sengeafsnittet vil dine primære opgaver være at varetage pleje og behandling af patienter i NIV. Du vil ligeledes være ansvarlig for at supervisere dine nyere kolleger, når de passer patienter med NIV.

Du vil blive en del af vores NIV-ressourcegruppe og vil have ansvar for planlægning af undervisning i NIV-behandling samt have overordnet tilsyn med vores NIV-apparater. Du vil lære at aflæse NIV-maskinens SD-kort samt få kendskab til mere avancerede indstillinger af maskinen og til hjemme-NIV apparater, såfremt du endnu ikke er bekendt med dette. Du skal varetage kontakten til vores Medicotekniske udbyder og vil have mulighed for at deltage i samarbejde både på tværs af hospitalet med anæstesiafdelingen samt med andre lungemedicinske afdelinger på Sjælland.

Om dig:

Vi forventer, at du har adskillige års erfaring inden for sygepleje til patienter med KOL, og at du har bred erfaring og stor interesse for NIV-behandling i lungemedicinsk regi.

For at kunne varetage ovennævnte funktion skal du både have erfaring og kompetencer indenfor pædagogik, formidling og selvstændige konsultationer med borgere/patienter. Du skal have lyst til og mod på at starte denne nye funktion i vores afsnit og det er en fordel hvis du har erfaring med ledelse af funktioner.Om os:

Vi modtager patienter i respiratorisk acidose, døgnet rundt alle ugens dage. Når acidosen konstateres i vores skadestue, modtagelse eller på et andet sengeafsnit, køres patienten direkte til afdeling L, da vi er de eneste (sammen med intensiv afdeling), som kan opstarte og varetage NIV behandling på Bispebjerg Hospital.

Lungemedicinsk afdeling L består af to sengeafsnit med i alt 36 senge, et stort specialeambulatorium, en lungecancerudredningsenhed samt en stor forskningsenhed.

På afsnit L13 har vi 16 sengepladser, hvor 4 er intermediære. På intermediær placeres de patienter som har et øget observations- og plejebehov og bemandingen er derfor også højere end i det øvrige sengeafsnit.

Der er i stabsfunktioner til plejegruppen ansat en klinisk sygeplejespecialist med hovedansvar for udvikling af sygeplejen for afdelingens sygeplejersker samt en klinisk sygeplejespecialist med speciale indenfor KOL-behandling.

Vores patientgrundlag er patienter med:

  • KOL i forværring - patienter til akut NIV-behandling
  • Akut svær astma - unge som ældre og allergiske reaktioner.
  • Svære infektioner, pneumoni, sepsis og empyem.
  • Akut opstået pneumothorax og pleje af patienter med dræn
  • Komplikationer til lungecancer og patienter i terminalt stadiet
  • COVID-19 med svære respiratoriske problematikker
Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte afdelingssygeplejerske Eva Geyer på telefon 30914733. I ugerne 33-35 skal du i stedet kontakte klinisk sygeplejespecialist Laila Barkani på 21147949. Du er desuden meget velkommen til at komme forbi til en uformel samtale og en rundvisning i afsnittet.

Stillingen er på 37 timer, med arbejde hver fjerde weekend.

Ansættelse pr 1. november 2020 eller efter aftale

Ansøgningsfrist 21. september 2020
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.