Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker søges til på Rehabiliteringscenter Trekroner

Vi søger flere sygeplejersker til arbejde i fast vagtlag, enten dag, aften eller nattevagt. 
 
Rehabiliteringscenter Trekroner er en selvstændig enhed med 28 pladser rehabiliteringspladser og 4 tryghedspladser. Vi modtager borgere med behov for døgnrehabilitering fra neurologiske, geriatriske, medicinske, onkologiske og ortopæd kirurgiske afdelinger. Vi er en tværfaglig personale gruppe, bestående af social og sundhedsassistenter, sygeplejersker, diætist, neuropsykolog, fysioterapeuter og ergoterapeuter. 
 
Vi arbejder hver 4. weekend eller hveranden weekend og hjælper i andre vagt lag under ferier og sygdom, arbejdstiden er efter hvilken stilling der er tale om normeret ml. 28 og 37 timer. 
 
 Vi arbejder systematisk med tidlig opsporing via triage. Vi anvender evidensbaseret screeninger i hele rehabiliteringsforløbet. 
 
Vi arbejder aktivt med brugerinddragelsen, det er borgens mål og ønske, understøttet af de evidensbaseret screeninger, som skaber planen for rehabiliteringsopholdet. 
 
Vi modtager ca. 7 nye borgere om ugen og arbejder mod korte og intense forløb, der skal sikre, at borgeren på bedste vis når sine mål. Målet er, at borgerne kommer styrket videre tilbage til eget liv, så uafhængige og selvstændige som muligt.  
 
Som sygeplejerske i rehabiliteringscentret indgår du i et tværfagligt team, der arbejder tæt sammen med borger og pårørende om behandling og rehabilitering 
 
Du får det overordnede ansvar for de sygeplejefaglige opgaver og den sundhedsfaglige dokumentation i dit team. Vi søger derfor en sygeplejerske som kan at skabe sig overblik, kan uddelegere og lede de sygeplejefaglige indsatser omkring borgeren. 
 
 Vi samarbejder med myndighed, hjemmeplejen, praktiserende læger, sygehuse og ambulante træningsenheder omkring borgerens rehabiliteringsplan. 
 
Vi arbejder efter arbejdsgangsbeskrivelse med fast struktur for systematik, møder og konferencer under rehabiliteringsopholdet. 
 
Vi arbejder udfra den rehabiliterende tilgang og bidrager til hinandens fagområder, vi brænder for at indgå i tværfagligt samarbejde med borger, pårørende, andre faggrupper og samarbejdspartnere. Du skal kunne arbejde og samarbejde med borgeren som udgangspunkt for pleje og behandling. 
 
Kompetencer 
 
Vi søger en sygeplejerske, der: 
  • Du har fokus på helhedspleje, sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering og lindring,
  • Arbejder med patientsikkerhed og kvalitets i alle aspekter af opgaveløsningen.
  • Du kan indgå i tværfaglige samarbejder
  • Du skal være faglig engageret og ”brænde” for rehabiliteringstilgangen
  • Du skal kunne anvende brugerinddragelse i rehabiliteringsprocessen
  • Du skal kunne bevare overblikket i akutte situationer
  • Er fleksibel, omstillingsparat og udviklingsorienteret
  • Tager medansvar for udviklingen i centret og indgå i arbejdsgrupper i forskellige udviklingsarbejder
  • Kan arbejde selvstændigt og kan planlægge, prioritere og håndtere en travl hverdag
  • Bidrager til at fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø 
Vi tilbyder en udviklende stilling med dygtige og engagerede kolleger, stort selvstændigt ansvar og gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. 
 
Kontakt centerleder Betina Bjærgager 3084 1470 eller afdelingsleder Anne Lyster 2053 1911, samtaler afholdes løbende.
 
Ansøgningsfristen er d. 18. januar 2018, kl. 12.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her