Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker søges til Sengeafsnit 2 ved Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital

Brænder du for sygepleje og faglig udvikling, og ønsker du at arbejde med kardiologiske patienter i samarbejde med fantastiske kollegaer? Så er muligheden er!

Vi søger nye kollegaer til 2 faste stillinger samt et barselsvikariat fra den 1. april 2020 eller efter aftale. Stillingerne er på 32-37 timer/uge.

Hjertesygdomme, sengeafsnit 2, har indenfor det Hjertemedicinske område subspeciale i hjerterytmeforstyrrelser. Vi modtager både planlagte samt subakutte patienter. Vi har en meget varieret patientgruppe, hvor indlæggelsestiden varierer fra få dage til flere uger. En stor del af patienterne får foretaget forskellige invasive undersøgelser og behandlinger, og vores hverdag er derfor præget af et meget tæt samarbejde med vores behandlingsafsnit.

En del af vores længerevarende patientforløb er overlevere efter hjertestop. Disse patienter overflyttes oftest fra Intensiv Afdeling til videre udredning og behandling i sengeafsnittet. En del af disse patienter har kognitive problemstillinger, og her har vi et meget velfungerende og tæt samarbejde med vores ergo- og fysioterapeuter i afdelingen. Vi arbejder med at udvikle sygeplejen til patienter, der har overlevet hjertestop og bl.a. optimere efterbehandlingen/neurorehabiliteringen for denne patientgruppe. I den forbindelse har vi tværfaglige videokonferencer i samarbejde med Hammel Neurocenter.

Sengeafsnit 2 har 18 sengepladser. Vi arbejder med tildelt patientpleje i makkerskab med en kollega. Den enkelte sygeplejerske arbejder derfor med stor selvstændighed og indflydelse på eget arbejde og det enkelte patientforløb, men har mulighed for faglig sparring og planlægning af fælles opgaveløsning i sit makkerskab. Til afsnittet har vi tilknyttet ambulante patientforløb, som varetages af erfarne sygeplejersker fra Sengeafsnit 2 i samarbejde med sygeplejersker fra vores behandlingsafsnit. Til en særlig patientgruppe har vi telefonisk opfølgning og støtte ca. 1 måned efter udskrivelsen.

Vi har et meget tæt samarbejde med afdelingens øvrige sengeafsnit samt vores akutafsnit. Vi prioriterer og uddanner sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever, og som ansvarlig for dem, er der ansat en klinisk vejleder.

Vi kan tilbyde

 • et spændende speciale med mulighed for personlig og faglig udvikling
 • et struktureret oplæringsprogram med individuelle samtaler gennem det første år i afdelingen
 • at du som ny sygeplejerske er udenfor normeringen de første fire uger, og følges med kollegaer, der vil introducere dig til specialet
 • planlagte undervisningsdage, deltagelse i avanceret genoplivningskursus niveau 3 samt i afdelingens årlige hjertekursus
 • sygeplejekonferencer og planlagt undervisning, hvor du har mulighed for indflydelse på indhold og emner - og vi glæder os til at lade os inspirere af dine ideer
 • engagerede kollegaer, der altid er opmærksomme på at hjælpe dig
 • højt fagligt niveau og et godt tværfagligt samarbejde
 • et godt socialt miljø med arrangementer i og udenfor arbejdstiden
 • indflydelse på egen vagtplan - Arbejdsplan ønskes i Min Tid, hvor der tages stor hensyn til individuelle ønsker. Vi arbejder i blandede vagter, ca. otte vagter (blandede aften- og nattevagt) på fire uger. Vi arbejder hver tredje weekend - primært otte timers vagter, men også enkelte 12 timers vagter . Vi arbejder på, at kunne reducere weekendarbejdet, således at vi på sigt udelukkende har otte timers vagter i weekenderne
 • kollegaer, der er rigtig gode til at bytte vagter og hjælpe hinanden, hvis det skulle det blive nødvendigt.

Vi glæder os til at møde dig - og forventer, at du
 • har kardiologisk eller medicinsk erfaring
 • er fagligt engageret og brænder for at sætte patienten i centrum, og være med til at skabe gode forløb for den enkelte patient og dennes pårørende
 • har fokus på udvikling og god kvalitet i plejen
 • er positiv, fleksibel og initiativrig
 • har gode samarbejdsevner og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • kan lide at arbejde med såvel korte som lange komplicerede patientforløb
 • trives med udfordringer
 • kan lide en arbejdsdag med vekslende arbejdsopgaver og skiftende arbejdspres.

Vi håber du er blevet nysgerrig og har fået lyst til at sende en ansøgning til os.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, eller eventuelt komme på besøg i afdelingen og snakke med nogle af sygeplejerskerne, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Linda Hansen på 4013 3856 eller på lindhans@rm.dk, eller afdelingens koordinator på 4012 8291.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.