Sygeplejersker søges til undervisning på vores afdeling i ZBC Rosklide

2 sygeplejersker søges til undervisning på Social –og sundhedsuddannelserne ved ZBCs afdeling i Roskilde pr. 1. juni 2018

 

Brænder du for

At arbejde med en mangfoldighed af elever? 

At omsætte din faglighed til læring for elever?

At bruge praktiske øvelser, værksteder og IT med lige så stor glæde som tavlen?

At tage ansvar for dine opgaver i tæt samarbejde med dine kollegaer?

-så er dette underviserjobbet for dig!

 

Undervisning med fokus på elevernes forudsætninger og læring

Vi ønsker, at underviserne skal fungere som facilitatorer med fokus på elevernes læring.

Vores elever skal ud i en verden med store krav til selvstændighed og refleksion, hvor de skal tage ansvar for forudsigelige og uforudsigelige opgaver i fællesskaber med kolleger, borgere og pårørende.

Derfor har vi fokus på at involvere og engagere vores elever til selv at tage ansvar og være aktive i deres læreprocesser.

 

Glæd dig til at møde vores elever

ZBC Velfærd uddanner elever i alle aldre med mange forskellige kulturelle og sociale baggrunde og med forskellige erfaringer i bagagen.

Mange forskellige elever samlet i klasserummet betyder, at der stilles store krav til undervisernes didaktiske overvejelser og evne til at igangsætte forskellige læringsaktiviteter, der kan fremme motivation og læring hos alle elever.   

 

Om jobbet

Du vil som del af et tæt samarbejdende underviserteam komme til at undervise i sygeplejefaglige og sundhedsfaglige fag på Social- og sundhedshjælperuddannelsen og på Social- og sundhedsassistentuddannelsen samt på uddannelsernes forudgående grundforløb.

Vi arbejder tematisk, helhedsorienteret og tværfagligt. Vores faglighed er en balance mellem det fagfaglige og det pædagogisk/didaktisk faglige.

Du bliver kontaktlærer og vejleder for elevernes læreproces og fører dem afsluttende til eksamen. Du skal derfor have lyst til at undervise bredt, både i fag og forløb.

I ZBC Velfærd deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser, og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg uddannelserne og undervisningen.

Læs om mere om uddannelserne: http://www.sosusj.dk/uddannelserne

 

Om dig

Vi søger en sygeplejerske, gerne med undervisningserfaring, der med en positiv og engageret tilgang vil tage og dele ansvaret for diverse undervisnings- og udviklingsopgaver med øvrige kolleger.

Du skal have gode samarbejdsevner, idet en del af dit forberedelsesarbejde vil foregå sammen med dine kolleger med henblik på at lave helhedsorienterede og tværfaglige forløb. Og hvis nogen siger ”omskiftelig og til tider uforudsigelig hverdag”, tænker du ”fedt – det bliver aldrig kedeligt”!

Du skal brænde for at facilitere spændende og motiverende læringsforløb og kunne arbejde med en mangfoldighed af elever.

Du skal være indstillet på at facilitere virtuelle undervisningsforløb og have lyst til samt forudsætninger for at gøre brug af digitaliserede undervisningsmetoder.

Du er uddannet sygeplejerske, gerne med erhvervserfaring fra primærsektoren og/eller inde for hospitalsverden. For at kunne undervise på erhvervsuddannelser, skal din praksiserfaring inden for dit fagområde være minimum 5 år.

Hvis du ikke allerede har en Pædagogisk Diplomuddannelse, vil der blive tilrettelagt et uddannelsesforløb for dig.

 

Arbejdssted:

Du bliver en del af ZBC Velfærds afdeling i Roskilde, beliggende på Bakkesvinget 67, Bygning 1, 4000 Roskile.

Vi sidder i storrumskontor, fordi vi er afhængige af hinandens viden og hjælp. Derfor skal du også have lyst til at være til stede på skolen i størstedelen af din arbejdstid.

Se mere om vores afdelinger: http://www.sosusj.dk/skoler

 

Løn & ansættelsesforhold

Stillingen er i gennemsnit på 37 timer pr. uge. Der kan være udsving i arbejdstiden, således at nogle perioder er mere travle og andre mindre travle.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Afhængig af ancienniteten vil månedslønnen være mellem kr. 26.870,92 og 31.280,70.

 

I forbindelse med din ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

 

Ansøgning:

Der er ansøgningsfrist den 23. april kl 12.00. Jobbet kan kun søges ved at klikke på knappen "Søg job" nederst i jobannoncen, hvor ansøgning og CV vedhæftes.

Ansættelsessamtaler finder sted i ZBCs afdeling i Køge, Campusbuen 40, 4600 Køge torsdag den 26. april fra kl. 12.00.

 

Yderligere oplysninger:

Konstitueret uddannelseschef Majbritt Vangslev - mava@zbc.dk eller viceuddannelsesleder Heidi Rasmussen - hera@zbc.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til nefrologisk sengeafsnit B72, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Hej - nefrologisk afsnit søger ny kollega Hvis du søger en arbejdsplads med kolleger, som prioriterer at tage vare på hinanden og som sætter pris på et godt arbejdsmiljø, så skal du lige læse lidt mere. Fagligt har B72 Regionsfunktion i nefrologi, s...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Sygeplejerske søges til Skovhus Privathospital

Skovhus Privathospital I/S

Odsherred
Vil du have et spændende job inden for psykiatriområdet? Skovhus Privathospital søger en dygtig sygeplejerske til diverse behandleropgaver inden for psykiatriområdet. Skovhus Privathospital er Danmarks største psykiatriske privathospital. Vi behandl...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Sygeplejersker til Ringsted Kommunes Hjemmepleje

Social- og Sundhedscenter

Holbæk
Grundet opnormering søger vi en sygeplejerske i aftenvagt til en fast stilling samt en sygeplejerske i dagvagt, også fast stilling, med weekendvagt hver 4. weekend. Begge stillinger ønskes besat hurtigst muligt. Opgaverne i Ringsted Kommunes Hjemmep...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Sygeplejerske til afsnit for hjertesygdomme, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Afsnit for hjertesygdomme ansætter flere sygeplejersker. Har du lyst til at være en del af et stærkt kardiologisk team, og arbejde målrettet med gode kardiologiske patientforløb? Så læs videre . Hjertesnittet er i rivende udvikling og flytter 2. maj...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Ønsker du at arbejde med palliation?

Odsherred Kommune

Odsherred
Lynghuset er en unik Palliationsenhed i Odsherred. Vi søger en sygeplejerske, som ønsker at arbejde i et miljø med fokus på faglighed og udvikling? Er du god til at skabe overblik, og har du en professionel holdning til at udvikle en nuanceret, alsi...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018