Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker søges ved Ældresygdomme, Aarhus Universitetshospital

Har du lyst til at arbejde i et sengeafsnit med stor kompleksitet, hvor samarbejdet omkring den geriatriske patient er i højsædet? Så har vi stillingen til dig! Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2020 eller efter aftale, og er på 37 timer pr. uge.

Som sygeplejerske i Ældresygdomme får du hermed chancen for at arbejde med en patientgruppe, der vokser i takt med den demografiske udvikling, hvor der i befolkningen bliver flere ældre.

Patientpleje og koordinering
De vigtigste opgaver i det daglige arbejde er at yde sygepleje til den ældre patient med et komplekst sygdomsforløb samt at sikre sammenhængende og vellykkede patientforløb. Det skal være trygt for patienten at komme hele vejen fra indlæggelsen gennem behandlingen til en vellykket udskrivelse.

Ovenstående proces er du med til at varetage ved at lægge en plan sammen med patienten og dennes pårørende. Dit arbejde vil således også indebære planlægning og koordinering. Dette i tæt samarbejde med det tværfaglige team og kommunen.

Vi søger dygtige sygeplejersker, der

  • har erfaring indenfor det geriatriske speciale
  • har lyst til at indgå i varetagelsen af pleje og behandling til den ældre geriatriske patient
  • kan prioritere egne opgaver i travle perioder og samtidig udvise ro og tålmodighed overfor den geriatriske patient
  • har lyst til at være en del af vores fagligt stærke og sociale sammenhold
  • er nysgerrig overfor nye tiltag og arbejdsgange og har gode kommunikationsevner.

Afdeling for Ældresygdomme
Vi er et akut geriatrisk afsnit med plads til 32 patienter fordelt på to sengeafsnit. Personalegruppen er et team af unge og erfarne sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter og læger. Patientkategorien er den komplekse medicinske patient med neurologiske sygdomme, for eksempel apopleksi, og den ældre patient med hoftebrud.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.

Ved yderligere spørgsmål kontakt afdelingssygeplejerske Ann Valsted Rasmussen på 4024 5355 eller på annvalra@rm.dk eller Mette Lackmann Sørensen på 2911 9872 mettesre@rm.dk.

Ansøgningsfrist søndag den 23. februar 2020 og ansættelsessamtaler afholdes løbende i uge 9, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.