Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til afdeling for rehabilitering

Aften- og natsygeplejersker søges til Gribskov kommunes nye afdeling for rehabilitering.

I forbindelse med etablering af et nyt rehabiliteringstilbud til borgerne i Gribskov Kommune søger Helsingegården to sygeplejersker til aftenvagt og to sygeplejersker til nattevagt. Vi søger sygeplejersker, som trives i et fagligt udfordrende og borgernært job med spændende opgaver inden for rehabilitering.

Vi søger sygeplejersker, der

  • har relevant erfaring inden for sygepleje og rehabilitering
  • tager ansvar for høj sygeplejefaglig kvalitet i teamet og værdsætter tværfagligt samarbejde
  • indgår aktivt i udviklingen af praksis, både sygeplejefagligt og tværfagligt
  • arbejder ud fra "det hele menneske" med en rehabiliterende tilgang
  • er resultatorienteret og arbejder aktivt for at opnå vores fælles tværfaglige mål i de accelererede forløb
  • er fleksibel og omstillingsparat, når der sker uforudsete ting i hverdagen
  • er god til at kommunikere og har lysten til at lære fra sig, vejlede og rådgive
  • har erfaring med, og disciplin i, elektronisk dokumentation - vi bruger Nexus, FSIII
  • er enig i, at den stærke sygeplejefaglige indsats i det tværfaglige arbejdsfællesskab er med til at skabe effektive rehabiliteringsforløb for borgeren.

Aftenvagt
Stillingen er en fast stilling i aftenvagt på 28 timer om ugen, (5/2) med weekendvagt hver anden uge.
Vagterne er fra kl. 15 til kl. 23 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst otte uger forud.

Nattevagt
Stillingen er en fast stilling i nattevagt på 28 timer om ugen, (7/7) med weekendvagt hver anden uge.
Vagterne er fra kl. 23 til kl. 7 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst otte uger forud.

Om Rehabiliteringsafdelingen
Rehabiliteringsafdelingen på Helsingegården har 12 pladser. Teamet er fagligt engageret og tværfagligheden er vores fælles omdrejningspunkt. Teamet består af fysioterapeuter, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Andre vigtige interne tværfaglige samarbejdspartnere er farmakonom, klinisk diætist og ergoterapeut. Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden på tværs af fagligheder i vores opgaver og vægter faglig sparring højt, så vi hele tiden kan være på forkant med udviklingen.

Vi arbejder med accelererede borgerforløb, hvor Gribskov Kommunes mål er forløb på op til tre uger. Det er derfor vigtigt, at vi alle sammen er målrettede og fagligt ambitiøse.

Sammen med os får du en foranderlig hverdag, som tit er travl. Mange tråde skal knyttes sammen i løbet af en dag. Til gengæld er arbejdet fyldt med succeshistorier og resultater med borgeren i centrum.
Fællesskabet i teamet og det gode samarbejde med eksterne samarbejdspartnere er vigtigt for at sikre gode forløb for borgerne hele vejen igennem forløbet. Hver dag oplever vi, at vi i fællesskab gør en forskel for borgerne.
Som en del af vores team står du aldrig alene, vi prioriterer altid at hjælpe hinanden og at gøre hinanden gode. Vi har et højt energiniveau og har det godt sammen.

Om Helsingegården og PlejeGribskov
Helsingegården er et velfungerende plejecenter, hvor der er i alt 105 boliger fordelt på seks afdelinger.

Forebyggelse indgår som en naturlig del af måden, vi arbejder på, og vi anvender triage som værktøj til tidlig opsporing. Vi har elektroniske triagetavler, integreret med Nexus. Vi arbejder systematisk og målrettet med at tilrettelægge de sundhedsfaglige indsatser, så vi forebygger indlæggelser og tab af funktionsniveau.

Vi arbejder desuden ud fra en aktiverende tilgang, hvor der er fokus på at få borgernes ressourcer bragt i spil, også i de daglige opgaver. Vi har samtidigt et stort fokus på daglige aktiviteter, som tager udgangspunkt i borgerens ønsker og livshistorie.

I forbindelse med opstart af de 12 nye rehabiliteringspladser på Helsingegården kommer rehabiliteringstankegangen til at få en endnu mere central rolle.

PlejeGribskov består af tre centre, som foruden Helsingegården også består af Plejecenter Trongården i Vejby og Center for midlertidigt ophold, Toftebo, som lukker i løbet af sommeren.

Vi tilbyder et job, hvor du sikres kompetenceudvikling, værdibaseret ledelse og engagerede kollegaer, der har "borgeren i Centrum". Vi ønsker at vores afdeling for rehabilitering og Helsingegården er et sted "hvor liv leves og styrkes" – en vision, vi dagligt arbejder med.

Yderligere oplysninger
Vækker dette din nysgerrighed, og har du lyst at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerleder Heidi Schwaner på e-mail hschr@gribskov.dk eller på telefon 7249 7696.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være os i hænde senest 17. juli 2020 kl. 12.00. Ansættelse snarest muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.