Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til afsnit for præmature/syge nyfødte

Behandling af nyfødte (tidl. Neonatalafdelingen) på Herlev Hospital søger sygeplejersker til barselsvikariater af 1 års varighed. Der er gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.
Stillingerne er 32-37 timer/uge i blandede vagter og ønskes besat fra 1. april 2021 eller efter aftale.

Ansøgere med pædiatrisk erfaring og/eller barselsafsnit er ønskeligt, men er ikke et krav.

Vi kan tilbyde et spændende speciale med stort fokus på læring og personaletrivsel, og hvor vores grundlæggende holdning er, at alles kompetencer er vigtige, uanset erfaring. Vi har et godt tilrettelagt oplærings– og kompetenceudviklingsprogram og mentorordning.
I sommeren 2021 flytter vi ind i vores helt nye afdeling i det nybyggede kvinde-barn hospital på Herlev-matriklen.

Vi er et afsnit med plads til 20 børn, hvor hvert barn kan have en forælder medindlagt. Omkring halvdelen af vores børn er præmature født fra 28. graviditetsuge og med en fødselsvægt ned til 800 gram. Hovedparten af vores præmature børn er dog født mellem 32.-36. graviditetsuge. Derudover har vi nyfødte, som er født til tiden, men som har pådraget sig komplikationer intrauterint eller i forbindelse med fødslen. Sygeplejen til vores indlagte børn er koncentreret omkring følgende tilstande, hvor flere af dem kan være relateret til præmaturitet:

 • Respiratoriske problemstillinger, mange af dem med CPAP behov
 • Infektioner, hvor der er behov for IV-antibiotika behandling
 • Iltmangel
 • Gulsot
 • Lavt blodsukker
 • Vækstproblemer, herunder amning.
Den erfarne neonatalsygeplejerske assisterer ofte børnelægen til fødsler og varetager også ambulancetransporter til og fra andre neonatalafdelinger.

For de fleste af vores indlagte familier, er indlæggelsen en svær tid i større eller mindre grad hvor forældreskabet ofte starter for tidligt og/eller anderledes end forventet. I det akutte forløb har barnet brug for tæt overvågning, og fokus er meget på behandling og akut sygepleje.
Perioden kan være præget af stor usikkerhed og bekymring hos forældrene. Efterhånden som barnet bliver mere stabilt, oplæres forældrene i at varetage meget af den basale pleje selv, men med supervision af sygeplejersken. Fokus i den stabile fase er oftest trivsel, og derfor fylder ernæring og amme vejledning en hel del i vores sygepleje.
Vi ønsker at tilbyde alle familier en sygepleje af høj kvalitet og at støtte familien i hele indlæggelsen, så de oplever et godt, trygt og sammenhængende forløb med en høj grad af information og involvering. Derfor har vi bl.a et tæt samarbejde med vores socialrådgiver og psykolog, 6 IBCL-ammevejledere, 2 kliniske sygeplejespecialister med hver deres ansvarsområde, samt 1 uddannet NICAP- professionel sygeplejerske.
Vi har en klinisk vejleder, som har det overordnede ansvar for vores mange sygepleje – og jordemoderstuderende. Derudover har vi en meget velfungerende THO (tidligt hjemmeophold) ordning som varetages af 5 erfarne neonatalsygeplejersker.

Vi har særligt fokus på Fundamentals of Care (FOC), sygeplejekonferencer og forældregruppeundervisning.

Som sygeplejerske i vores afsnit er det vigtigt, at du har lyst til at arbejde i en afdeling, hvor den familiecentrerede tilgang er grundlaget for vores sygepleje, samt at du:

 • Har en moden, rolig og tillidsvækkende fremtoning og kan respektere og håndtere de forskelligheder, som hver enkelt familie indeholder.
 • Har gode pædagogiske og kommunikative evner.
 • Er nysgerrig på sygeplejefaget, reflekterende og kritisk og vil tage aktivt del i din oplæring og udvikling.
 • Trives med en meget varierende arbejdsdag med skift i akutte /ikke akutte opgaver samt skiftende vagter.
 • Tager ansvar for at bidrage til det gode arbejdsmiljø og et godt kollegaskab.
Hvis du kan se dig selv i ovenstående profil, så er du velkommen til at sende en ansøgning senest 22. februar 2021. Samtaler afholdes løbende herefter.

Inden en evt. samtale er det en god idé at have orienteret sig på afdelingens hjemmeside. Du er også velkommen til at ”besøge” afdelingens Instagram profil (neonatalherlev), hvor du vil få et indtryk af, hvordan dagligdagen som sygeplejerske kan være.Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sussie Andersen på tlf. 3868 9685 eller koordinerende sygeplejerske Lea Brinch Rasmussen på tlf. 3868 1331.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale i Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, under Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.