Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til afsnit S1, Psykiatrien Syd, Vordingborg

Faste stillinger i høj-intensivt afsnit med akutfunktion og interventionsteam.

Har du lyst til personlig og faglig udvikling og lægge grundstenene til en spændende karriere og et væld af muligheder i en spændende psykiatri under hastig udvikling, så er S1 det helt rigtige for dig.

  • Vil du arbejde i et dynamisk miljø med dygtige, skæve, stolte og unikke kolleger?
  • Brænder du for at være en del af et intensivt behandlingsteam, der hver dag er afgørende i udsatte menneskers liv?
  • Trives du med akutte situationer og komplekse patientforløb?
  • Er du engageret og har du lyst til at udfordre og udvikle faglige og personlige kompetencer i almen/intensiv voksenpsykiatri, hvor psykoser og dobbeltdiagnosebehandling går hånd i hånd med safewards og nedbringelse af tvang?

S1 er et innovativt afsnit, som profilerer af at være på forkant og deltage i spændende udviklingsprojekter, som skaber et godt læringsmiljø og afføder spændende muligheder for personlig og faglig udvikling.

Afsnittet er et sengeafsnit med 22 senge, fordelt med 12 senge i afsnit 29, som er et frontstageafsnit og 10 senge i afsnit 32, hvor akutte patienter kan finde ro i en højintensiv skærm i et afstressende miljø, så tvang undgås.

Plejerpersonalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og ergoterapeuter, som arbejder i kontaktpersonsordning og derfor er tilknyttet enten arbejdsgruppen i afsnit 29 eller 32.

Vi er et tværfagligt team, som foruden plejepersonale og sekretær består af læger, peer, socialsygeplejerske, socialrådgiver, psykolog, fysioterapeuter og terrænsikkerhedsvagt

Afsnittet er kendt for en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglig kvalificeret opgaveløsning, som gør udvikling muligt.

Vi har ønske om og vilje til at udvikle og forbedre, hvilket kun opnås gennem inddragelse og sparring mellem faggrupper og øvrige enheder.

Afsnittets trivsels- og ledelsesevalueringer scorer højt på samarbejde og fleksibilitet.

Vi nedbringer vold og tvang sammen med patienterne ved at skabe et helbredende og udviklende miljø, hvor der er rart at være.

Vi arbejder ud fra en mentaliserings- og recovery-orienteret forståelse og har implementeret de 10 Safewards interventioner som sammen med en udpræget relations- og deeskalerende tilgang reducerer anvendelse af tvang og arbejdsskader ganske betydeligt.

Medarbejdere og patienter har været med til at udvikle afsnittets værdigrundlag, som er bærende for en respektfuld omgangstone og et udviklende og profiterende kollegaskab med stor omsorg for hinanden.

Du vil få mulighed for varetagelse af spændende funktioner, kompetenceudvikling, specialuddannelse og karriereplanlægning i øvrigt.

Hvis du tænker, at du mangler psykiatrisk erfaring, så skal du ikke holde dig tilbage. Du vil få mulighed for oplæring og du kommer igennem et detaljeret introduktionsprogram og tilknyttes mentor, som tager ansvar for din læring og socialisering i afsnittet.

”Jeg ønsker at opbygge og bevare et miljø, der er tvangsforebyggende og det kan jeg kun, hvis jeg har dedikerede stolte medarbejdere, som er uddannet til det, føler sig trygge, har indflydelse på miljøet, er enige om og deler min vision.

Når miljøet ikke indeholder tvang er arbejdsbetingelserne simpelthen bedre!

Jeg får skyld for at være en synlig leder, der varetager både patienternes og medarbejdernes tarv”

Connie Pedersen, afdelingssygeplejerske

Arbejdstid:
37 timer ugentligt i 2 vagttyper, som du vælger selv.

Efter oplæring mulighed for kun at arbejde hver 4. weekend.

Du vil blive kontaktet og indkaldt til samtale umiddelbart efter, at vi har modtaget din ansøgning.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.