Sygeplejersker til Akuttelefonen 1813

Kan du se dig selv arbejde med den akutte del af sundhedsvæsenet, hvor det handler om at rådgive regionens borgere telefonisk og altid være der, når borgerne har brug for os? Motiveres du af at lytte, skabe tryghed, og sikre borgeren den rette hjælp til rette tid? Ønsker du at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der hver dag kræves, at du yder dit bedste, til gavn for regionens borgere? Så er du måske vores nye sygeplejerske til Akuttelefonen 1813.  
 
Vi søger erfarne sygeplejersker til 30-35 timer og evt. i en delestilling med en hospitalsafdeling i Region Hovedstaden eller senere delestilling med vores 1-1-2 enhed.  
 
Dine opgaver 
Stillingen er forankret i 1813, og du bliver del af et team af ansatte, der hver dag yder deres bedste for regionens borgere. Derfor vil du også opleve rig mulighed for sparring med andre sygeplejersker og læger.  
 
Din opgave består i at visitere og rådgive via telefonen. Det er din rolle at: 
 

  • Afdække borgerens behov for hjælp 
  • Henvise til det rette behandlingstilbud 
  • Visitere til akutmodtagelser og akutklinikker, til vurdering af læge eller til hjemmebesøg ved kørende læge 
  • Rådgive om egenomsorg eller kontakt til egen læge  
  • Hos 1813 har du fokus på at guide den enkelte borger til den rette hjælp.  
 
Din profil 
Du er uddannet sygeplejerske og har minimum fem års klinisk erfaring fra mindst en af følgende:  
 
  • Akutmodtagelse eller akutklinik 
  • Almen praksis 
  • Medicinsk eller kirurgisk afdeling 
  • Børneafdeling 
  • Anæstesi eller intensiv afdeling  
 
Som person er du imødekommende og tillidsskabende. Du sikrer, at patienten altid kommer i første række. Du formår at kommunikere klart og professionelt, og har en systematisk, struktureret og løsningsorienteret arbejdsform. Du drives af at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø, og er i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer.  
 
Et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv  
Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne. Vores opgaver består bl.a. af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2 og disponere ambulancer og akutlægebiler. Akutberedskabet står også for planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab.  
 
Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser. Dit arbejdssted vil være i Ballerup. 
 
Vi investerer i dig 
Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi mener, vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge. 
 
Løn og ansættelsesforhold  
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt ny lokalaftale med blandt andet tillæg for ansættelse i delestilling.  
 
Yderligere information 
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Konstitueret Enhedschef Gitte Løfvall Mejlholm på tlf.: 24 97 88 31. Yderligere oplysninger om 1813 og Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet. 
 
Ansøgningsfrist 
Upload din motiverede ansøgning, CV, uddannelsesbeviser samt autorisation. 
Autorisation og relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til de Midlertidig Pladser i Glostrup

Glostrup Kommune

Dagvagtsstilling 32 timer med hver 3 weekend i kortvagt (7-12) I vores arbejde med arbejdsfællesskaber og kerneopgaven har vi et ønske om og få flere sygeplejersker, som kan være med til og kompetenceudvikle på tværs af faggrupper, sammen med vores ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:3. april 2018

Hjemmesygeplejerske

Glostrup Kommune

Glostrup hjemmeplejesygepleje opnormerer og søger derfor 1 engageret og udviklingsparat sygeplejerske til at varetage sygepleje hos hjemmeboende borgere samt i vores sygeplejeklinik. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt med arbejde hver 4. weekend...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til tværfaglig misbrugsbehandling

Glostrup Kommune

KABS Hvidovre søger ny medarbejder. Vi søger en sygeplejerske pr. 1. april 2018 eller snarest herefter. Du kan have forskellige indgange til behandling af stofmisbrugere, så viden og erfaringer fra forskellige områder er velkomne. Det vigtigste for ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Sygeplejerske til Dagafsnit for Spiseforstyrrelser

Klinik for spiseforstyrrelser

Albertslund
Psykiatrisk Center Ballerup, Dagafsnit for Spiseforstyrrelser søger en sygeplejerske med ansættelse pr. 1. maj 2018 eller snarest muligt. Dagafsnittet flytter til Psykiatrisk Center Ballerup maj 2018. Her samles behandling af voksne med spiseforstyr...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Spændende tilbud til sygeplejersker!

Akut modtagelse, Ballerup

Albertslund
Psykiatrisk Center Ballerup inviterer til spændende samarbejde Følg linket og se filmen... https: www.psykiatri-regionh.dk centre-og-social-tilbud Psykiatriske-centre Psykiatrisk 20Center 20Ballerup Om-centret Vil-du-have-et-spaendende-job-i-psykiat...