Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Børnemodtagelsen på Rigshospitalet Blegdamsvej

Juliane Marie Centret  
 
Er du børnesygeplejerske og/eller har erfaring med akut modtagelse? Så har vi brug for dig!  
 
Vi søger sygeplejersker i vikariater og faste stillinger i Børnemodtagelsen på Rigshospitalet.
 
Kan du lide at arbejde med børn og unge i et akut speciale, med vekslende travlhed og vagter på forskellige tider af døgnet? Så er Børnemodtagelsen på Rigshospitalet lige noget for dig.  
 
Vi søger en dedikeret sygplejerske til at modtage, vurdere, behandle og visitere akut syge børn i BørneUngeKlinikken i Juliane Marie Centret.  
 
Børnemodtagelsen er regionens mindste, og vi modtager 20-30 børn i døgnet. Du kommer til at arbejde selvstændigt i tæt dialog med kollegaer. Du vil i dette samarbejde finde frem til rette behandling af det akut syge barn. Du vil dagligt opleve, at du gør en forskel for syge børn og deres forældre.  
 
Du bliver en del af et velfungerende team med ansatte i alderen 27 – 63 år, der har det rart sammen og passer godt på hinanden. Kompetenceniveauet er højt, og teamet består af både sygeplejersker, læger, servicemedarbejdere og bioanalytikere. Vi har et tæt samarbejde med både interne og eksterne kollegaer.  
 
Børnemodtagelse har åbent 24-7, og du skal derfor være indstillet på 8 timers vagter i 3- holds skift. Du vil arbejde 9 weekender over en 24 ugers periode.  
 
Vi tilbyder:  

 • et enestående speciale med akutte og komplekse sygdomme hos børn og unge
 • et højt fagligt engagement og mulighed for videreudvikling indenfor den komplekse og akutte sygepleje til børn, unge og deres familier
 • en personalegruppe, som vægter et godt kollegialt arbejdsmiljø højt
 • en grundig introduktion og oplæring, som er nøje tilpasset dine kompetencer og erfaring
 • løbende undervisning og kompetenceudvikling inden for det pædiatriske speciale
 • mulighed for færdighedstræning og simulationstræning i akut pædiatri  
Vi forventer:  
 • at du har pædiatrisk erfaring og brænder for at gøre en forskel for akut syge børn og unge samt deres familier
 • at du kan bevare overblikket i travle og akutte situationer
 • at du kan skabe og vedligeholde en god kontakt til børn og forældrene
 • at du er en holdspiller og er god til at arbejde tæt sammen med andre kolleger i teamet, så alles kompetencer udnyttes bedst muligt
 • at du kan arbejde selvstændigt  
Børnemodtagelsen er en del af BørneUngeKlinikken i Juliane Marie Centret. Vi tager os af børn og unge i alderen 0-18 år med kirurgiske og medicinske sygdomme. Vi modtager børn med almene akutte sygdomme fra indre by, Nørrebro og Østerbro. Desuden modtager vi børn fra hele landet med komplekse kroniske sygdomme, inden for pulmonologi, kardiologi, nefrologi, neurologi, gastro-enterologi og sjældne sygdomme. Vi har 2 observationspladser til patienter med akutte og kroniske infektionssygdomme, med forventet kort indlæggelse.  
 
Børnemodtagelsen arbejder ud fra den familiecentrerede pleje og behandling og ud fra Juliane Marie Centrets målsætning om: ”At det er resultatet for patienter, der tæller”.  
 
Organiseringen i Børnemodtagelsen  
Børnemodtagelsen består af 17 sygeplejersker, en afdelingssygeplejerske, en sygeplejevejleder samt en afdelingslæge, en ledende overlæge og en lægesekretær. Der er altid en forvagt til stede i afdelingen.  
 
Afdelingssygeplejersken har i samarbejde med den ledende overlæge det overordnede ansvar for den faglige udvikling af afdelingens personale, samt den samlede drift af afsnit 5062. Afsnittet medvirker til uddannelse af sygeplejestuderende og medicinstuderende.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.  
 
Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet eller har konkrete spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte: Afdelingssygeplejerske Helene Sehested Korsgaard på tlf.: 35 45 65 94.  
 
Ansøgningsfrist: fredag d. 16/2 2018.  
Ansættelsessamtaler: tirsdag d. 20/2 2018.  
Søg stillingerne via linket.  
 
Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.  
 
Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.  
 
Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her