Sygeplejersker til Breelteparken

Vores aftensygeplejerske gennem mange år har valgt at gå på pension og en anden har søgt nye udfordringer, og Breelteparken søger derfor 2 dygtige og udviklingsorienterede sygeplejersker – kunne det være dig?  
 
Arbejdspladsen  
Breelteparken er et stort selvejende omsorgscenter i Hørsholm Kommune, der ligger naturskønt, tæt på Helsingørmotorvejen og med gode offentlige transportmuligheder.  Vi er en selvejende institution med 50 plejehjemspladser og 146 ældreboliger samt køkken, dagcenter og en gæstestue til midlertidigt ophold.  
 
Vi har fokus på kerneopgaven, hvor det er oplevelsen hos borgeren, der er det vigtigste.  
 
”Sammen finder vi muligheder for at leve DIT ønskede liv”  
 
Vi arbejder med at skabe et godt samarbejde og en god kommunikation mellem faggrupper og funktioner på tværs af teams og enheder.  
 
Jobbet  
Stillingen er placeret i teamet af sygeplejersker, der udfører sygepleje til beboerne på plejehjemmet og i ældreboligerne. Vi er 7 sygeplejersker som dækker dag – og aften. Vi er et team som arbejder godt sammen, og hvor der også er plads til at have det sjovt.  
 
Vores mål er at yde den bedst mulige sygepleje til vores beboere ved at samarbejde tværfagligt med fokus på forebyggelse og sundhedsfremme. På plejehjemmet fungerer vi mest som konsulenter, da mange sygeplejeopgaver er delegeret til plejehjemmets dygtige SOSU-personale.   I hjemmeplejen har teamet det meste af sygeplejen, da der ikke her er ansat social- og sundhedsassistenter. For begge områder gælder, at vi deltager i triageringsmøderne både dag og aften.  
 
Breelteparken er præget af en synlig ledelse med korte kommunikationsveje og dermed bliver fx beslutninger og gode ideer hurtigt gennemført. Desuden er der gode muligheder for udvikling via kurser m.v.  
 
Stillingerne er til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale.  
Stillingerne er på gennemsnitlig 24 - 30 timer ugentlig. Arbejdet er pt. placeret i blandede dag - og aften med en weekendvagt hver 3. weekend som udgangspunkt.  
Din løn forhandles i henhold til gældende overenskomst.  
 
Vi tilbyder  
• En arbejdsplads hvor du medskaber livskvalitet for beboerne, og hvor respekt for forskellighed og medmenneskelighed er omdrejningspunktet  
• Introduktion og oplæring efter behov  
• En arbejdsplads, hvor du selv kan være med til at præge dine arbejdsopgaver  
• Et godt tværfagligt arbejdsmiljø med gode, kompetente og stabile kolleger  
• En arbejdsplads, hvor humor og faglig stolthed følges ad  
• Personalegoder i form af motionstilbud, sundhedsordning og en aktiv personaleforening  
 
Hvad søger vi?  
Vi søger en sygeplejersker, der  
• Brænder for at arbejde og kommunikere med den ældre borger  
• Holder af og formår at kombinere arbejdet med kompleks sygepleje  
• Er faglig dygtig, kan bevare overblikket og kan arbejde målrettet og struktureret med sygeplejen  
• Har gode samarbejdsevner og kan lide at formidle, vejlede og koordinere sygepleje  
• Har sundhedspædagogiske og kommunikative kompetencer  
• Har udpræget sans for elektronisk sygeplejefaglig dokumentation  
• Gerne erfaring og flair for IT eventuelt på superbrugerniveau  
 
Mere viden  
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om Breelteparken og jobbet. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, så du kan danne dig et billede af vores dejlige arbejdsplads. Se vores hjemmeside www.breelteparken.horsholm.dk eller kontakt teamleder Lisbeth Hansen, tlf. 29232354 eller forstander Helle Jensen, tlf. 21342686.  
 
Ansøgningsfristen er torsdag den 22. februar 2018. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag den 26. februar 2018.  
 
Søg sådan  
Brug link ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om at uploade CV og ansøgning.  
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

GENOPSLAG - Hjemmesygeplejerske med palliationsfunktion

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger hjemmesygeplejerske til Distrikt Rådhuset. Som hjemmesygeplejerske vil du også skulle varetage funktionen som palliationssygeplejerske. Stillingen ønskes besat fra den 1.4.2018 og er på 32-37 timer ugentligt. Mødetid fra kl. 7...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Natsygeplejerske til Akutteam

Hørsholm Kommune

Vil du have en spændende stilling som natsygeplejerske i Hørsholm Kommunes Akutteam? Vi søger 1 natsygeplejerske til ansættelse per 1. april 2018 med arbejde hver 2. weekend. Hvad får du? Akutteamet har base på de midlertidige pladser på Rehabiliter...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Sygeplejerske med demenserfaring søges til Plejecenter Sophielund

Hørsholm Kommune

Hørsholm
Personligt lederskab, engagement og hjerte Passer beskrivelsen på dig? så er du måske sygeplejerske Pernilles nye makker. Plejecenter Sophielund i Hørsholm Kommune søger en ny sygeplejerske til 30 timer om ugen. Stillingen er vagt- og weekendfri med...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejersker til Hjemmeplejen Distrikt Vaserne

Rudersdal Kommune

Om jobbet Du bliver en del af et sundhedsteam, bestående af 8 sygeplejersker, 4 social- og sundhedsassistenter og en stor gruppe af social- og sundhedsassistenter og skal yde sygepleje til borgere i eget hjem, hvor borgerne har mange forskellige dia...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Faglig stærk sygeplejerske til Plejecenter Bistrupvang

Rudersdal Kommune

Om jobbet Du sætter rammerne for fremtidens sygepleje, i tværfagligt samarbejde med husets øvrige sygeplejersker og resten af den erfarne personalegruppe. I samarbejde med dine øvrige sygeplejerskekolleger har du det sygeplejefaglige ansvar, hvor du...