Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til dagafsnit i Onkologien

Tør du tage udfordringen op?

Onkologisk dagafsnit -81 SUH Roskilde har plads til en sygeplejerske mere.

Vi ønsker flere kollegaer og håber at du vil være en del af vores fantastiske team på Onkologisk Sengeafsnit O-81 på Sjællands Universitetshospital Roskilde. Vi står overfor en spændende tid, hvor vi dels udvider fra 16 til 28 senge og dels varetager akut funktionen af vores patienter - så grundet dette søger vi nye medarbejdere. Ligeledes skal vi i højere grad arbejde med personcentreret sygepleje, og håber at rekruttere sygeplejersker, som også værdsætter den individuelle specialiserede pleje af patienten.

Vi er en afdeling bestående af forskellige faggrupper, hvor alle bestræber sig på at skabe optimale og sammenhængende patientforløb. Arbejdskulturen er præget af en ambitiøs og målrettet indstilling, men med en uformel og humoristisk tilgang til hinanden. Personalegruppen består af både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter og er en blandet skare af nyuddannede og erfarne kollegaer. Der er et højt niveau af faglig sparring og der er respekt for og plads til både at være ny i sygeplejen, såvel som ny i onkologien.

Afdelingsprofil:

Klinisk onkologisk afdeling varetager den medicinske kræftbehandling indenfor diagnosegrupperne lungekræft, tyk- og endetarmskræft, bugspytkirtelkræft, æggestok- og livmoderkræft samt brystkræft. Patienterne indlægges i sengeafsnittet til behandling og observation af komplikationer, følgesygdomme og bivirkninger, der opstår i forbindelse med deres sygdom eller behandling heraf. I sengeafsnittet arbejder vi målrettet med specialiseret sygepleje, som både indebærer akut sygepleje, pallierende forløb samt sygepleje til den terminale patient.

I vores dagafsnit møder planlagte og akutte patienter til diverse behandlinger som blodtransfusioner, medicinske infusioner, anlæggelse af PVK’er og grippernåle, trækning af blodprøver på port, A-gasser, modtage akutte patienter til vurdering, og mulig indlæggelse. Vi booker også ofte selv vores patienter, og kan således selv planlægge vores dage.

Som sygeplejerske i vores dagafsnit skal du være villig til at blive lært op i selvstændigt at kunne anlægge pleura- og ascitesdræn. Vi har tre faste drænagedage om ugen.

Rent geografisk ligger vi imellem onkologisk ambulatorium og det onkologiske sengeafsnit, således lander mange udfordringer og opgaver på vores bord, og disse løses i fællesskab. Dagafsnittet har åbent 8-17 for indtag af patienter, og er mandag til torsdag bemandet til kl. 21, hvorfor enkelte aftenvagter må påregnes samt vagt hver 3. weekend i sengeafsnittet.

Vores dagligdag er ofte fyldt af gode refleksioner og sparring, vi bruger hinandens erfaring og kompetencer, som vi synes danner grundlaget for det bedste samarbejde.

Vi søger en sygeplejerske:

 • Med interesse og villighed til at lære nyt og ønske om at deltage i afsnittets videre udvikling samt oplæring i selvstændigt at udføre ascites- og pleurapunktur.

 • Med gode kommunikations- og samarbejdsevner

 • Med en empatisk og imødekommende fremtoning

 • Som kan trives og agere i en til tider travl hverdag med mange forskelligartede opgaver

 • Gerne med onkologisk eller akut erfaring, men absolut ikke et krav

 • Med min. 5 års klinisk erfaring

 • Vi kan tilbyde:

 • Højt sygeplejefagligt niveau med mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor specialet

 • Individuel tilpasset introduktion samt mentor ordning

 • En afdeling hvor sammenhold og teamånd er i højsædet

 • Kursus i administration af kemoterapi og bivirkninger indenfor det første år

 • En nærværende og inddragende ledelse

 • Individuel kompetenceudvikling og mulighed for deltagelse i udviklingsprojekter efter interesse

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og til at netop du bliver en del af vores hold. Tag chancen og hør hvad vi kan tilbyde. Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Trine Bager telefon 47 32 49 80, såfremt du har spørgsmål eller ønsker at se afdelingen.

Ansættelsesdato: 1.12.20

Stillingen er på 32-37 timer pr. uge. Vi bestræber os på at imødekomme vagtønsker, så arbejdsplanen kan matche privatlivet.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.