Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til delestillinger mellem akutmodtagelse og sengeafsnit

Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling på Nordsjællands Hospital søger 2 sygeplejersker til delestillinger mellem Base 2 i akutmodtagelsen på Nordsjællands Hospital i Hillerød og sengeafsnittet på Nordsjællands Hospital Frederikssund.

Hvem er vi?
Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling (LIA) på Nordsjællands Hospital består af 3 sengeafsnit, 2 på Hillerød og 1 på Frederikssund, en fremskudt modtagelse i Hillerød (LIA-M) og et stort ambulatorie fordelt på 3 matrikler.

På Frederikssund varetager vi både lungemedicinske og infektionsmedicinske patienter på samme afsnit og har 18 senge. Vi har en særlig palliativ funktion for vores KOL-patienter, hvor de kan indlægges i et planlagt forløb til lindring og justering af behandling.

I akutmodtagelsen (LIA-M) modtager vi vores specialepatienter. Patienterne indlægges via egen læge, 1813 eller 112. LIA-M varetager akut pleje og behandling af lunge- og infektionsmedicinske sygdomme, LIA-M visiterer de indlæggelseskrævende specialepatienter til vores sengeafsnit eller udskriver dem. LIA-M har derfor et meget højt patientflow.

Erfarings- og aldersmæssigt er vi en god blanding af unge og ”gamle” sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø, både gennem tværfagligt samarbejde, en god spørgekultur hvor der ikke findes ”dumme spørgsmål” og gennem det gode kollegaskab.

Dette er en unik mulighed for både at være akutsygeplejerske og specialist. Hos os kan du nemlig udvikle din sygepleje og få erfaringer med både den akutte og den specialespecifikke sygepleje.

Hvem er du?

 • Du har en positiv indstilling til forandringer. Vi skal i gang med de indledende øvelser til sammenlægningen på det nye Nordsjællands Hospital og der vil derfor, gennem de næste par år, køre forskellige projekter og vi skal afprøve nye arbejdsgange. I denne proces forventer vi at vores medarbejdere har en positiv indstilling og tager aktiv del i indsatserne.
 • Du er videbegærlig. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Vores afdeling rummer mange gode muligheder for faglig udvikling, der er mulighed for specialekurser i enten lungemedicin, som tilbydes i 2 niveauer, et grundlæggende niveau og for den erfarne sygeplejerske og et infektionsmedicinsk kursus. Det kan også være du er nyuddannet og skal på ”Godt på vej i sygeplejen”.
 • Du er en dygtig kommunikator. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov. Derudover er du god til at kommunikere i samarbejdet med dine kollegaer og tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Du vægter trivsel og arbejdsmiljø. Du er positivt indstillet og ser glasset som halvfyldt, du spiller dine kollegaer gode og tager medansvar for arbejdsmiljøet.
 • Du har gerne erfaring fra en medicinsk afdeling. Men, dette er bestemt ikke et ufravigeligt krav, så længe du er åben for læring og forstår vigtigheden i at indgå i konstruktive læringsprocesser.
Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En stilling, hvor du selv kan være med til at vælge hvordan din tid skal fordeles, om du ønsker 50/50 sengeafsnit og modtagelse, eller 40/60 eller 80/20, det finder vi ud af sammen.
 • Et introduktionsprogram med vores introduktionssygeplejerske, som bliver tilpasset dine kvalifikationer.
 • Fagspecifik undervisning.
 • Spændende og varierende patientforløb, hvor du både kommer til at varetage akut, kompleks og basal sygepleje.
 • Karrieresamtaler, hvor vi planlægger specifik kompetenceudvikling og efteruddannelse.
 • Et stærkt fællesskab, hvor humor fylder meget i hverdagen.
 • Engagerede og kompetente kolleger.
 • En vagtplan du har indflydelse på.
 • En anerkendende og respektfuld kommunikation.
 • Synlig, medinddragende og nærværende ledelse med stor tillid til personalet.
Hvad arbejder vi aktuelt med
I denne tid arbejder vi med forankring af en ny arbejdsgang vi kalder Fagligt Begrundet Arbejdsdeling. En arbejdsgang hvor vi har fokus på at få de rette kompetencer til de rette patienter. Derudover er der i denne arbejdsgang ligeledes stort fokus på kompetenceudvikling, samarbejde og koordinering.

Vi er i fuld gang med tjenestetidsplanlagt undervisning i f.eks. Cpap, a-gas, sepsis, erysipelas, pneumoni, trakealsug, sondeanlæggelse, pvk, den respiratorisk dårlige patient osv. Som en del af undervisningen benytter vi blandet andet træningsdukker og arme til at træne instrumentelle færdigheder.

Lidt af det praktiske
Stillingerne er ledige til besættelse pr. 1. november 2020 eller efter aftale. Går du ledig, kan tidligere opstart også komme på tale.
Stillingerne er på 32/37 timer, i skiftende vagter, med vagt hver 3. weekend.
Hos os vil du blive rig på både kompetencer og løn, idet stillingen udløser et tillæg for at være ansat i en medicinsk afdeling og et tillæg for at have en delestilling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Yderligere oplysninger
Har ovenstående fanget din interesse - og vil du gerne vide mere om stillingen, så kontakt Afdelingssygeplejerske Linda Østergaard Nielsen på tlf. 48 29 52 60 / 21 26 74 52 eller mail linda.oestergaard.nielsen@regionh.dk

Du kan læse mere om hospitalet og afdelingen her www.nordsjaellandshospital.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV mv. via Annoncelink senest den 18. september 2020 kl. 12.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.