Sygeplejersker til Den Sociale Hjemmepleje, Center Syd

Har du særlig interesse for sårpleje? Så læs videre!    
Kunne du tænke dig at nørde med komplekse sår i komplekse problemstillinger? Har du modet og evnerne til at opbygge og understøtte vores sårplejeindsats? Har du erfaring med telesår? Og sætter du en ære i at gøre en forskel for de skrøbelige og udsatte borgere? Så er det dig vi leder efter!  
 
Vi leder også efter sygeplejersker med generelle stærke somatiske kompetencer.  
 
Vi opnormerer forsat vores sygepleje og derfor søger vi tre faste, nye kolleger til vores specialiserede hjemmesygepleje til start den 1. juni 2018 eller før.  
 
Vi tilbyder
 • 32-37-timers fast stilling i dagvagt med weekendvagt hver fjerde weekend
 • arbejdstid, der ligger i tidsrummet mellem kl. 07-15.30  
 • en arbejdsplads, hvor du i høj grad er med til at præge din arbejdsdag  
 • mulighed for kompetenceudvikling og kurser    
Vi forventer, at du 
 • er sygeplejerske med dansk autorisation  
 • har minimum to års erfaring efter endt uddannelse  
 • er ansvarlig, idérig og god til at samarbejde både monofagligt og tværfagligt
 • vil udbygge og forankre den faglige kvalitet i sygeplejen  
 • understøtter dine kolleger  
 • arbejder selvstændigt, engageret og deltager aktivt i egen udvikling  
 • har kørekort    
Du vil få mulighed for at arbejde kreativt og selvstændigt med sygeplejen. Du bliver en del af et team, hvor du får gode, positive og fagligt kompetente kolleger.  
 
Vi er et team på 11 sygeplejersker, der sætter en stor ære i at have vores borgere i fokus.  
 
Vi har elektronisk journal i CSC og bruger FMK, dette vil du blive introduceret til, hvis du ikke på forhånd har kendskab til det. Du får stillet uniform og overtøj til al slags vejr til rådighed, og du kommer rundt på cykel, som vi også stiller til rådighed, samt adgang til bil med GPS, hvis du kommer til at køre en geografisk stor rute.  
 
Om dagsygeplejen
Dagsygeplejen i Den Sociale Hjemmepleje yder sygepleje til borgere i alderen 18-65 år. Borgerne lever med komplekse somatiske/psykiske/sociale/misbrugsproblemstillinger. Derfor vil en solid bred erfaring komme dig til gode i en hverdag med mange spændende faglige udfordringer. Vores vision er at møde borgerne med respekt, ligeværdighed og dialog. Vi tilrettelægger indsatsen ud fra vores mission om "at bidrage til, at alle københavnere får lige mulighed for at udnytte egne ressourcer til at realisere et godt liv".   
 
Dagsygeplejen i Center Syd har to mødesteder:
 • på Enghavevej, som dækker Valby, Vesterbro og Sydhavnen
 • på Radisevej, som dækker Amager, Christianshavn og Bryggen
Ved ansættelsen bliver du enten tilknyttet Enghavevej eller Radisevej. Du indgår med dine kolleger på det andet center, til møder, undervisning m.m.  
 
Yderligere oplysninger
Læs mere om os på www.kk.dk/institution/borgercenter-hjemmepleje-den-sociale-hjemmepleje. Du kan få mere at vide om stillingerne hos enhedsleder David Rasmussen på 5184 4266.   
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne for Ny løn. Der indhentes straffe- og børneattest på alle nyansatte, hvilket den nyansatte selv skal acceptere. Du bliver kontaktet med henblik på en samtale hurtigst muligt efter, at vi har modtaget og vurderet din ansøgning.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 26. april 2018.
Samtaler afholdes hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Ansvarshavende sygeplejerskevikarer til Peder Lykke Centrets plejehjem

Peder Lykke Centret

Er rummelighed, mangfoldighed og livskvalitet værdier, der tiltaler dig? Hvem er vi? Peder Lykke Centret er en selvejende institution og er et af Københavns største plejecentre med både plejehjem, aktivitetscenter, daghøjskole, produktionskøkken og ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018