Sygeplejersker til Dialysen B111, Herlev Hospital

Grundet opnormering søger vi 2 sygeplejersker pr. 01.05.18 så har du lyst til at være en del af en faglig kompetent og engageret sygeplejegruppe i en afdeling med tæt kontakt til vores komplekse kroniske nyresyge patienter?  
 
Afdelingen: 
Vi er en hæmodialyseafdeling med 54 dialysestationer, hvor vi i den daglige åbningstid behandler patienter med akut og kronisk nyresvigt. Afsnittet er delt op i to afdelingssygeplejerskeområder, og du bliver tilknyttet den ene leder. 
I dialysen er der ansat ca. 50 sygeplejersker, og ca. halvdelen har mange års erfaring, hvilket giver et godt samspil mellem nye og erfarne kollegaer.  
Derudover er der tilknyttet 2 sekretærer og 3 specialeoverlæger, hvoraf den ene er områdeansvarlig overlæge for hele dialyseområdet, hvilket også inkluderer vores dialysesatellit på Hvidovre Hospital.  
Dialysen har åbent mandag – fredag kl 7.30 – 21.30, lørdag kl 8 – 15, og søndag kl 14.30 – 21.30. Udenfor afdelingens åbningstid vil du efter oplæring indgå i ordning med rådighedsvagt fra hjemmet. 
 
Hvad gør jobbet spændende: 
Nefrologi er et spændende og alsidigt speciale, hvor dialysepatienterne har mange komplekse problemstillinger. Udfordringen er at skabe hensigtsmæssige og trygge behandlings- og plejeforløb med mulig inddragelse af patient og pårørende, som ofte har mangeårig tilknytning til afdelingen.   
Akutte behandlinger på eksempelvis intensiv- og kardiologisk afdeling er en ekstra faglig dimension  
 
Hvorfor sygeplejerske hos os? 
Nefrologisk afdeling B er en mindre afdeling, hvor vi kender hinanden godt, har stor stabilitet og en god samarbejdsånd selvom vi er en travl afdeling. Du skal komme til os, fordi vi er en faglig dygtig og spændende afdeling. Faglig oplæring og udvikling med sparring af erfarne kolleger er et kendetegn for afdelingen.  
 
Personlighed: 
Som person har du evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker. Du er af natur glad og positiv og ser udfordringer frem for begrænsninger. Du har indlevelsesevne og er interesseret i den ældre medicinske patient med flere konkurrerende sygdomme.  
 
Hvis du vil vide mere eller er interesseret i at se afdelingen, så er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Mogensen på telefon 3868 1927.
 
Ansøgning sendes via e-rekruttering senest d. 14. marts 2018.
Der bliver afholdt ansættelsessamtaler den 21.03.18 og den 22.03.18.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sygeplejerske søges til akut medicinsk sengeafsnit for ældresygdomme C-423 på Gentofte hospital

Medicinsk Afdeling

Vi søger en engageret sygeplejerske, som brænder for både den grundlæggende og komplekse sygepleje. Som nyuddannet sygeplejerske har man her mulighed for at udvikle mange kompetencer inden for de medicinske specialer, under trykke rammer, samt erhve...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske til specialfunktion med Gastroentrologisk erfaring, til implementering af Fast track og patientskole til kirurgisk cancer patienter.

Gastroenheden

Vi er i gang med en rivende udvikling af vores afdeling, har du lyst til at være med til præge udviklingen af vores afdeling og dermed også udvikle dig, så søger vi erfarne sygeplejersker til vores sengeafsnit D112, Gastroenheden der kan være ansvar...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Sygeplejerske til Gynækologisk sengeafsnit

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Herlev
Gynækologisk sengeafsnit har en ledig stilling til fastansættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Som personale arbejder vi for, at vores patienter modtager pleje og behandling på et højt fagligt niveau, at deres forløb er sammenhængende og ve...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Aftenvagter i hjemmesygeplejen

Herlev Hjemmepleje og Socialpsykiatriske tilbud

Herlev
Sygplejen i Herlev Kommune søger 2 hjemmesygeplejersker i aftenvagt med tiltrædelse den 1. april 2018 og den 1. maj 2018. Aftenvagterne er på 29,75 timer ugentligt, med 8,5 timers arbejdsdag for hver vagt. Den ene aftenvagt er fordelt: mandag, tirsd...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Afdelingssygeplejerske til Hjertemedicinsk Sengeafsnit på Herlev Hospital

Hjertemedicinsk Afdeling

Herlev
Vores dygtige afdelingssygeplejerske avancerer og har fået stilling andet steds i regionen. Vi har derfor brug for en ambitiøs og visionær afdelingssygeplejerske, der kan tage bolden op og fortsætte den faglige udvikling i vores meget velfungerende ...