Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Hjemmeplejen Distrikt Vaserne


Om jobbet

Du bliver en del af et sundhedsteam, bestående af 8 sygeplejersker, 4 social- og sundhedsassistenter og en stor gruppe af social- og sundhedsassistenter og skal yde sygepleje til borgere i eget hjem, hvor borgerne har mange forskellige diagnoser. Sygeplejen spænder fra ukompliceret til meget kompleks og foregår ved direkte sygeplejerske-borgerkontakt eller via delegerede handlinger til resten af sundhedsteamet.

Vi arbejder målrettet med tidlig opsporing og triage i forhold til forebyggelse og vi arbejder grundlæggende ud fra en rehabiliterende tankegang. Da vores sundhedsteam også består af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter indeholder jobbet også mange opgaver af koordinerende, undervisende og superviserende art.

Din profil

Du er uddannet sygeplejerske og gerne med erfaring fra hjemmesygeplejen. Du har viden inden for geriatri og gerontologi, samt viden om og erfaring med at arbejde med akutte tilstande. Du synes, det er en særlig spændende og faglig udfordrende dimension at arbejde i borgernes eget hjem, og du brænder for at yde sygepleje af høj faglig kvalitet.

Du evner at varetage opgaver, der spænder fra at kunne analysere data til at iværksætte handlinger, fra at koordinere og skabe overblik, til hurtigt at kunne reagere, når situationen kræver det. Du interesserer dig for at formidle og videreudvikle faget og besidder evner som nysgerrighed, kreativitet samt glæde ved at samarbejde med kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Vi arbejder med elektronisk omsorgsjournal KMD Nexus - FSIII og FMK hvorfor det ønskes, at du har lyst til og flair for IT.

Derfor skal du vælge os

Vi er en hjemmepleje i rivende udvikling og i distrikt Vaserne er kvalitet, arbejdsglæde og tæt samarbejde vigtige fokusområder. Kvaliteten kommer af, at vi er et stor sundhedsteam bestående af flere faggrupper, der arbejder engageret og målrettet med at yde det bedste hos vores borgere. Vi er gode til at dele viden med hinanden og respekterer hinandens kompetencer. I distrikt Vaserne er kvalitet og arbejdsglæde vigtige pejlemærker.

Vi har altid fokus på det gode psykiske arbejdsmiljø. Her er plads til forskelligheden, og her er respekt alle faggrupper imellem, idet vi ved, at alle faggrupper er vigtige for, at vi lykkes med vores kerneopgave.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 30-32 timer i dagvagt, med weekend vagt hver 4 weekend og med start d.1/4 eller hurtigst muligt herefter.

Løn og ansættelsesvilkår iflg. gældende overenskomst. Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Distrikt Vaserne har til huse på Stationsvej 42,3460 Birkerød, lige overfor Birkerød Station.

Ansøgning, samtale og kontakt
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Samtaler: Afholdes i uge 9+10


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her