Sygeplejersker til Hjemmeplejen Distrikt Vaserne


Om jobbet

Du bliver en del af et sundhedsteam, bestående af 8 sygeplejersker, 4 social- og sundhedsassistenter og en stor gruppe af social- og sundhedsassistenter og skal yde sygepleje til borgere i eget hjem, hvor borgerne har mange forskellige diagnoser. Sygeplejen spænder fra ukompliceret til meget kompleks og foregår ved direkte sygeplejerske-borgerkontakt eller via delegerede handlinger til resten af sundhedsteamet.

Vi arbejder målrettet med tidlig opsporing og triage i forhold til forebyggelse og vi arbejder grundlæggende ud fra en rehabiliterende tankegang. Da vores sundhedsteam også består af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter indeholder jobbet også mange opgaver af koordinerende, undervisende og superviserende art.

Din profil

Du er uddannet sygeplejerske og gerne med erfaring fra hjemmesygeplejen. Du har viden inden for geriatri og gerontologi, samt viden om og erfaring med at arbejde med akutte tilstande. Du synes, det er en særlig spændende og faglig udfordrende dimension at arbejde i borgernes eget hjem, og du brænder for at yde sygepleje af høj faglig kvalitet.

Du evner at varetage opgaver, der spænder fra at kunne analysere data til at iværksætte handlinger, fra at koordinere og skabe overblik, til hurtigt at kunne reagere, når situationen kræver det. Du interesserer dig for at formidle og videreudvikle faget og besidder evner som nysgerrighed, kreativitet samt glæde ved at samarbejde med kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Vi arbejder med elektronisk omsorgsjournal KMD Nexus - FSIII og FMK hvorfor det ønskes, at du har lyst til og flair for IT.

Derfor skal du vælge os

Vi er en hjemmepleje i rivende udvikling og i distrikt Vaserne er kvalitet, arbejdsglæde og tæt samarbejde vigtige fokusområder. Kvaliteten kommer af, at vi er et stor sundhedsteam bestående af flere faggrupper, der arbejder engageret og målrettet med at yde det bedste hos vores borgere. Vi er gode til at dele viden med hinanden og respekterer hinandens kompetencer. I distrikt Vaserne er kvalitet og arbejdsglæde vigtige pejlemærker.

Vi har altid fokus på det gode psykiske arbejdsmiljø. Her er plads til forskelligheden, og her er respekt alle faggrupper imellem, idet vi ved, at alle faggrupper er vigtige for, at vi lykkes med vores kerneopgave.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 30-32 timer i dagvagt, med weekend vagt hver 4 weekend og med start d.1/4 eller hurtigst muligt herefter.

Løn og ansættelsesvilkår iflg. gældende overenskomst. Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Distrikt Vaserne har til huse på Stationsvej 42,3460 Birkerød, lige overfor Birkerød Station.

Ansøgning, samtale og kontakt
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Samtaler: Afholdes i uge 9+10


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Faglig stærk sygeplejerske til Plejecenter Bistrupvang

Rudersdal Kommune

Om jobbet Du sætter rammerne for fremtidens sygepleje, i tværfagligt samarbejde med husets øvrige sygeplejersker og resten af den erfarne personalegruppe. I samarbejde med dine øvrige sygeplejerskekolleger har du det sygeplejefaglige ansvar, hvor du...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Natsygeplejerske til Akutteam

Hørsholm Kommune

Vil du have en spændende stilling som natsygeplejerske i Hørsholm Kommunes Akutteam? Vi søger 1 natsygeplejerske til ansættelse per 1. april 2018 med arbejde hver 2. weekend. Hvad får du? Akutteamet har base på de midlertidige pladser på Rehabiliter...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:24. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker søges til pasning af borger i eget hjem

ACTIVCARE A/S

ActivCare søger social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker til borger i eget hjem. Vi søger: Er du fleksibel, kan træde til ved sygdom Har lyst til at indgå i et team Kan begå dig i andres hjem Har empati for andre mennesker Faglig dygtig Du f...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske til Byageren

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Vores sygeplejersketeam har et tæt og godt samarbejde om det sygeplejefaglige arbejde og om at sikre et fagligt spændende forum. Plejecenter Byageren er opdelt i 6 huse med hver 12 beboere, og vi er en aktiv arbejdsplads med stor flerfagli...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Sygeplejerske til hjemmeplejen Distrikt Ravnsnæs

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Sygeplejerskerne i Distrikt Ravnsnæs er organiseret sammen med social- og sundhedsmedarbejderne med en fælles leder. Distriktet er opdelt i 3 grupper. Du vil være tilknyttet en gruppe og sammen med en kollega varetage de sygeplejefaglige o...