Sygeplejersker til Hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro

En stilling hos os kan være en god ballast på din faglige karrierevej – og du må selvfølgelig gerne blive ’lidt længere’.
 
Om stillingen
Hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro opnormerer sygeplejen, da vi får flere og flere borgere hjem fra hospitalet, som har brug for mange sygeplejefaglige indsatser. Kompleksiteten af de indsatser, vi skal levere til borgerne, stiger, og lige nu har vi i vores lokalområde særligt behov for sygeplejersker med viden, erfaring og måske uddannelse indenfor sårbehandling eller palliation, men det er ikke et krav for at søge en stilling, da vi er arbejdsplads med mulighed for faglig udvikling, og her er mange forskellige opgaver at løse.   
 
Som hjemmesygeplejerske vil du indgå i et tæt fagligt fællesskab med dine kolleger, der varetager sårbehandling, palliativ pleje, plejen af demente borgere i eget hjem, ernæringsterapi, hjemmedialyse, inkontinens, faldforebyggelse, udredning og rehabilitering samt medicindispensering.   
 
Vi tilbyder tre fast stillinger og to barselsvikariater på 32-37 timer ugentligt og weekendvagt hver 4. uge. Stillingerne er fortrinsvist i dagvagt, men ønsker du aftenvagt i dit rul, er det også en mulighed.  
 
Om hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro  
Vi tilbyder en spændende og fagligt udfordrende stilling som sygeplejerske i den kommunale hjemmesygepleje, hvor dine sygeplejefaglige kompetencer vil komme i spil dagligt, og du har mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.  
 
Vi er en gruppe på 60 sygeplejersker, der brænder for vores fag, altid arbejder for at inddrage borgernes mål, ønsker og behov samt hele tiden arbejder på at udvikle os. Arbejdet foregår i mindre teams, hvor vi vægter fagligheden og det kollegiale fællesskab højt.  
 
Hver uge har vi sygeplejemøder, hvor faglige temaer og fokusområder drøftes. Endvidere er der et tæt samarbejde med de uddannelsesansvarlige, da vi også uddanner sygeplejestuderende. Har du en klinisk vejlederuddannelse, vil du få mulighed for at benytte den her. Vi møder borgerne i deres hjem, i vores sygeplejeklinikker eller virtuelt på skærm. Indimellem tilkaldes vi også til at levere specialviden til områdets plejecentre.  
 
Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet  
 • identificering af sygeplejefaglige problemstillinger, jf. Københavns Kommunes Indsatskatalog  
 • varetagelse af komplekse sygeplejeopgaver samt sygeplejeopgaver til borgere i akutte eller problematiske situationer  
 • vejledning og undervisning af andet personale i grundlæggende sygepleje og aktuelle sygeplejefaglige problemstillinger i de daglige borgernære situationer  
 • deltagelse i implementering af vejledninger og retningslinjer fra Københavns Kommune og Sundhedsstyrelsen  
 • kvalitetssikre den sundhedsfaglige dokumentation  
 • samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, fx praktiserende læger, distriktspsykiatrien, visitatorer, hospitaler m.fl.  
 • daglig vejleder for sygeplejestuderende 
Vi søger dig, der er  
 • autoriseret og gerne har erfaring indenfor geriatri, sårbehandling eller palliation
 • initiativrig og trives med selvstændigt arbejde, men som også værdsætter samarbejdet med dygtige kolleger fra alle faggrupper  
 • en god faglig og menneskelig rollemodel, der tør udvikle sig  
 • reflekterende i forhold til egen og andres praksis  
 • bevidst om egen kommunikation  
 • god til at skabe overblik og ro i en ofte travl hverdag  
 • fagligt engageret og har lyst til udvikling og udfordringer  
Vi tilbyder  
 • et fagligt og socialt godt fællesskab med sygeplejersker, hvor der er rig mulighed for daglig kollegial sparring og mulighed for at tage stort ansvar for sygeplejen  
 • en grundig introduktion, en mentor, individuel oplæring og faglig supervision  
 • fastlagte sygeplejemøder og undervisning  
 • gode muligheder for at arbejde med alle sygeplejens funktionsområder: at udføre, udvikle, formidle og lede sygeplejen  
 • mulighed for specialisering indenfor et afgrænset område af sygeplejen  
Hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro har adresse på Fensmarksgade – tæt på bus, tog og  
snart metro.  
 
Hvis du brænder for at gøre en forskel for borgerne i et tæt samarbejde med kolleger med mange forskellige baggrunde, så glæder vi os til at høre fra dig.   
 
Løn- og arbejdsforhold
Løn- og arbejdsforhold efter gældende overenskomst.  
 
Tiltrædelse snarest muligt.
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte gruppeleder for sygeplejen Betina Peters på 2031 5912 på hverdage kl. 9.00-15.00 eller gruppeleder Martin Carlson på 2689 5114 på hverdage kl. 9.00-15.00.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 23. april 2018
Samtaler forventes afholdt lige efter ansøgningsfristens udløb.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Er du vores nye sygeplejerskekollega - ?

Hæmatologisk Klinik

København
Tænker du JA, så får du nu chancen for at blive en del af en stor velfungerende enhed med 45 sygeplejersker fordelt på et sengeafsnit og et ambulatorium. Vi er forankret i TEAM 1, Klinik for Blodsygdomme, hvor vi huser 20 patienter i vores døgnafsni...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018