Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til højspecialiseret afsnit for spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Center Ballerup

Er du sygeplejerske og vil udfordres fagligt? Du bliver en del af døgnafsnit 5, som er et engageret team med høj faglighed. Overordnet arbejdes der med normalisering af vægt og spisemønster, forebyggelse og behandling af somatiske komplikationer, behandling af psykiatrisk komorbiditet, terapi/støtte til indsigt i de tanker, følelser og adfærd, som ligger til grund for spiseforstyrrelsen, samt motivation for behandling både under og efter indlæggelsen.

Behandlingen bygger på elementer fra kognitiv terapi og dialektisk adfærdsterapi. Vi tilbyder målrettet støtte til patienterne omkring udslusning i tæt samarbejde med kommuner og andre behandlingsinstitutioner.

Jobbet
Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • At sikre kvalitet og medvirke til at udvikle afsnittet i forhold til gode, sammenhængende patientforløb
  • Medvirke til at patientbehandlingen i afsnittet er i overensstemmelse med afsnittets og Region Hovedstadens Psykiatris krav, mål, visioner og værdier
  • Måltidsforberedelse og støtte til spisning
  • At være primær kontaktperson for 1 – 2 patienter
  • Miljøterapeutisk arbejde
  • Motiverende samtaler
  • Deltagelse i tværfaglige møder med og uden patienter
  • Psykoedukation til patienter og pårørende
Vi tilbyder relevant specialeoplæring og sparring, så du får et grundigt indblik i specialet og lærer både afsnittets arbejdsgange og dine nye kollegaer at kende. Desuden tilbyder vi:

  • Et engageret tværfagligt team med høj faglighed og godt humør
  • Trygt og sikkert introduktionsforløb til både nyuddannede og erfarne
  • Ugentlig supervision & undervisning
  • Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø og arbejder løbende med forbedringer, hvor du som medarbejder har stor indflydelse
Om afsnittet
Døgnafsnit 5 behandler patienter med svær anoreksi, som ofte er langvarig og med høj grad af comorbiditet. Vi modtager patienter fra hele Region Hovedstaden, men også fra Region Sjælland og resten af landet. Der er plads til 11 patienter med behov for døgnindlæggelse, hvoraf de 4 af sengene er intensive pladser, hvor patienterne har brug for mere intensiv behandling både somatisk og psykiatrisk.

Hvem er du?
Du ønsker at bruge dine faglige og pædagogiske kundskaber til at understøtte patientens forandringsproces med de opgaver, som er forbundet med dette. Det er derfor vigtigt, at du har interesse for psykiatri, og at du selv er psykisk robust, rolig og tydelig samt kan agere rollemodel i spisesituationen.

Du er udadvendt, engageret, rolig og tydelig både i din verbale og non-verbale kommunikation. Du er en god samarbejdspartner i det tværfaglige team, men samtidigt er du tryg ved at arbejde selvstændigt, og du har lyst til forandring og udvikling. Derudover forventer vi, at du:

  • er autoriseret sygeplejerske
  • kan agere og holde hovedet koldt i akutte situationer
  • har øje for helheden omkring patienten både somatisk og psykiatrisk
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø
Det vil være en fordel, at du har erfaring inden for psykiatri eller somatik, men det er ikke en betingelse for at søge stillingen

Ansættelsesvilkår
Der er tale om to stillinger på 37 timer i blandede vagter og weekendvagt hver anden weekend. Hvis fast aften eller nattevagt er et ønske, er dette ligeledes en mulighed. Vi prøver at tilpasse weekendarbejde til hver 3. weekend i 12-timers vagter. Stillingerne er til besættelse pr. 1. marts 2021 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Janne Lise Petersson på 38 64 71 86 eller udviklingschef Ann Colleen Nielsen 38 64 50 40.

Ansøgningsfristen er onsdag den 20. januar 2021, kl. 12.00.
Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket på siden.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 4.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.