Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Højt Intensivt Akut Afsnit, Psykiatrien Vest, Psykiatrisygehuset i Slagelse

VI UDVIDER VORES PSYKIATRISKE AKUTMODTAGELSE. VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FANTASTISKE TEAM?

Psykiatrisk akutmodtagelse (PAM) i Slagelse udvides lige nu med et højt intensivt akutafsnit, som består af 6 intensive akutpladser og 4 højintensive behandlingspladser. Vi får en unik mulighed for at præge både de fysiske rammer, opgaver, ideologi og arbejdsmiljø. Vi forventer at denne nye del af PAM vil give både vores patienter og personale de bedst tænkelige rammer til at arbejde med nedbringelse af tvang, recovery og faglig udvikling. Derudover er vi i gang med at optimere vores somatiske fokus med kompetenceudvikling således at vores sygeplejersker og sosu-assistenter selv kan varetage parakliniske undersøgelser.

Er du interesseret i akut/intensiv psykiatri og vil du være med til at gøre en betydelig forskel for vores patienter?

Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi søger sygeplejersker 28-37 timer pr. uge i blandede vagter. Hvis du har særlige ønsker om kun at arbejde aften- eller nattevagt, så finder vi nok også ud af det.

Psykiatrisk Akutmodtagelse modtager borgere med behov for akut psykiatrisk hjælp. Der er både skadestuefunktion samt mulighed for indlæggelse. PAM har nuværende 12 sengepladser – heraf 6 intensive pladser. Der skal udvides med 10 sengepladser. Vi har også et nystartet udgående akutteam, som er tæt samarbejdspartner i arbejdet med at optimere det akutte tilbud.

Alle patienter triageres ved ankomst til PAM og vi forventer derfor at du er interesseret i at gennemgå regionens triage uddannelse.

Vi tilbyder telefonisk rådgivning 24 timer i døgnet til patienter, pårørende og øvrige samarbejdspartnere. Telefonisk rådgivning og vejledning er en væsentlig del af sygeplejeopgaverne.

Som medarbejder i Psykiatrisk Akutmodtagelse er du en del af Region Sjællands krise- og katastrofeberedskab, og vi tilbyder den tilhørende uddannelse.

I PAM vil du blive fagligt udfordret og opleve stor grad af ansvar og indflydelse, i en til tider travl og uforudsigelig hverdag.

Vi har et højt professionelt sygeplejefagligt niveau med flere specialuddannede psykiatriske sygeplejersker og et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, humor, engagement, ansvarlighed og faglig sparring er i højsædet. Derudover vægter vi tværfaglighed højt og har både ergoterapeut, fysioterapeuter og peer medarbejder ansat.

Vi tilbyder:

 • Introduktion med mentorordning
 • Professionelle og engagerede kollegaer, der sætter stor pris på humor i dagligdagen
 • Psykofysisk træning og supervision
 • Stor selvstændighed og indflydelse på sygeplejen
 • En uforudsigelig hverdag, hvor du bliver fagligt og personligt udfordret
 • Alsidighed i opgavevaretagelsen

Vi ønsker at vores kommende kollega har:

 • Gode samarbejdsevner
 • Gerne erfaring med psykiatrisk sygepleje, men det er ikke et krav
 • Engagement, samt fleksibel og serviceminded personlighed
 • Gode udviklings- og refleksionskompetencer
 • Evnen til at bevare overblikket i pressede situationer
 • Et stort hjerte for psykiatriske patienter

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Christina Neergaard. Samtaler vil blive afholdt løbende. Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår sker I henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle nyansættelser.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.