Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Intensiv Terapi Afsnit Rigshospitalet, Glostrup

SE HER … er dette dit nye drømmejob?

Jobbet, hvor du har fokus på god helhedspleje for patienten,

lige fra det højteknologiske til den basale sygepleje



Motiveres du af stor selvstændighed som sygeplejerske kombineret med tæt samarbejde med et engageret tværfagligt team bestående af sygeplejersker, speciallæger, fysio – og ergoterapeuter samt portører, har vi måske jobbet til dig.

Afdelingen udvider kapaciteten til behandling af intensive patienter, der samtidig har brug for tidlig tværfaglig neurorehabilitering, og derfor søger vi nye kollegaer både med og uden specialuddannelse.

Hvis du vil være med til at udvikle og forme fremtiden for intensive patienter, kan vi tilbyde en inspirerende hverdag med udfordrende arbejdsopgaver og et varieret patientgrundlag.

Du vil komme til at arbejde i et afsnit med synlig ledelse, hvor du i tæt samarbejde med kollegaer og ledelse sikrer det gode forløb for patienten. Du vil blive en del af et afsnit, hvor ledelsen står for åben dialog og højt informationsniveau, og hvor vi alle yder kollegial sparring og omsorg. Desuden lægger vi stor vægt på, at introduktion og oplæring tilpasses dine faglige kompetencer.

Dette har du nok læst før, men måske skiller vi os ud!

Vi er en afdeling med visioner og nytænkning. Lige netop dét kan lade sig gøre, fordi vi er et mindre afsnit med en faglig ambitiøs personalegruppe, som har en bred variation i erfaringer, kompetencer og interesser.

Vi søger netop dig, som er åben og imødekommende, kan rumme forskelligheder, og forstår nødvendigheden af løbende forandringer. Samtidig ser du nødvendigheden af at deltage aktivt og konstruktivt i forbedrings- og forandringssprocesser. Du er motiveret for at lære og påtager dig gerne ansvar for egen og andres læring i samarbejde med os.

Vores intensive terapiafsnit i Glostrup er en del af Neurocentret Neuroanæstesiologisk Afdeling, Rigshospitalet.

Vi har aktuelt 5 intensive pladser, men skal åbne den 6. plads. Afsnittet fungerer som opvågningsafsnit om natten, i weekender og på helligdage. Vi modtager overvejende patienter fra det medicinske og neurologiske speciale, men opvågningsfunktionen er for øjen- og rygkirurgiske patienter.

Endvidere arbejder vi systematisk med tidlig intensiv neurorehabilitering (NISA), som er et tværfagligt behandlingskoncept, der udøves til patienter med traumatisk hjerneskade, som er neurokirurgisk færdigbehandlet, men stadig har behov for intensiv terapi. Neurorehabilitering er derfor en væsentlig kerneopgave, der fremover skal styrkes yderligere.

En anden kerneopgave er MAT (Mobilt Akut Team) funktionen, hvor der ydes assistance/supervision til personalet på sengeafsnittene med det formål tidligt at kunne opspore patienter med kritisk sygdom.

Vi søger sygeplejersker med eller uden specialuddannelse. Er du nyuddannet, vil du få et udvidet introduktions– og oplæringsprogram, alt efter dit behov.

Såfremt du ikke er specialuddannet, vil vi på et senere tidspunkt kunne tilbyde dig den toårige specialuddannelse i intensiv sygepleje.

Interesseret?

Du er velkommen til at få mere information hos ledende afdelingssygeplejerske Lene Dalum på

tlf.3863 3813 eller på mail Lene.dalum.jensen@regionh.dk. Desuden er du velkommen til et uforpligtende besøg efter aftale.

Stillingsbeskrivelse kan eventuelt rekvireres hos ovennævnte.

Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgningsfrist: Mandag den 19. oktober kl. 8. Ansættelsessamtaler afholdes løbende efter aftale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.