Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til kardiologisk sengeafsnit M5, Sjællands Universitetshospital, Køge


Er du sygeplejerske med hjertet på rette sted? Så søg en stilling på Kardiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Køge.

Er du til akut og kompleks sygepleje og har du interesse for kardiologien?

Så kom og bliv vores nye kollega.

Har du lyst til udfordringer i det kardiologiske speciale, og kan du lide en afvekslende arbejdsdag, hvor kollegerne værdsætter dit engagement og faglighed?

Vi søger sygeplejersker til faste stillinger og sygeplejersker til vikariater for vores kollegaer på barsel. Ansættelse er på vores akutte kardiologiske sengeafsnit M5 fra 01.04.18.

Som sygeplejerske vil du have mulighed for, at indgå i en afvekslende arbejdsdag med fokus på den hjertesyge patient og pårørende.

Afsnittet har 20 sengepladser med mulighed for telemetriovervågning. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er ca. tre dage. M5 modtager akutte patienter inden for kardiologi hele døgnet. Afsnittet er kendetegnet ved et stort patientflow. Vi arbejder i mindre teams, hvilket gør, at du aldrig står alene med opgaverne. Du vil få et nært samarbejde med dygtige kollegaer, som giver dig den nødvendige support og sparring i hverdagen.

Kardiologisk afsnit M5 har fokus på en høj kvalitet i patientpleje og behandling. Vi arbejder målrettet med udvikling og dokumentation af sygeplejen. Vi er et engageret og motiveret personale, hvoraf flere har lang erfaring inden for kardiologien. Vi deltager aktivt i uddannelsen af sygeplejestuderende, paramedicinere og medicinstuderende.

Den 01.09.16 blev M5 en del af Kardiologisk Afdeling i Roskilde. Kardiologisk Afdeling dækker invasiv kardiologi i Roskilde, akut kardiologi og vi har specialiserede ambulatorier på begge geografier. Det giver dig mulighed for en bred kardiologisk uddannelse. Din daglige arbejdsplads er i Køge.

Vi tilbyder

 • En spændende afdeling med masser af faglig udfordring, hvor dagene sjældent er ens
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor specialet – både for den erfarne og nyuddannede sygeplejerske, og vi arbejder målrettet med mentorordningen, som sikrer dig et individuelt introduktions– og oplæringsprogram
 • Et positivt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige sygeplejersker
 • Indflydelse på egen vagtplan

 • Vi ser gerne, at du har følgende kompetencer
 • Sygeplejefagligheden i fokus
 • God til at arbejde selvstændigt
 • Har stort fagligt engagement, er initiativrig, handlekraftig og nytænkende
 • Er professionel i forhold til egne og andres kompetencer
 • Er motiveret for udfordringer og kan bevare overblikket i akutte og travle situationer
 • Gode samarbejdsevner
 • Du tager ansvar for egen faglighed, udvikling og trivsel samt bidrager til arbejdsfællesskabet
 • Du lægger vægt på kontinuitet, er god til at planlægge din tid og kan prioritere dine opgaver
 • IT kundskaber på brugerniveau og flair for IT og teknisk udstyr

 • Praktiske oplysninger

  Stillingen er på 33-37 timer pr. uge i blandede vagter, weekendvagt hver 2. til 3. weekend i 8,15 timers vagter og ca. seks til otte vagter pr. måned. I sengeafsnittet arbejdes der efter ønskeplan, og vi forsøger i stort omfang at tilgodese individuelle behov og ønsker.

  Yderligere oplysninger

  Du er meget velkommen til at komme forbi eller ringe til afd. sygeplejerske Lone Brinksby, 47 32 25 51.

  Samtaler 27.02.18

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her