Sygeplejersker til kardiologisk sengeafsnit M5, Sjællands Universitetshospital, Køge


Er du sygeplejerske med hjertet på rette sted? Så søg en stilling på Kardiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital i Køge.

Er du til akut og kompleks sygepleje og har du interesse for kardiologien?

Så kom og bliv vores nye kollega.

Har du lyst til udfordringer i det kardiologiske speciale, og kan du lide en afvekslende arbejdsdag, hvor kollegerne værdsætter dit engagement og faglighed?

Vi søger sygeplejersker til faste stillinger og sygeplejersker til vikariater for vores kollegaer på barsel. Ansættelse er på vores akutte kardiologiske sengeafsnit M5 fra 01.04.18.

Som sygeplejerske vil du have mulighed for, at indgå i en afvekslende arbejdsdag med fokus på den hjertesyge patient og pårørende.

Afsnittet har 20 sengepladser med mulighed for telemetriovervågning. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er ca. tre dage. M5 modtager akutte patienter inden for kardiologi hele døgnet. Afsnittet er kendetegnet ved et stort patientflow. Vi arbejder i mindre teams, hvilket gør, at du aldrig står alene med opgaverne. Du vil få et nært samarbejde med dygtige kollegaer, som giver dig den nødvendige support og sparring i hverdagen.

Kardiologisk afsnit M5 har fokus på en høj kvalitet i patientpleje og behandling. Vi arbejder målrettet med udvikling og dokumentation af sygeplejen. Vi er et engageret og motiveret personale, hvoraf flere har lang erfaring inden for kardiologien. Vi deltager aktivt i uddannelsen af sygeplejestuderende, paramedicinere og medicinstuderende.

Den 01.09.16 blev M5 en del af Kardiologisk Afdeling i Roskilde. Kardiologisk Afdeling dækker invasiv kardiologi i Roskilde, akut kardiologi og vi har specialiserede ambulatorier på begge geografier. Det giver dig mulighed for en bred kardiologisk uddannelse. Din daglige arbejdsplads er i Køge.

Vi tilbyder

 • En spændende afdeling med masser af faglig udfordring, hvor dagene sjældent er ens
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor specialet – både for den erfarne og nyuddannede sygeplejerske, og vi arbejder målrettet med mentorordningen, som sikrer dig et individuelt introduktions– og oplæringsprogram
 • Et positivt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige sygeplejersker
 • Indflydelse på egen vagtplan

 • Vi ser gerne, at du har følgende kompetencer
 • Sygeplejefagligheden i fokus
 • God til at arbejde selvstændigt
 • Har stort fagligt engagement, er initiativrig, handlekraftig og nytænkende
 • Er professionel i forhold til egne og andres kompetencer
 • Er motiveret for udfordringer og kan bevare overblikket i akutte og travle situationer
 • Gode samarbejdsevner
 • Du tager ansvar for egen faglighed, udvikling og trivsel samt bidrager til arbejdsfællesskabet
 • Du lægger vægt på kontinuitet, er god til at planlægge din tid og kan prioritere dine opgaver
 • IT kundskaber på brugerniveau og flair for IT og teknisk udstyr

 • Praktiske oplysninger

  Stillingen er på 33-37 timer pr. uge i blandede vagter, weekendvagt hver 2. til 3. weekend i 8,15 timers vagter og ca. seks til otte vagter pr. måned. I sengeafsnittet arbejdes der efter ønskeplan, og vi forsøger i stort omfang at tilgodese individuelle behov og ønsker.

  Yderligere oplysninger

  Du er meget velkommen til at komme forbi eller ringe til afd. sygeplejerske Lone Brinksby, 47 32 25 51.

  Samtaler 27.02.18

  Om Sjællands Universitetshospital
  Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

  Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:19. marts 2018

  Sygeplejerske i vikariat til plastikkirurgisk og brystkirurgisk sengeafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Er du til de hurtige patient flow eller længere forløb? Vi har det hele - kom og bliv en del af vores gode arbejdsfællesskab! Du er sygeplejerske og ønsker et barselsvikariat på et år på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, sengeafsnit P93, ...
  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:20. marts 2018

  Anæstesisygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Har du lyst til et spændende og udfordrende job i en anæstesiafdeling, der øger aktiviteten? Har du lyst til at blive en del af en dynamisk og engageret personalegruppe? Er du til høj faglighed, udvikling og tværfagligt samarbejde? Har du lyst til e...
  Indrykket:2. februar 2018
  Udløbsdato:30. marts 2018

  Sygeplejersker på fuld tid til afsnit 03-3, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Slagelse
  Vi har udvidet og fået en opnormering derfor har vi brug for dig! Vi håber, du har lyst til at blive en del af en engageret og erfaren medarbejdergruppe, som passer godt på hinanden og værner om et solidt og humoristisk arbejdsmiljø Hvem er vi Afsni...
  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:27. februar 2018

  Delesygeplejerske i vikariat til Medicinsk Afdeling mellem Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Roskilde Kommune

  Region Sjælland

  Slagelse
  Der søges en erfaren sygeplejerske til et spændende tværsektorielt projekt, for bedre sammenhængende patientforløb. Projektet foregår som et samarbejde mellem SUH og Roskilde Kommune. Du vil indgå i et tæt samarbejde mellem Roskilde kommune og Neuro...
  Indrykket:12. februar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  Sygeplejerske til Onkologisk Afdeling 12, Næstved Sygehus

  Region Sjælland

  Slagelse
  Onkologisk Afdeling 12 Næstved Sygehus søger en ny kollega. Da to af vores gode kolleger har søgt nye udfordringer søger vi lige præcis dig som vores nye kollega. Vi har i Onkologisk Afdeling et spændende speciale for den sygeplejerske, der søger fa...