Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Klinik for Tidlig Neurorehabilitering, Regionshospitalet Hammel Neurocenter

En fast stilling som sygeplejerske med interesse for akutsygepleje ved Hospitalsenhed Midt, Klinik for Tidlig Neurorehabilitering, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, er ledig til besættelse fra den 1. april 2018 eller før om muligt. Stillingen er på mellem 35-37 timer pr. uge.

Om stillingen
Vi lægger vægt på:

 • at du har erfaring som sygeplejerske, og meget gerne inden for neurorehabilitering, neurologi, almen medicin, psykiatri eller en intensiv afdeling

Om dig
 • Du er sygeplejefagligt velfunderet og kan byde ind i et tæt tværfagligt teamarbejde omkring den enkelte patient.
 • Du kan efter en introduktions- og oplæringsperiode professionelt håndtere komplekse patientforløb, hvor fokus i al patientkontakt ligger på neurorehabilitering.
 • Du har interesse for den akutte sygepleje, og kender vigtigheden af det kliniske blik i forhold til patienter med manglende mulighed for selv at udtrykke sig
 • Du kan indgå i et ofte krævende samarbejde med kriseramte pårørende
 • Du er kreativ og iderig, når det gælder at nytænke den sygeplejefaglige tilgang til patientens komplekse fysiske og kognitive problemstillinger.
 • Du har humor, kender dig selv i pressede situationer og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.

Om Regionshospitalet Hammel Neurocenter
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskadede. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn.

Neurorehabiliteringen er organiseret i fire højtspecialiserede klinikker: Klinik for tidlig neurorehabilitering, Sensomotorisk klinik, Kognitiv klinik og Klinik for børn og unge. Til alle klinikker er tilknyttet et ambulatorium.

Regionshospitalet Hammel Neurocenter har 84 behandlingspladser og behandler årligt ca. 700 patienter. Der er ca. 520 ansatte, heraf 60 fysioterapeuter og 60 ergoterapeuter.

Om Klinik for Tidlig Neurorehabilitering
Den typiske patient på klinikken kommer direkte fra det intensive forløb, og vi har fokus på højtspecialiseret neurorehabilitering fra første dag. De fleste patienter på afsnittet har dysfagi-problemer og derfor cuffede tracehaltuber, med behov for døgnmonitorering. Patientgruppen rummer meget komplekse fysiske og kognitive problemstillinger, og kræver derfor ofte en høj grad af kreativitet, i forhold til at bruge din sygeplejefaglige tilgang i patientens neurorehabilitering.

Som sygeplejerske på Klinik for Tidlig Neurorehabilitering oplæres du til at kunne varetage udadgående funktion til de øvrige afsnit på Hammel Neurocenter hos patienter som bliver cirkulatorisk eller respiratoriske dårlige og som kræver hurtig intervention.

Tværfagligt vil du blive tilknyttet et fast team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysio-, og ergoterapeuter, der i fællesskab står for den daglige pleje og træning af tre-fire patienter. Teamet suppleres yderligere af logopæd, socialrådgiver, neuropsykolog, læge og diætist, der har nær forbindelse til klinikken og vores patienter.

Der er en indlæggelsestid på 14 dage – 6 måneder.

Vi har på klinikken 9 sengepladser, til hvilke vi dagligt har et normeret fremmøde på 10 plejepersonaler i dagvagt, 7 i aften og 3 i nattevagt.

Vi arbejder i skiftende vagter med arbejde hver anden weekend, men der tilstræbes hver 3. Du skal regne med 11 aften/nattevagter over 6 uger.

Vi tilbyder:
 • introduktionsdage i vores uddannelsesafdeling
 • introduktion og mentorordning i afsnittet
 • et meget engageret personale med højt fagligt niveau
 • et godt og støttende kollegialt miljø

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalerne Viborg, Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til ”lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.m., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Lone Jensen 7841 9300 eller specialeansvarlig Rikke Munch 7841 9910.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 22. februar 2018

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 9.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her