Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til lungemedicinsk afsnit, Næstved Sygehus

Har du lyst til at være en del af et stort og velfungerende lungemedicinsk afsnit?
Kunne du tænke dig at arbejde med lungemedicinske patienter og cancerpatienter?


Da vi udvider med flere senge i lungemedicinsk afsnit, Næstved søger vi sygeplejersker fra 01.07.18.

Om stillingen
Stillingen er på 33 eller 37 timer pr. uge efter dit ønske.
Stillingen er i blandede vagter. Vi bestræber os meget på, at det er i to hold enten dag/aften eller dag/nat, som det passer i dit liv. For nuværende er stillingen med arbejde hver 2. weekenden, men vi arbejder på, at kunne tilbyde hver 3. weekend fra efteråret, hvis du ønsker det.

Vi tilbyder dig

  • Mentorordning, som sikrer dig et individuelt introduktions- og oplæringsprogram
  • Planlagte evalueringssamtaler
  • Sygeplejefaglig vejledning og gode sparringspartnere

Om dig og dine kvalifikationer
Du vil bidrage med engagement, begejstring, ansvar og interesse for sygepleje af høj faglig kvalitet, og vil bidrage med kontinuerlig udvikling i vores afsnit.

Du har de faglige og personlige kompetencer til at være en del af behandlingen af og plejen til lungemedicinske patienter og cancerpatienter, og du kan indgå i et konstruktivt og udviklende samarbejde med afsnittets øvrige medarbejdere.

Om afsnittet
Lungemedicinsk afsnit i Næstved er et spændende afsnit med mange faglige og personlige udfordringer.
Lungemedicinsk afsnit består af

  • Et sengeafsnit med 24 sengepladser
  • En stor ambulant lungecancerudredning
  • Et lungemedicinsk ambulatorie
  • En meget aktiv forskningsenhed

På afsnittet modtager vi patienter med KOL, patienter til NIV-behandling, lungecancerpatienter, infektionsmedicinske- og intern medicinske patienter.

Vi er et engageret og dynamisk team, som vægter det gode samarbejde og det gode læringsmiljø meget højt. Personlig og faglig udvikling er i højsædet og kompetencer udvikles i samspil med hinanden. Vi sætter pris på rummelighed og på at benytte os af hinandens forskelligheder.

Hvorfor skal du vælge vores afsnit?
”Du skal vælge vores afsnit, fordi her er rigtig godt at være både for patienterne og for os personale. Du møder kun gode og hjælpsomme kollegaer og en ledelse, som man altid kan komme til, så man er meget tryg her. Jeg har tænkt: Hvordan kan man samle så mange søde mennesker på et sted?” Mette Theodorsen (nyansat sygeplejerske)

Afsnittet er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever.

Lungemedicinsk afsnit i Næstved er en del af Medicin 1, som består af endnu et afsnit for lungesygdomme, et afsnit for medicinske mave-tarmsygdomme og et reumatologisk ambulatorium. Disse afsnit er beliggende i Slagelse.

Hvis du har lyst, kan du læse mere her: Medicinsk Afdeling 1, Næstved Sygehus og Region Sjælland

Kom på besøg og hør mere om os
Du er mere end velkommen til at komme forbi, vi byder gerne på en rundvisning og en kop kaffe. For en nærmere aftale eller hvis du har spørgsmål kontakt afdelingssygeplejerske Dorthe Stougaard, 56 51 31 41, dos@regionsjaelland.dk

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vigtige datoer 18.05.18

Ansættelsessamtaler 24.05.18

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her