Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Medicinsk afsnit 1, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg

M1 søger sygeplejersker i fast stilling og i ferievikariater juni 2021 eller snarest derefter

M1 er et spændende afsnit med masser af muligheder inden for hjerte- og lungespecialerne, og er du nysgerrig af natur og elsker at der sker noget og brænder for sygeplejen, så vil det være oplagt at undersøge om ikke det lige er stillingen til dig.

Om stillingen
Til dig der er nyuddannet, vil du møde et afsnit med masser af gode fagpersoner med gode kompetencer, et godt humør og villige til at introducere dig godt. Vi vil gerne, at du hurtigt kommer til at føle dig hjemme i M1. Her er der en god atmosfære og vi står sammen om kerneopgaverne i hjerte- og lungemedicinske patientforløb i et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi har stor fokus på læring i praksis og bl.a. ambitioner om at være en af de bedste arbejdspladser, ligesom vi er kåret til Danmarks bedste mindre hospital flere år i træk.
Til dig der har erfaring, bygger vi introduktionsperioden med udgangspunkt i dine kompetencer, og det vil være en fordel at have erfaring fra hjerte- eller lungespeciale. Der er gode muligheder for at udnytte eller udvikle dine kompetencer og/eller at tiltræde nye funktioner som f.eks. introduktionsnøgleperson eller udvikling af en funktion i udskrivelse af de medicinske forløb.

Med andre ord
Har du lyst at arbejde sammen med gode kollegaer der vægter et fagligt, sikkert og trygt sted, hvor vi udvikler sygeplejen og hinanden i et godt tværfagligt miljø, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Du kan tilgå link til funktionsbeskrivelse
 
Vi kan tilbyde:

  • et afsnit hvor vi modtager akutte patienter, og har plads til 19 indlagte patienter inden for specialerne hjerte og lunge
  • ved modtagelse er der akut modtageteam, ligesom der også er patienter til planlagte DC konverteringer
  • tilknyttede klinikker i begge specialer, og vi er derfor i stans til at designe et optimalt patientforløb
  • et tæt samarbejde med primær sektor
  • at blive en del af et team, der består af erfarne sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, serviceassistenter, sekretærer og læger
  • et grundigt og individuelt introduktions- og uddannelsesforløb med tilhørende mentor ordning, med et særligt fokus på begge specialer, samt oplæring i de forskellige funktioner
  • vagtplanlægning i min tid.  weekend vagt ca. hver 3. weekend
  • et afsnit hvor der arbejdes aktivt med kompetenceudvikling og mulige karriereveje
Bliver du nysgerrig og vil vide mere, er du velkommen til at tage kontakt, og er du interesseret så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
  • Afd sgpl. Marianne Æ. Pedersen, tlf. 7841 7305
 Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 10. maj 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 12. maj 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.