Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Medicinsk afsnit 1, Medicinsk Afdeling, Regionshospitalet Viborg

En fast stilling og et barselsvikariat som sygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling, Medicinsk afsnit 1, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse henholdsvis pr. 1. marts 2018 og pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter.
Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingen
På Medicinsk afsnit 1 har vi to hovedspecialer, gastroenterologi og nefrologi. Derudover rummer vi endokrinologiske og infektionsmedicinske patienter. Du får derfor mulighed for at yde sygepleje til patienter med hepatisk encephalopati, tarminflammatoriske sygdomme og akut nyresvigt. Vi varetager plejen af patienter med dysreguleret diabetes, patienter i hæmo- og peritonaldialyse og patienter i udredning for infektioner med ukendt fokus m.m. Derudover kan du også udvikle og udvide dine instrumentelle færdigheder indenfor venflon- og sondeanlæggelse, håndtering af posedialyse maskiner, assistere ved ascitesdrænage og meget mere.
 
Vi søger sygeplejersker med erfaring fra et sengeafsnit inden for enten nefrologi og/eller gastroenterologi. Vi forventer, at du kan varetage sygepleje til ovenstående patientgrupper og du skal indgå i alle vagtlag incl. arbejde hver 3. weekend i skiftevis 8-timers og 12-timers vagter.

Du skal kunne tilgå patienterne med et åbent og fordomsfrit sind og med ønske om at yde den bedst mulige sygepleje under hensyntagen til, at patienterne oplever god sygepleje som noget forskelligt.
 
Der kan rekvireres en stillings- og funktionsbeskrivelse her.
 
Om afsnittet
Medicinsk afsnit 1 er Regionshospitalet Viborgs afsnit for Gastroenterologiske-, Endokrinologiske-, Nefrologiske- og Infektionsmedicinske sygdomme med 22 senge. Afsnittets patientindtag kommer dels fra akutafdelingen og dels via åbne indlæggelser for dialysepatienter og nyretransplanterede, samt patienter med visse gastroenterologiske sygdomme, derudover modtager afsnittet specialepatienter fra intensivafdelingen.
 
I tæt tilknytning til sengeafsnittet findes klinikken for blodsygdomme, for infektionssygdomme og for mave-tarm sygdomme. Disse bemandes af personale i delestillinger mellem sengeafsnittet og respektive ambulatorier. Medicinsk dagklinik er nyeste tiltag og er en del af sengeafsnittet. Det rummer patienter, der ikke behøver indlæggelse. Det kan f.eks. være patienter, der indkaldes til specialespecifikke undersøgelser, patienter som kan udredes ambulant og/eller opfølgning på indlæggelser m.m.
 
Afsnittets personalegruppe består af ”gråt guld”, ”grønne spirer” og dem midt imellem, hvilket skaber en god dynamik i dagligdagen og giver mulighed for altid at lære noget af både unge og ældre.
 
Vi har et godt kollegialt sammenhold, både mono- og tværfagligt, som skaber basis for hele vores afdeling. Vi har travlt, men vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med hinanden og støtter hinanden igennem både godt og ondt.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.400 ansatte samt et budget på ca. 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse
 
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling
 
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerskerne Mette Kirkegaard og Rikke Thuesen på tlf. 78 44 77 10
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest søndag den 18. februar 2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted torsdag den 20. februar 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her