Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til nefrologisk sengeafsnit 04-5, Holbæk Sygehus

Afsnittet er fordelt med 18 nefrologiske og fire endokrinologiske sengepladser.

Der er ansat sygeplejersker og sosu assistenter i afdelingen.

Patientkategorien er hovedsageligt patienter til udredning for nyresygdom, prædialyse-, hæmodialyse-, peritonaldialyse- samt diabetespatienter.

De fleste patienter indlægges akut og vi modtager patienter hele døgnet.

Vi arbejder med tildelt patientpleje og du varetager derfor hele plejen af patienten, deltager ved stuegang varetager medicinering, al yderligere pleje samt kontakt til kommunal hjemmepleje.

Sygeplejersker og sosu assistenter varetager peritonaldialyse for de indlagte patienter.

Der er meget stor variation i indlæggelsesforløbne. Vi har korte og ukomplicerede samt mere komplekse og langvarige forløb.

Vi har både kirurgiske og medicinske forløb idet nefrologiske patienter ofte er indlagt i vores afdeling uanset øvrige diagnoser.

Vi arbejder meget tværfagligt i afdelingen med tæt samarbejde med diætist, fysioterapeut, dialyseafdelingen og ambulatoriet.

Specialekendskab vil selvfølgelig være en fordel men absolut ikke en betingelse vi har evner og vilje til at oplære dig. Det vigtigste er at du har lyst til at blive en del af vores team så vi i fællesskab kan løse de mange spændende opgaver vi har nu og fremover.

Vi forventer af dig

  • At du har lyst til sygepleje til nefrologiske/endokrinologiske patienter
  • At du har lyst til aktivt at tage del i afdelingens faglige udvikling
  • At du har evnen til at samarbejde tværfagligt og lyst til at opretholde et positivt arbejdsmiljø
  • At du er ansvarlig, engageret og mødestabil

Vi kan tilbyde

  • Et meget alsidigt, komplekst og spændende speciale med brug af både basal og specialiseret sygepleje
  • God introduktion, planlagt undervisning og nefrologisk grundkursus
  • En personalegruppe med stor aldersspredning og mange kompetencer
  • Engagerede, positive og glade kollegaer
  • Afdelingen modtager både sygeplejestuderende og SSA-elever
  • En stilling på 32–37 timer pr. uge – der er mulighed for fast aften og/eller nattevagt hvis det har interesse

Din introduktion vil bestå af en individuel tilpasset oplæring med en eller to mentorer ud fra dine kompetencer. Vi tilstræber at du ikke indgår i normeringen den første måned hvor du følger din mentor og dennes vagter. Herefter får du få udarbejdet et vagtplan rul. Du bliver en del af et team, hvor du arbejder tæt sammen med engagerede, dedikerede og dygtige kolleger og hvor du har mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning.

I 2018 vil alle sygeplejersker på medicinsk afdeling deltage i et fagligt udviklingstiltag, hvor du får undervisning og vejledning samt mulighed for at demonstrere en række kliniske procedurer – vi kalder det Kompetencedage Skills Stations.

Derudover tilbydes alle nyuddannede og nyansatte sygeplejersker på Holbæk sygehus et 4 dages kompetenceudviklings, der gennemføres 2 x årligt. Endelig tilbydes der efterfølgende supervision/erfaringsudveksling til alle deltagere.

Du kan læse mere her

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her