Sygeplejersker til Neurologisk Klinik, Neurologi, Regionshospitalet Viborg

To stillinger som sygeplejersker ved Hospitalsenhed Midt, Neurologisk Klinik, Neurologi, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. april 2018 eller snarest muligt herefter. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge.
 
Om stillingen
Der ønskes ansættelse af sygeplejersker med bred neurologisk viden om og interesse for epilepsi, hjernekræft, sklerose og søvn.
 

 • 1 sygeplejerske på 37 timer i Epilepsi- og Tumorklinikken
 • 1 sygeplejerske på 37 timer i Sklerose- og Søvnklinikken
 
Ansættelse forudsætter brede kundskaber og kompetencer for selvstændigt at kunne varetage specialiseret sygepleje til kroniske patienter og deres pårørende på et fagligt højt niveau.
Ved ansættelse tilbydes et engageret samarbejde med 20 kompetente sygeplejerskekollegaer i et specialiseret ambulatorium. Ansøgere vil indgå i meget stærke sygeplejefaglige teams.
 
Stillingen i Epilepsi-og Tumorklinikken:
De primære arbejdsopgaver i Epilepsiklinikken vil være telefonkonsultation, koordinering og booking af patientforløb, selvstændige konsultationer, AmbuFlex og deltagelse i klinisk konsultation i samarbejde med klinikkens læger.
 
De primære arbejdsopgaver i Tumorklinikken vil være telefonkonsultation, forløbskoordinering og booking af patientforløb, deltagelse i tværfaglig videokonference, monitorering og opfølgning af patientforløb og deltagelse i klinisk konsultation i samarbejde med klinikkens læger.
 
Stillingen i Sklerose- og Søvnklinikken:
De primære arbejdsopgaver i Skleroseklinikken vil være telefonkonsultation, koordinering og booking af patientforløb, selvstændige konsultationer, herunder 2. linjebehandling, AmbuFlex og deltagelse i klinisk konsultation i samarbejde med klinikkens læger.
 
De primære arbejdsopgaver i Søvnklinikken vil være telefonkonsultation, udredning og behandling af patienter med søvnapnø.
Klinikken anvender også AmbuFlex og har mange selvstændige konsultationer medkroniske patienter.
 
Introduktionen er veltilrettelagt for begge stillinger og foregår de første 4 mdr. i Neurologisk Klinik. Derefter vil der være 4 ugers introduktion til de indlagte patientforløb i Neurologisk Afsnit, da der må påregnes vagter i afsnittet efter 1. august.
 
Ansøgere med klinisk erfaring og kompetence indenfor epilepsi, hjernekræft, sklerose og søvn foretrækkes.
 
Ansøgere må desuden udvise
 • Ansvar og initiativ
 • Analytiske, tekniske og praktiske færdigheder
 • Overblik og organisatorisk forståelse
 • Koordinerende og tværfaglige samarbejdsevner
 • Selvstændighed og engagement
 • Gode kommunikative færdigheder
 • Humor
 
Ambulatoriet er i konstant udvikling og har fokus på tilrettelæggelse af hensigtsmæssige og gennemskuelige patientforløb på tværs af faggrupper, specialer, afdelinger og hospitaler. Denne tilrettelæggelse tager udgangspunkt i patientinddragelse, hvor patientens behov, ønsker og værdier er omdrejningspunkt for et optimalt samarbejde. Denne tilrettelæggelse betyder også, at ressourcerne i de enkelte klinikker løbende tilpasses og stillingernes funktioner kan ændres.
 
Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.
 
Om afdelingen
Neurologi er delt i to centre på to matrikler. Center for Klassisk Neurologi og Vest Dansk Center for Rygmarvsskade.
 
Neurologisk Klinik er en del af Center for Klassisk Neurologi, der består af et sengeafsnit med 16 senge, hvor 95 % af indlæggelserne er akutte, en Neurofysiologisk klinik og et ambulatorium bestående af subspecialiserede klinikker indenfor følgende områder:
 
 • Akutklinik for Neurologiske Sygdomme
 • Udredning af Neurologiske Sygdomme
 • Multipel sclerose
 • Epilepsi
 • Parkinson
 • Hovedpine
 • Hukommelse
 • Søvn
 • Hjernekræft
 • Vaskulære Sygdomme
 • Neuromuskulære Sygdomme
 • Spasticitet
 
Neurologisk Klinik har et årligt flow á ca. 12.000 patienter fra 15 år og opefter.
Center for Klassisk Neurologi udgør sammen med Vestdansk Center for Rygmarvsskadede, Neurologi.
 
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
 
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Neurologi.
 
Yderligere oplysninger                   
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Louise Lindenmayer på mobil 2180 2361.
 
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest søndag den 25. februar 2018.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 27. februar 2018.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Sygeplejerske

Frederiks Friplejehjem

Frederiks FriplejehjemMenneskelighed, mangfoldighed og medbestemmelse Frederiks Friplejehjem søger sygeplejerske fra 1. marts 2018, i et barselsvikariat.Da vores sygeplejerske skal på barsel, søger vi en sygeplejerske til barselsvikariat pr. 1. mart...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Sygeplejerske med souscheffunktion til Vestdansk Center for Rygmarvsskade, Neurologi, Regionshospitalet Viborg

Neurologi

Viborg
En stilling som sygeplejerske med souscheffunktion ved Hospitalsenhed Midt, Vestdansk Center for Rygmarvsskade, Neurologi, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. marts 2018 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 3...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske

Job & Velfærd

Har du mod på et job med udfordringer, mulighed for faglig udvikling i en varieret hverdag og fantastiske kollegaer? så det dig vi mangler. Sygeplejerske til aftenvagts team - Hjemmeplejen Viborg Kommune Trives du med udfordringer, komplekse opgaver...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejerske med funktion ved Endoskopien i Operation og Intensiv, Regionshospitalet Viborg

Operation og Intensiv

En stilling som sygeplejerske i det endoskopiske speciale ved Hospitalsenhed Midt, Operation og Intensiv, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse den 1. april 2018 eller snarest herefter.Stillingen er på 37 timer uge med dagvagter på hverd...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Disponator til Sygeplejen Nord Viborg Kommune

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Møldrup/Skals

Er du disponator eller har du kendskab til det så er det dig vi søger. Vi står ret snart og mangler en disponator i Sygeplejen i Distrikt Nord, Viborg Kommune. Stillingen er på 37 timer uge og kun dagvagter der er weekend vagt hver 6. weekend hvor i...