Sygeplejersker til ny attraktiv delestilling i Region Hovedstaden, Akuttelefonen | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Akuttelefonen

Sygeplejersker til ny attraktiv delestilling i Region Hovedstaden

Akuttelefonen

Sygeplejersker til ny attraktiv delestilling i Region Hovedstaden

Er du en erfaren sygeplejerske, der vil prøve noget nyt? Kan du se dig selv med nye faglige udfordringer i den akutte del af sundhedsvæsenet, hvor du skal visitere og rådgive regionens borgere via telefonen?  
 
Du har nu en unik mulighed for, at bibeholde din kliniske kontakt og samtidig udvide dine kompetencer. Vi søger sygeplejersker til ansættelse i delestilling mellem en hospitalsafdeling i Region Hovedstaden og Akuttelefonen 1813.  
 
Ansættelse i delestilling
Du kan nu blive ansat i en delestilling mellem en afdeling på et af regionens hospitaler og Akuttelefonen 1813. Dermed er du med til at styrke sammenhængen for patienter, der er i kontakt med Region Hovedstadens Akutsystem og får derfor en vigtig rolle i forhold til at hjælpe borgeren til rette behandlingstilbud. 
 
Du får et unikt indblik i, hvad der sker, før patienten når hospitalet, samtidig med at du bevarer patientkontakten på afdelingen. 
 
Dine opgaver på Akuttelefonen 1813
På Akuttelefonen 1813 består din opgave i at visitere og rådgive via telefonen. 
 
Via en struktureret samtale skal patientens behov for hjælp afdækkes og det skal sikres, at patienten bliver henvist til det rette behandlingstilbud. Det kan være visitation til akutmodtagelser og akutklinikker, til vurdering af en læge eller til hjemmebesøg ved en kørende læge. Det kan også være rådgivning om egenomsorg eller kontakt til egen læge. 
 
Dine opgaver på afdelingen 
Du er måske allerede ansat i på en hospitalsafdeling i Region Hovedstaden, eller også kommer du udefra og søger nye udfordringer. Opgaverne på hospitalsafdelingen vil afhænge af, afdelingen og hospitalet du ansættes på. Mulige afdelinger kan f.eks. være medicinske, kirurgiske, akutmodtagelser/akutklinikker, hjerteafdeling eller øvrige specialeområder. 
 
Vi finder i samråd med dig ud af, hvilken vej du er interesseret i. Herefter vil vi i samarbejde med hospitalerne afdække dine muligheder. Hospitalerne i Region Hovedstaden er: Rigshospitalet, Amager-Hvidovre, Bispebjerg-Frederiksberg, Herlev-Gentofte og Nordsjælland. 
 
Vi tilbyder
Du vil løbende blive tilbudt uddannelse og kurser, så du kan løse din opgave bedst muligt.  
 
Derudover får du mange gode sygepleje- og lægefaglige kollegaer med mange års erfaring. Du vil opleve et stærkt engagement og en faglig stolthed for det arbejde, vi udfører. Dine kollegaers kompetencer favner bredt, og der er altid kollegaer til stede, som du kan rådføre dig med. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi gør hinanden bedre.  
 
Din profil
Du er uddannet sygeplejerske og har minimum 5 års klinisk erfaring fra:  
  • Akutmodtagelser eller akutklinikker  
  • Almen praksis 
  • Medicinske eller kirurgiske afdelinger 
  • Børneafdelinger  
  • Anæstesi eller intensivafdelinger 
 
Som person er du:  
  • Imødekommende og venlig 
  • God til at kommunikere klart og professionelt  
  • Systematisk i samtalen med borgeren, og når du dokumenterer 
  • I stand til at træffe beslutninger i akutte situationer  
En del af noget større
Akuttelefonen 1813 er en blandt flere enheder i Region Hovedstadens Akutberedskab og er placeret i Ballerup. 
 
Virksomheden skaber et sammenhængende akutberedskab for borgerne. Vores opgaver består bl.a. af modtagelse af 1-1-2 opkald, disponering af ambulancer og akutlægebiler samt planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab. 
 
Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor vi har fokus på det gode arbejdsmiljø og en stabil, velfungerende drift. 
 
Øvrig information
Løn efter gældende overenskomst samt ny lokalaftale, med bl.a. tillæg for ansættelse i delestilling.  
 
Akuttelefonen 1813 betjener borgerne hele døgnet, men primært når egen læge har lukket. Det vil sige hverdage efter kl. 16 og weekender/helligdage i hele døgnet. Det betyder, at arbejdstiden primært er placeret i dette tidsrum. Du skal regne med arbejde svarende til 20 timer hver anden weekend med løntillæg. Der er mulighed for fleksibel placering af disse timer i forhold til vagtlængde samt weekendhyppighed.  
 
Vil du høre mere, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Helle Petersen tlf. 40 14 75 69. Du kan også læse mere om os på www.regionh.dk/akutberedskabet.  
 
Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, dit CV, uddannelses beviser og autorisation senest den 17. januar 2017 kl. 12:00
Autorisation samt relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.  
Vi afholder samtaler løbende.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
27-12-2016
Udløbsdato
17-01-2017
Job-ID
329680991
Jobbets adresse

Akuttelefonen

Telegrafvej 5

2750Ballerup

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden