Sygeplejersker til Nyfødt- og børneintensivt, Børn og Unge

Børn og Unge 3 søger sygeplejersker til en fast stilling og 3 vikariater som løber fra 1. maj til 31. december 2018. Stillingerne er med start 1. maj 2018 eller efter aftale. Der er mulighed for fuldtid eller deltid.
Nyfødt- og børneintensivt, Børn og Unge 3 er et akut modtageafsnit, der primært varetager pleje og behandling af det (meget) for tidligt fødte barn, og det syge nyfødte barn født til tiden.
Vi stræber efter at yde den bedste behandling og pleje med barnet i centrum, under hensyntagen til den enkelte families behov, ressourcer og normer. Vi inddrager forældre og familien mest muligt i pleje og behandling af barnet. Vi arbejder med barnets behov og udvikling som omdrejningspunkt, og etik som rettesnor. Vi vægter tværfaglighed højt, og er i patientforløbene meget afhængige af hinandens kompetencer.
Indlæggelsesperioden for det enkelte barn veksler mellem korte kontakter på under 1 døgn, til længerevarende forløb op til måneder.

Sygeplejen spænder vidt og varierer mellem sygepleje til
 • kritisk syge og intensive børn op til 3 måneder
 • mindre syge børn
 • sårbare familier, børn med abstinenser
 • emme etablering   
 • udslusning til hjemmet
Alle børn kommer i afdelingen akut og det betyder at patient flowet er meget svingende. Derfor kræver det stor fleksibilitet af medarbejderne, både i forhold til tjenestetidsplanlægning og arbejdsopgaver.
 
Børn og Unge 3 kan tilbyde
 • varierende kompleksitet i sygeplejen
 • engagerrede, kompetente og positive kollegaer
 • et afsnit hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø højt
 • arbejde hver tredje weekend i 12 timers vagter og med ca. 14 vagter på en 6 ugers plan med blandede vagter: dag, aften, nat
 • mulighed for selv at være en aktiv del af arbejdstidsplanlægningen via "Min tid"
Vi søger en sygeplejerske, der
 • har stor lyst til at arbejde med barnet og familien i centrum. Eventuelt allerede erfaring med specialet
 • finder det inspirerende at arbejde med meget komplicerede og akutte problemstillinger og patientforløb
 • har en positiv og fleksibel indstilling til arbejdsstedet
 • har et stabilt fremmøde
 • har motivation for at arbejde med udvikling af sygeplejen, samt til at arbejde tværfagligt
 • kan håndtere at blive ansat i et stort afsnit der er i stadig udvikling og forandring
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt en tilfredsstillende børneattest.

Har du spørgsmål i forhold til stillingerne er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Pernille Karlskov eller Helle Egelund på 7845 1730 eller koordinator på Børn og unge 3 på 7845 1764.
Ansøgningsfristen den 5. marts 2018 og ansættelses samtaler i uge 11.

 
 Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:22. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

2 sygeplejersker til faste stillinger på 32-37 timer ugentligt, sengeafsnit Q3 AUH Risskov

AUH Afd Q - Sengeafsnit Q3

Stillingerne er med tiltrædelse fra d. 01.04.2018Har du lyst til at udvikle dig sammen med psykiatrien og være med til at skabe meningsfyldt behandling og pleje for psykisk syge patienter, så er du måske den vi står og mangler.Q3 er et skærmet affek...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske til Enheden for Angst og OCD

AUH Afd Q - Klinik for OCD og Angstlidelser

Aarhus
Sygeplejerske søges fra 01.04.18 eller så hurtigt som muligt til Enheden for Angst og OCD, AUH Risskov.Stillingen er en fast stilling på 37 timer.Enhed for Angst hører aktuelt under Klinik for Angst og Personlighedsforstyrrelser, der består af 4 spe...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejersker til Akuttilbud og Rehabilitering, Vikærgården

Aarhus Kommune, Akuttilbud og Rehabilitering

Om jobbet Akuttilbud og Rehablitering på Vikærgården søger nye kollegaer Rejselyst og lysten til nye udfordringer betyder at vi søger nye kolleger på akutenheden og rehabiliteringsafdelingen på Vikærgården. Vi søger 1 sygeplejerske til vores rehabil...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Sygeplejerske til barn nær Frederikshavn

SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS

SPVB søger Sygeplejerske til et mindre årigt barn Du skal: * være indstillet på at indgå i et team med andre * kunne passe ind i familien - barnet - SFO - legekammerater * kunne holde dig vågen i vagterne 7-16 og 20 - 6.30 - dog vil det prmært være ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

To sygeplejersker til Lokalcenter Præstehaven

Skanderborg Kommune

Aarhus
Sygeplejersker til Distrikt Hørning Vi søger sygeplejersker til to faste stillinger fra 1. april eller hurtigst muligt på 30-35 timer pr. uge. Den ene stilling i fortrinsvis dagvagt, med mulighed for enkelte aftenvagter. Den anden stilling i fortrin...