Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Psykiatrien Vest, Distrikt Nord

I distrikt Nord søger vi to sygeplejersker der skal indgå i vores nye struktur med etablering af F-ACT teams.

Der vil være mulighed for både fuldtidsstilling og deltidsstilling, alt efter hvad der passer dig bedst. Det vil vi drøfte nærmere under jobsamtalen. Stillingerne er til besættelse pr. 1. juli 2021 - gerne før.

Distrikt Nord er aktuelt ved at implementere F-ACT, hvilket har resulteret i opnormering af sygeplejetimer. F-ACT principperne går ud på at kunne tilbyde en mere fleksibel behandling, hvor vi i højere grad får mulighed for at møde patienten i hans/hendes nærmiljø, vi får i højere grad mulighed for at kunne intensivere behandlingen, hvis patienten bliver ustabil og i ustabile faser vil hele teamet løfte opgaven med at stabilisere patienten. Du vil blive en del af vores Bosteds-team, hvor patienter der bor på bosted samt patienter med retslig foranstaltning er tilknyttet. Teamet vil max kunne rumme 256 patienter og vi arbejder med shared caseload, hvorfor flere grupper vil varetage rollen som kontaktperson. Teamet dækker over det geografiske område Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommune. Basen vil være i Holbæk, men du vil også have samtaler i patientens lokalområde. Du vil være en del af et team bestående af flere faggrupper; der er tilknyttet fast speciallæge, psykolog, sygeplejersker, socialrådgiver, PEER, sekretærer og på sigt anden relevant faggruppe.

Bosteds-teamet starter op pr. 01.03.21, hvorfor teamets oplevelse af hvilke mindre justeringer der er behov for vægtes højt i implementeringsperioden.

Dine kvalifikationer

Vi søger to sygeplejersker, gerne med bred psykiatrisk erfaring og gerne med specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje. Du skal selvstændigt kunne planlægge og strukturere dit arbejde og samtidig aktivt engagere dig i fællesskabet. Du skal have interesse for at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen samt interesse i at arbejde recovery orienteret.

Vi tilbyder

  • En dynamisk og engageret personalegruppe
  • Supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt
  • Gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
  • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge sin hverdag
  • Plads til forskelligheder og ”højt til loftet”
  • En recovery orienteret tilgang

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi søger at passe godt på patienterne og på hinanden. I den sammenhæng er det vigtigt, at personalegruppen besidder empati og social forståelse, evner at bevare roen i pressede situationer, prioriterer dialog, hvor smil og humor ofte kan være en god løftestang.

Distrikt Nord modtager borgere over 18 år fra Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommuner til ambulant psykiatrisk behandling. Vi har aktuelt ca. 1.000 patienter. Personalegruppen er sammensat af sygeplejersker, specialsygeplejersker, læger, speciallæger, psykologer, specialpsykologer, socialrådgivere, PEER medarbejder og sekretærer. Vi skal snarest i gang med at rekruttere andre faggrupper, hvorfor du vil være en aktiv del af vores helt nye arbejdsgange.

Yderligere informationer

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller ringe og høre nærmere om stillingen hos afdelingssygeplejerske Katrine Agnete Runge. Der kan indhentes stillings- og funktionsbeskrivelse for stillingen.

Ansøgningsfrist den 7. maj 2021

Samtaler afholdes den 13. maj 2021

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter (§22) straffeattest ved alle ny ansættelser.

Stillingen skal søges via Søg Jobbet".

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.