Sygeplejersker til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Hillerød

2 Sygeplejersker søges til intensivt psykiatrisk afsnit 2422

Vil du være med til at præge fremtidens moderne psykiatri?
Nyuddannet eller erfaren, vi er klar til at tage imod dig!

Vi søger 2 nye kollegaer, som vil engagere sig og tage medansvar for afsnittets faglige udvikling af bl.a. kognitiv adfærdsterapi og Safewards.

Vi arbejder ambitiøst med behandling og pleje der tilrettelægges ud fra en helhedsorienteret tænkning. Centeret arbejder med kognitiv adfærdsterapi og er optaget af at understøtte patientens personlige recoveryproces.

2422 har siden 2017 arbejdet med implementering af Safewards, da vi har fokus på at skabe et roligt og sikkert miljø for både patienter og personale. Safewards er en evidensbaseret metode som bl.a. sikre, mindre tid anvendt på kontrollerende handlinger, mere tid til engagement og at der skabes et roligere miljø.

Afsnittet er et semiakut lukket afsnit med 14 senge, hvor patientforløbene i gennemsnit varer 14 dage, men med store variationer. Behandlingsarbejdet varierer derfor også fra det hurtige akutte arbejde til de lidt længerevarende forløb.

I afsnittet sørger vi for introduktion og kompetenceudvikling tilpasset dit erfaringsniveau, så er du nyuddannet eller erfaren er vi klar til at tage imod dig. Du vil indgå i en gruppe af både erfarne og mindre erfarne kolleger.


Vi tilbyder:

  • Individuelt introduktionsprogram
  • Introduktion til Safewards
  • Ugentlig kognitiv supervision
  • 2 årlige udviklingsdage for den samlede personalegruppe
  • Mulighed for uddannelse fx i kognitiv adfærdsterapi
  • Indflydelse på udvikling i afsnittet
Vi forventer, at du:
Som person har du evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker. Du har en god indlevelsesevne og er interesseret i at arbejde et intensivt afsnit. Du er fagligt engageret og i stand til at reflektere over egen praksis.

Du er bevidst om din kommunikation og kan agere og bevare overblikket i akutte situationer.

Du må gerne:

  • være i stand til at bevare overblik i en travl hverdag
  • være nysgerrig og ville udvikling
  • være ambitiøs
  • have et positivt sind og godt humør
Herudover arbejder centeret struktureret med forbedringskultur ud fra Lean-metoden, som bl.a. giver medarbejderne indflydelse på forbedringer af afsnittets arbejdsgange, med fokus på at skabe værdi for patienten.

Centeret har 3 intensive lukkede afsnit som udover afsnit 2422 består af 2121 som er akutmodtageafsnit hvor alle patienter starter deres indlæggelse. Afsnit 2320 er tilsvarende 2422, dog modtager de også patienter med retslig foranstaltning.
Afsnit 2422 modtager patienter +18 år med en psykiatrisk diagnose, med behov for intensiv behandling og sygepleje. Afsnittet har plads til 14 patienter, der alle tilbydes enestuer.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer, den ugentlige arbejdstid kan varieres efter ønske. Der må forventes weekendarbejde hver 2. weekend. Stillingerne er til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke- ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Le Andersson på telefon 29 77 94 38

Ansøgningsfristen er den 23. april 2018, kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket herunder


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Lions Park plejecenter

Hillerød Kommune

Hillerød
Lions Park plejecenter i Hillerød søger en sygeplejerske fortrinsvis i dagvagt med enkelte aftenvagter. Arbejdstiden er 32 timer pr. uge i gennemsnit med weekendvagt hver 6. uge. Lidt om os Lions Park er en selvejende institution, der er stiftet på ...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sygeplejerske til sygeplejefaglig ledelse i Gæstehuset

Hillerød Kommune

Hillerød
Plejecenter Skovhuset søger sygeplejerske til den sygeplejefaglige ledelse til Gæstehuset.Vi søger en sygeplejerske 32 -35 timer ugentligt til Gæstehuset. Gæstehuset rummer fleksibelt 8-12 midlertidige pladser.Hvem er teamet og huset?Skovhuset er et...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Har du lyst til spændende udfordringer, så se her!

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Nordsjællands Hospital er et stort akuthospital med et stort indtag af patienter og derfor har vi brug for endnu flere veluddannede sygeplejersker, der tænker faglighed, sammenhæng og patientsikkerhed i det daglige arbejde. På Intermediær afsnittet ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Fastansat sygeplejerske til weekendarbejde

Anæstesiologisk Afdeling

Hillerød
Intermediær afsnit, Nordsjællands Hospital søger fastansat sygeplejeske til weekendarbejde. Intermediær afsnittet har 10 semi-intensive senge. Patientkategorierne omfatter den akut dårlig patient, som afdelingen har stor viden og erfaring med. Vi ti...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Sygeplejerske til psykiatrisk akutmodtagelse i Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Er du til akut psykiatri? Er du sygeplejerske, erfaren såvel som nyuddannet, og overvejer du at søge arbejde indenfor psykiatrien, så har vi et spændende job til dig. Lukket akut modtagelse i Hillerød modtager hovedsageligt patienter med svære psyki...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018