Sygeplejersker til rehabiliteringsafdelingen på Plejecentret Hørgården

Vil du være med til at udvikle og sætte dit personlige præg på fremtidens Rehabilitering?
 
Primærsektoren er i rivende udvikling. Hos os betyder det fortsat flere og flere komplekse og spændende sygeplejeopgaver. Vi søger nysgerrige og ambitiøse sygeplejersker med en stærk faglig profil, både til faste stillinger og til et barselsvikariat.   
 
Det er nu, vi skal sætte holdet for fremtidens Rehabiliteringscenter Amager. Vi er i gang med en opnormering på sygeplejen for at styrke akutfunktionen. Vi har allerede ansat nye dygtige kolleger, men kan godt bruge endnu flere. Derfor søger vi sygeplejersker, der ønsker at arbejde med den ældre borger over 65 år.  
 
Stillingerne er faste dagvagter på 35-37 timer ugentligt med weekendvagt hver tredje weekend. Du skal derudover kunne tage ca. tre månedlige mellemvagter fra kl. 10.30-18.00.  
 
Rehabiliteringsafdelingen er beliggende på Plejecentret Hørgården, der er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi er i gang med et større byggeprojekt, hvor rehabiliteringsafdelingen i april 2018 skal flytte i nyrenoverede lokaler på matriklen.   
 
Plejecentret Hørgården er profilplejecenter for sport og leg. Derfor foregår der mange forskelligartede aktiviteter for både borgere og medarbejdere.  
 
Afdelingen har 38 rehabiliterende pladser til københavnere over 65 år. Borgerne tildeles 28 dages ophold – ofte efter hospitalsindlæggelse. Borgerne modtager en helhedsorienteret rehabiliterende indsats. De har ofte komplekse problemstillinger af såvel fysisk, psykisk og social karakter. Dette fordrer gode samarbejdsevner, koordinering og samarbejde med regionerne, praktiserende læge, pårørende og samarbejdspartner i kommunen.   
 
Som sygeplejerske vil du indgå i et tværfagligt team med terapeuter, social- og sundhedsassistenter, pædagog, sygeplejersker, studerende, elever samt køkken og rengøringsmedhjælper.  
 
Vi tilbyder 
  • dagvagtstillinger med weekendvagt hver tredje weekend
  • en arbejdsplads med mange alsidige muligheder for både personlig og faglig udvikling med kompetenceudvikling i fokus 
  • fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af arbejdstid og ferie/fridage
  • mulighed for at efteruddannelse indenfor fx akutsygepleje, demens, klinisk vejleder
  • et meningsfuldt job, der sikrer, at borgeren får sygepleje og omsorg i høj kvalitet – du kan, skal og vil gøre en forskel
  • gratis parkering, hvis du kommer i bil.    
Vi ønsker sygeplejersker som 
  • er fagligt nysgerrige på rehabilitering og sygeplejen, og trives med daglige komplekse sygeplejefaglige opgaver
  • har lyst og evne til at samarbejde tværfagligt
  • trives med udvikling og kan tilegne sig ny viden.  
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny løn. Stillingerne er med tiltrædelse snarest – eller efter aftale.  
 
Mere information
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte teamchef Britt Ekelund på 2484 8245. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 21. februar 2018.  
Vi forventer at afholde samtaler i uge 8 og 9.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges Sygeplejersker søges til vores kunde. Vi er bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj, Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personlighe...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker søges til spec. team hos kunde lidt udenfor København

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges som vikar Sygeplejersker søges som vikar til vores kunde i et special team lidt udenfor København ( primært nattevagter, men andre type vagter kan forkomme, hvis ønskes ) Hos denne kunde vil der finde oplæring sted over et par d...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

sygeplejerske til et vikariat

Dermato-Venerologisk afd. og Videncenter for Sårheling

Dermato- venerologisk sengeafdeling D-21 Vi søger en sygeplejerske til et vikariat 1. april 1. september 2018, 37 timer pr. uge i skiftende vagter. Sammen med os får du mulighed for at: Få viden om dermatologisk og almen medicinsk sygepleje Blive en...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

sygeplejerske til barselsvikariat til ambulatoriet i Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

Øre-Næse-Hals

Ansøger skal have Kirurgisk sygepleje erfaring samt erfaring med komplekse cancer og akutte patientforløb. Øre-næse-halskirurgisk klinik består af 2 store ambulatorier, som udgør den samlede kirurgiske ambulatoriekapacitet i klinikken. Patientforløb...