Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til spændende speciale og velfungerende afdeling søges

Vi søger en sygeplejerske, 32 t/uge, til et barselsvikariat på et år, med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse 1. juni 2018 eller efter aftale. Stillingen er i skiftende vagter.

Om os
Øre, Næse og halsafdelingen har integreret ambulatorium og sengeafsnit.
Vores kerneopgave er, at tilbyde patienten den bedste og mest effektive behandling i et sammenhængende forløb, hvor patientens behov er afgørende.

I ambulatoriet plejer og behandler vi både børn, unge og voksne patienter. Vi klargør elektive patienter til operation, modtager akutte patienter og deltager i patientens konsultation i samarbejde med lægen. Vi har meget alsidige arbejdsopgaver.
I vores sengeafdeling plejer og behandler vi unge og voksne patienter over 18 år. Vi har et stort flow af korte indlæggelsesforløb, herunder elektive og akutte patienter. Vi plejer ligeledes komplekse og trakeostomierede patienter, samt patienter i den terminale fase.

Er du nyuddannet får du et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram, og tilbud om at deltage i uddannelsesforløbet "Godt på vej i sygeplejen".

Vi er en afdeling, som sætter udvikling og godt kollegaskab højt. Vi gør hvad vi kan for at tage individuelle hensyn fx ønsker af vagter via ønskeplan. Du får en varieret hverdag, da du både kommer til at arbejde i ambulatoriet og på sengeafsnittet.

Hos os får du kendskab til et spændende kirurgisk speciale, du får mange alsidige arbejdsopgaver og udfordrende patientforløb. Vores afdeling er kendetegnet ved høj faglighed og stor patienttilfredshed. Vi har fokus på udvikling af sygeplejen og vi arbejder konstruktivt med kvalitetsudvikling og patientforløb.

Innovation: vi har været med til at udvikle en app, som hjælper patienter med at udnytte deres ventetid konstruktivt. De får udleveret en iPad i ambulatoriet, og kan sidde og se en række film, som vi har produceret, om deres forløb/operationer.

Uddannelse: vi uddanner både elever og studerende. Vi har fokus på et godt og sundt studiemiljø og har flere daglige kliniske vejledere ansat. Alle ansatte i afdelingen tager del i den studerende/elevens uddannelse.

Vi søger dig, som
Har et stærkt sygeplejefagligt engagement og som sætter patienten først
Har humor og vil bidrage til vores gode positive arbejdsmiljø og sociale fællesskab
Kan arbejde selvstændigt og samtidig kan samarbejde tværfagligt
Kan navigere og prioritere i en hverdag som er omskiftelig med stort patientflow
Har lyst til at deltage aktivt i udviklingen i afdelingen

Hos os får du
Weekendvagt hver 4. weekend
5-6 vagter på 4 uger i skiftende vagter
Individuelt og struktureret introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling
En ledelse der prioriterer faglighed, udvikling og arbejdsmiljø
Mulighed for at deltage i sjove sociale arrangementer

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Louise Z. Jensen på telefon 4829 3823(alternativt ledende oversygeplejerske Alexandra Haucke Jacobsen 6124 2767) eller læse mere om afdelingen på: www.nordsjaellandshospital.dk

Ansøgningsfristen er onsdag den 22. april 2018, kl. 23.59.
Vi holder samtaler løbende samt i starten af uge 17.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her