Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til specialiseret Lungemedicinsk afsnit, til blandede vagter eller fast aften / nattevagt

På Afsnit for lungesygdomme er vi dedikerede til vores patienter og til hinanden. Vi er stolte af vores afsnit og sætter faglighed og godt kollegaskab højt. Vi mangler nye kollegaer, både til blandende vagter eller primært aften/nattevagt - er det dig?

Hos os får du en grundig indføring i det lungemedicinske speciale og som ny hos os, bliver du tilknyttet en mentor, der hjælper dig med at lære både afsnittet og det faglige at kende. Vi er en personalegruppe bestående af både meget erfarne og nyansatte, vi har et godt arbejdsmiljø, et godt tværfagligt samarbejde samt en synlig og lydhør ledelse.

Hvis du vil arbejde hos os, får du et årligt tillæg på 8.280Kr. og der er rigtig mange muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi er fleksible mht. udarbejdelse af vagtplan. Vi er åbne over for om det passer dig og din familie bedst med arbejde hver 2. eller 3. weekend.

Vi vil rigtig gerne have en kollega, der har interesse for det lungemedicinske speciale og hvis du allerede har erfaring, er det kun en fordel. Du har høj faglighed og lyst til at lære mere. Du kommer positiv på arbejde og tager del i det sociale fællesskab. Noget af det vigtigste hos os er, at du ser patienten som din forbundsfælle og prioriterer at medinddrage patienten og de pårørende i behandling og pleje.

Om os

Vi er et specialiseret Lungemedicinsk afsnit, med komplekse og ofte multimorbide lungemedicinske patienter. Vi har en stor blandet patientgruppe med sygdomme som ex. pneumoni, lungecancer, TB, KOL i exa, pleuraempyem og pleuraekssudat .Vi har også en del palliativ pleje, hvilket vi vægter højt. Vi foretager pleuracentese og varetager NIV-behandling i afsnittet. I samarbejde med vores ambulatorium, har vi tilknyttet patienter i hjemme-NIV, et område hvor udviklingen går rigtig stærkt.

Afsnittet består af et sengeafsnit samt et lungeambulatorium. Vi har et tæt samarbejde mellem de andre medicinske sengeafsnit og vores ambulatorie, så forløbene kan være mest optimale for vores patienter.

Vi lægger stor vægt på kommunikation og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter. Fælles for personalegruppen er et stort fagligt som socialt engagement og en interesse i at udføre den lungemedicinske sygepleje med patienten i focus - vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter, så de føler sig set, hørt og inddraget i behandlingen. Vi har et stort patient-flow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt.

På Afsnit for lungesygdomme arbejder vi med helhedspleje og vi gør meget ud af, at man ikke arbejder alene, så du altid har en at sparre med. Der er mulighed for faglig udvikling i et godt tværfagligt miljø. Der er udarbejdet et introduktions program til dig, så du kommer godt fra start - både med den instrumentelle sygepleje og de mere komplekse sygeplejeopgaver. Derudover bliver der årligt afvikling af skills station, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplejersker og social og sundhedsassistenter. Vi har ligeledes fået lavet uddannelse, indenfor det lungemedicinske speciale.

Vi er et stærkt team, som hjælper hinanden, og vi vægter et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt. Vi har nøglepersoner inden for hygiejne, ernæring, uddannelse og kvalitetssikring. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med vores lungemedicinske overlæger, afsnittets diætist, fys- og ergoterapeuter samt serviceassistenter.

På afdelingen varetages uddannelse af både sygeplejestuderende, social-og sundhedsassistentelever samt ambulancebehandler-elever af studiegruppen, hvor der er fast tilknyttet vejledere.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. Oktober 2020 eller efter aftale. Samtaler vil blive afholdt i uge 39.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.