Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til Tarmkirurgisk Afsnit, Kirurgi, Regionhospitalet Viborg

Kom og vær en del af et fantastisk afsnit
Kirurgi, Tarmkirurgisk Afsnit søger snarest eller pr. 1.juni 2021, 1 sygeplejerske til en fast stilling 37 timer/uge samt en sygeplejerske til et vikariat af 6-12 måneders varighed.

Om stillingen:
Vi kan tilbyde:

  • En stilling inden for et bredt og spændende speciale med store faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Introduktionsprogram, om baseres på dine sygeplejeerfaringer og følges op af erfarne introduktionssygeplejersker
  • Arbejde hver 3. weekend i skiftevis 8- og 12-timers vagter
  • Indflydelse på egen arbejdsplanlægning via ” Min tid ”
  • En arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsmiljø
Du skal have og udvise:
  • Lyst til at blive en del af et stærkt hold
  • Lyst til at arbejde med kirurgisk sygepleje
  • Lyst til faglig og personlig udvikling
  • Lyst til at indgå i positivt kollegialt samarbejde
Erfaring er ikke et krav, ovenstående punkter og tilgangen til sygeplejen vægter højere..

Om afdelingen
Tarmkirurgisk Afsnit er en spændende og afvekslende arbejdsplads. Et bredt speciale med en meget varieret patientkategori. Unge/gamle, korte indlæggelser/lange indlæggelser, små indgreb/terminale kræftpatienter og mange grader af kompleksitet. Der er både akut og planlagt kirurg samt patienter der ikke skal opereres. Belægningen er svingende, og vi har derfor både travle og stille dage. Under Tarmkirurgisk afsnit hører Mave, og- Tarmkirurgisk klinik samt Stomiklinikken. Afsnittets sygepleje er organiseret som tildelt patientpleje med makkerskab. Vi arbejder kontinuerligt på at optimere arbejdsgangene til gavn for både patienter, personale og samarbejdspartnere. Derudover arbejde vi målrettet med fagligheden - vi vil være de bedste. Vi har velfungerende studieunit, hvor vi varetager uddannelse af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Alle medarbejdere skal mødes af den rette mængde udfordringer på det rette tidspunkt. Vi har et godt kollegialt fællesskab, hvor vi har øje for hinanden. Vi har en positiv, afslappet, hjælpsom og uhøjtidelig omgangstone, med plads til humor og forskellighed. Vi har flere sociale arrangementer, som man kan deltage i, i det omfang, man har lyst. Når man er parat til det, er der vid mulighed for at få nøglefunktionsposter og specialfunktioner, som kan medvirke til, at man bliver ved med at lære og udvikle sig. Vi har et højt fagligt aktivitetsniveau præget af dygtige og engagerede medarbejdere, som gerne deler ud af deres viden. Nytænkning værdsættes højt, her bliver lyttet til alle gode idéer. Vi har ugentlige tavlemøder hvor alle idéer kan drøftes.

Overordnet er kirurgi er inddelt i 3 mindre sengeafsnit: Mavekirurgisk med 17 sengepladser, Karkirurgisk med 10 sengepladser og Tarmkirurgisk afsnit med 19 sengepladser. De tre afdelingssygeplejersker fungerer som et ledelsesteam der samarbejder tæt og med stort fokus på at være kliniknære både i forhold til patienterne og personalet. Dette afspejler sig ligeledes i personalet, som gerne hjælper på tværs af de tre afsnit.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Kirurgisk Afdeling.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Afdelingssygeplejerske for Tarmkirurgisk Afsnit Stina Hansen, tlf. 78 44 63 93

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest 24. maj 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 27. maj.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.