Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejersker til vores nye rehabiliteringsafdeling på Skovgården


Vil du indgå i tværfagligt samarbejde omkring multisyge borgere? Og har du det bedst, når du har den helt tætte borgerkontakt, og du kan mærke, at det er afgørende, at du går på arbejde?
  Velkommen til Skovgården

Din arbejdsplads bliver vores helt nye pleje- og rehabiliteringscenter Skovgården. Her bliver du tilknyttet vores afdeling for midlertidige pladser og rehabilitering med 25 pladser, hvor af de 2 er akutpladser .
Vi forventer at udvide til 40 pladser i løbet af de næste år.

Skovgården Rehabilitering er en arbejdsplads, hvor der er brug for en,hvor omsorg og respekt er en kerneværdi, hvor ens faglige interesser bliver sat i spil  - et sted hvor man aktivt vælger samarbejde, faglighed og læring sammen med kollegaer, borger og pårørende til.

”Du kommer til at håndtere mange forskellige og komplekse sygdomsforløb. Og du vil helt sikkert få stor indflydelse og udvikle din faglighed sammen med os,” fortæller din nye kollega sygeplejerske Gülsen.

Vi står sammen om at hjælpe borgerne videre

Du bliver en del af et tværfagligt team med 8 sygeplejersker og 16 SOSU-assistenter samt 1 SOSU-hjælper og ergo- og fysioterapeuter. Udover teamet vil du få en tæt dialog med hospitaler, visitation, hjemmeplejen, pårørende og vigtigst af alle: borgerne.

På vores midlertidige pladser veksler det meget, hvor længe vores borgere er hos os. Det kan være alt fra et par dage til flere uger. Du får derfor kontakt til en bred vifte af borgere med flere forskellige diagnoser, hovedsageligt inden for neurologi, ortopædkirurgi, medicin og geriatri.
Du bliver en del af en mangestrenget organisation, hvor vi gør en dyd ud af at samle trådene. Det betyder blandt andet, at vi har 2 tværfaglige møder hver uge med visitationen, ligesom vi holder daglige triagemøder i alle vagtlag, hvor der også er tid til en faglig snak.

I 2020 har vi hjemtaget de af vores borgere, der har behov for væske og IV-behandling i samarbejde med Nordsjællands Hospital Udekørende team.
Vi er i proces omkring daglig lægefaglig dækning af afdelingen.

”Du kommer både i dybden og bredden med dit fag, og jeg kan godt skrive under på, at du får nogle rigtig gode kolleger, som også har tid til at have det sjovt,” Sygeplejerske Gülsen.
 Høj faglighed og gode arbejdsgange og processer.

Du kan se frem til en hverdag med meget høj faglighed og ikke mindst tid til din personlige faglige udvikling. Ydermere vil du opleve alle de fordele, der er ved at være en del af et nyt sted, som du i høj grad er med til at præge og forme. Samtidig arbejder vi sammen for at hjælpe og støtte den enkelte borger. Desuden nyder vi godt af skønne omgivelser og en god beliggenhed.

Det er et super spændende sted, hvis du vil være med til at præge din nye arbejdsplads – både fagligt og i forhold til vores arbejdskultur.” Gruppeleder Carina Forsberg-Madsen
 
Empatisk kollega med ambitioner inden for sygeplejen.
 

  • Du kan være nyuddannet, men vi ser gerne, at du har praktisk erfaring – gerne fra et akutafsnit, ligesom vi også gerne ser, at du har bred erfaring fra flere specialer, men det er bestemt ikke et krav.
  • Hvis du har et specielt interesseområde, som kan være med til at styrke vores indsatser – så hører vi også meget gerne om det.
  • Du er god til at skabe overblik over multisyge, ustabile borgere, ligesom du er i stand til at iværksætte relevante sygeplejefaglige planer og handlinger.
  • Du trives i samspil med kollegaer og andre samarbejdspartnere, og du har lyst til at udvikle sygeplejen i det daglige.
  • Du elsker samspillet med borgerne og deres pårørende.
  • Derudover trives du godt i en omskiftelig hverdag samt i et team, hvor vi både er afhængige af hinanden og samtidig også fungerer rigtig godt selvstændigt.


Det praktiske:

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Skriv gerne i din ansøgning hvilket timeantal du ønsker.

Der er ligeledes mulighed for at arbejde både dag-, aften- og nattevagter afhængig af dine personlige behov og ønsker.

"Fredensborg kommune er en del af et netværk af 8 kommuner i Nordsjælland.
De 8 kommuner ser sygeplejersken som en nøgleperson i det nære sundhedsvæsen.
Vi samarbejder om at tilbyde den bedst mulige introduktion og fagudvikling for nyansatte sygeplejersker.
Det betyder, at du vil få mulighed for at gennemføre fælles kursusforløb i samarbejde med KP-professionshøjskole.
Kursusforløbet klæder dig på til den særlige opgave, det er at være sygeplejerske hos os."


Yderligere oplysninger:

Du kan læse mere om os på Fredensborg Kommunes hjemmeside:
https://www.fredensborg.dk/kommunen/kommunen-i-udvikling/nyt-pleje-og-rehabiliteringscenter-i-humlebaek

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til gruppeleder Carina Forsberg-Madsen på tlf. 2162 5670.

Send din ansøgning til os gennem linket nedenunder senest onsdag den 3 Marts 2021

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 10 og 11 2021.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.